Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
válasz
M4tth3w.1992
üzenetére
Nálad lesz a gond, mert nálam tökéletes a chat heads és az értesítések is.
-
kalmin
csendes tag
válasz
M4tth3w.1992
üzenetére
A chat heads hogy jött neked elő? Nekem háttérben futó alkalmazásnál látszik, de kezdokepernyőn a buborék láthatatlan. Viszont szetcsúszást nem tapasztaltam.
-
kidnou
őstag
válasz
M4tth3w.1992
üzenetére
párszor próbáltam megy rendesen
-
AllTheBest
őstag
válasz
M4tth3w.1992
üzenetére
Mivel az M2 még elég új ezért lehet hogy egy frissítés megoldja majd a problémád
Én M1 Note-on használom a béta 5.1-et és vicces, hogy nem gondoltam eddig erre, hogy belenézzek a messenger beállításaiba... Köszönöm! 
Ja és ha valakinek nagyon melegszik a telefonja( akár M2 akár M1), akkor érdemes visszavenni a proci órajelét. Root után playből ingyen letölthető a No Frills Cpu control segítségével egyszerűen vissza lehet venni. Én visszavettem 1ghz-re, így a telefon nem melegeszik és ugyan olyan folyamatosan fut minden, játszani nem szoktam a telefonon, de pl a musiverse így is tökéletesen fut, akadások sincsenek
-
AllTheBest
őstag
válasz
M4tth3w.1992
üzenetére
Nálam ilyen még nem volt. Mondjuk én most 5.1-et használok, azon meg még elég bugos a messenger, de csak annyi, hogy nem látszik az a kis buborék, valószínűleg javítva lesz
-
mathaus=)
senior tag
válasz
M4tth3w.1992
üzenetére
Leirnad hogy sikerult megoldani ezt a Playes hibat? Nekem nem jott meg elo de ugynezki elofog elobb vagy utobb es sokunk dolgat megkonnyitene ha itt lenne a megoldas

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Én M1 Note-on használom a béta 5.1-et és vicces, hogy nem gondoltam eddig erre, hogy belenézzek a messenger beállításaiba... Köszönöm!