-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Én még nem adnám fel. Nekem egy 2,5 éves Sony Xperiám csinált nemrég olyat, hogy közepes töltöttségi szinten miután matattam a naptárban és lezártam a képernyőt, majd pár perc múlva próbáltam felébreszteni, meg se mukkant. Semmire nem reagált, de a szó szoros értelmében. Se töltőre dugásra, se a bekapcsoló gomb hosszan nyomva tartására, se a recovery menü billentyű kombinációjára, semmire. Ja, és persze ez is beépített aksis, tehát még az akkumulátort sem tudtam volna belőle kivenni.
Gondoltam, itt a vég. Letettem az asztalra, és békén hagytam. Kb. egy fél óra, óra múlva megjelent a Sony logó kijelzőn és bekacsolt. Azóta is megy, nincs gond.
Előfordul olyan, hogy egy lázadó program szál olyan szinten magával rántja a rendszert, hogy az nem képes futásidőben reagálni rá, illetve az OS nem veszi észre, hogy az a szál kinyírja a gépet. Több perc is eltelhet, mire az OS kap annyi processzoridőt, hogy legyen alkalma észrevenni, hogy az a bizonyos szál felemészt előle minden létező erőforrást. Ekkor kezdeményezi annak kilövését. Ez nem ritkán a gép újraindításával megy csak. Nekem többször indult már így újra a Sony-m, bár ez lehet, hogy azért volt, mert telepakoltam minden sz@rral és a gép sem mai darab.
Az m1 note-tal mindenesetre ilyen még nem fordult elő, de lehet, hogy most itt is ez a helyzet.
-
interstart
tag
Tudom ajánlani a 300ft-os eBay-es szilikontokot. Én nem szerettem régen a tokokat, mert elképesztő módon tudta vastagítani a telefonokat, de ez most Nr.1 nálam. Nem csúszik, nem vastag, átlátszó és az esetleges karcoktól megvédi a telefont. Elől nekem tempered glass (edzett üveg) van, ami ugyanúgy nem látszik meg a telefonon, egyszer ráteszed aztán meg is feledkezel arról, hogy rajta van. Az érintés érzékenységében pedig nálam nincs észrevehető különbség.
Játéknál nekem is eszi egyébként az aksit, érezni is lehet, hogy a manók dolgoznak odabent, ugyanis kegyetlenül tud néha sütni a telefon, a kamera környékén eléggé meleg lesz. De ez csak erőforrás igényes alkalmazásoknál jelentkezik, máshol nem. A fényérzékelő pedig ha automatára be van állítva, akkor csak a nagyon szélsőséges változások hatására változik meg. Ez egyben hasznos "feature" ugyanis ha rendesen be van állítva a kijelző fényerőssége, akkor nem akar utánaállítani. Ez persze azért lenne fontos, mert az ilyen érzékelő, ha nem periodikusan, hanem folyamatosan megy, akkor kegyetlenül tudja meríteni az aksit. Ha pedig úgy gondolod, hogy nem megy a szenzor, akkor állítsd a legalacsonyabbra a háttérvilágítást és menj ki a napra pl. Ha a csúszkát megnézed, egyből utánaállít, ahogy kimész a fényre.
Mellékes:
Samsung GxyS3-nál lehetett kapni Flip Covert (ablakosat), amilyen tokot ehhez a telefonhoz is lehet kapni. Úgy oldották meg ott, hogy érzékeljék a tok bezárását, hogy a közelségérzékelővel vagy a fényérzékelő eltakarásával érzékelték, hogy becsuktad-e a tokot vagy sem. Na ahhoz hogy ez gördülékenyen menjen ugye mindig folyamatosan mérnie kellett a szenzornak---> ergo állandóan fogyasztott. Ez volt az ára a flip toknak (jobban mondva a kínai ebayesnek). S4 mininél is így működik a cucc, ugyanis arra is vettem ajándékba egy tokot és abban se volt se elektronika, se mágnes....de érdekes módon működött. Az újabbakban ha jól tudom már van elektronika, így a kínai párszázas tokok nem tudják előcsalni ezt a funkciót. -
AllTheBest
őstag
Én mostanában naponta kb 2 órát szoktam rajta filmet/sorozatot nézni, meg közbe néha youtube. Mellette persze chrome, facebook meg ilyenek, bár keveset használom mostanában a telefont, de nap végére sose megy 70% alá, csak akkor ha videózok vagy aktívabban használom... Ja és wifi és 3g folyamatosan megy
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest