-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
-
monti0222w
addikt
Sziasztok van valami hír magyar nyelvű frissítésről a közel jövőben, amit rendesen a frissítőből tudnék telepíteni?
-
monti0222w
addikt
Arról érdeklődnék, mivel a párom miatt érdekelve vagyok az M1 Note-nál, hogy fog olyan rom kijönni ami alapból tartalmazni fogja a magyar nyelvet? Vagy a Meizu is olyan lesz mint a Xiaomi, csak Kína only lesz? Pedig elgondolkodtam a Pro 6 megvételén, benne van a listámban, de a magyar nyelv is kell, mert nem vagyok angolos.
-
monti0222w
addikt
válasz
bandisk0224 #3890 üzenetére
Nem, nincsen, mert nem akarta az asszony, pedig az akkori rommal még magyar volt a telefon nyelve, könnyebben meg tudtam volna csinálni akkor. Angolban nem jeleskedem, szavakat ismerek csak.
-
monti0222w
addikt
Sziasztok, próbáltam az asszony mobilját magyarítani a Morelocale progival, de nem jutottam vele sokra, mi lehet a gond? 5.1 droid van fent, Flyme 5.1.3 0A, ha ez ad nektek valami táppontot mi lehet a gond. Köszi előre is.
-
monti0222w
addikt
válasz
monti0222w #3812 üzenetére
Sziasztok, bármit próbálok akár a rádióval, akár a zene lejátszóval ugyanúgy leáll pár perc múlva, nem értem.
Amivel jött rom, meg utána pár frissítéssel jó volt, folyamatosan mentek ezek az alkalmazások, most meg nem. Valami ötletetek van?
-
monti0222w
addikt
Sziasztok, egy kérdésem lenne, nálatok, már aki használ online rádiót annak folyamatosan működik? Az a szitu, hogy az asszonynak van fel telepítve pár rádió app, és kb. 5-6 perc hallgatás után kikapcsol + a zene lejátszó is ezt produkálja fülessel és anélkül is! Vagy, ha valaki ebben tudna valaki segíteni, hogy miért kapcsol ki megköszönném.
-
-
monti0222w
addikt
válasz
AllTheBest #2587 üzenetére
Ez tényleg jó idő.
-
monti0222w
addikt
Sziasztok, egy érdekesség amire keresem a megoldást tőletek, letöltött a párom a Playről egy rádió alkalmazást, név szerint a Magyar rádió online-t, és amikor hallgatja a rádiót, és bejövő hívása jön ugyanúgy szól a rádió a beszélgetés alatt, nem szakítja meg mint más teloknál! Ez miért van? Nálatok is így működik?
-
monti0222w
addikt
Sziasztok, újabb kérdések, azt hol lehet megnézni, hogy milyen progik vannak a ramban, illetve a törlést hol lehet végre hajtani?
-
monti0222w
addikt
válasz
interstart #2378 üzenetére
Köszönöm szépen
még egy kérdés, a frissítés előtt kell a biztonsági mentés vagy nem muszáj?
Falatkable:amint tudom megnézem
-
monti0222w
addikt
Sziasztok, megérkezett a mai nappal a párom teloja, örül is az asszony neki, de viszont nem tudunk belépni a Flyme OS-be légyszi segítsetek. A másik bajom meg az nincs semmi google alkalmazás rajta, se Play, semmi azt honnan kell telepíteni? A válaszokat előre is megköszönőm.
-
-
monti0222w
addikt
válasz
robi1979 #1002 üzenetére
Szia, hardverileg nagyjából egál snapi800 kontra mtk 6752, adreno 330 maliT760 MP2 itt van egy kis előny a Mi3-nak, kijelző kisebb ugye 5.-5.5 col, az aksi a Meizuban nagyobb. Mire vagy még kíváncsi, döntened neked kell, ebben nem tudok segíteni viszont azt tudnod kell, minden telefon szériának vannak nyűgjei, nézd meg az iphone-t ott is vannak problémák a megjelenéskor! Nekem mind két márka bejövős benne vannak a top kínai 3-ban.
-
monti0222w
addikt
válasz
cinemazealot #784 üzenetére
Tényleg nem, ezért szívom a fogam, mert a párom rádiózik, kb. 1-2 órát, ez a Meizu meg minden másban megfelelne neki!
-
monti0222w
addikt
válasz
cinemazealot #782 üzenetére
Koszi, én is ilyesmire gondoltam, ami még sajnálatos a rádió hiánya, tudom ez pótolható valamelyik net rádióval csak azt nem tudom, mivel csak 500 MB adatforgalma van a páromnak, mivel neki lesz a telo, hogy ez a mennyiség elég lesz így 1 hónapig?
-
monti0222w
addikt
Ma voltam a Veletechen megfogdostam többek közt a M1 Note-t, és jó a működés, a kép, a hang az amit nem igazán hallottam a nagy háttér zaj miatt, ami viszont nem tetszett az a telo hátlapja, fényes és csúszósnak találtam vele ellentétben az Elephone P7000-rel aminek fém hátlapja van. A pingeseknél néztem meg, emberek után akikkel beszéltem, korrekt boltnak látszik!
-
monti0222w
addikt
-
monti0222w
addikt
válasz
eladogeppc #306 üzenetére
Talán a 2 mag miatt, T760 MP2, ha ez MP4 vagy 6 lenne jóvval többet mutatna.
-
monti0222w
addikt
Most olvastam a cikket, nem azért de ez nagyon ütős lett, pláne a középkategóriában!
Egy bajom van csak vele a rádió hiánya, meg a gyengusz hangerő, de akiknek ez nem fontos azoknak príma gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest