- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandisk0224
csendes tag
RGida85: Nekem is elkezdett recsegni.. Furcsa módon mióta a global rom fent van. Messengerbe nem igazán, csak hívásnál.
-
bandisk0224
csendes tag
Sziasztok!
Fent van nekem az új globál flyme 5... Nektek az elforgatás nem hal meg néha? Nekem egy ideig jó, aztán semmi.. mindig kameránál vettem észre, és idegesítő.. -
bandisk0224
csendes tag
válasz
RGida85 #4022 üzenetére
Én már szereltem szét több telefont, de csak úgy, hogy már nem volt garanciás.. Nagyon óvatosan kell szétszedni.. nagyon érzékeny minden része... főleg a szalagkábelek amire nagyon ügyelni kell, mert könnyen szakad stb. Ha nem érzed magad ehhez készen, hogy megcsináld, akkor inkább fordulj szerelőhöz.
-
bandisk0224
csendes tag
Szia! A honorbuy-on 49-50000Ft körülbelül, ingyen postával, Eu raktárból 32gb-os, múltkor legalább is.. a telefon szerintem a mai napig is teljesen korrekt.. gyors.. nem gondolkodik, pörög.. szép képeket készít nagyon... hetente jön rá a frissítés, szóval foglalkoznak vele. Ez a termék család nagyon bejött nekem.
Ez a véleményem róla.
-
bandisk0224
csendes tag
válasz
Falatkable #3941 üzenetére
Nekem m1 note-on Telenor net van és 4G-vel használom
-
bandisk0224
csendes tag
Viszont a szinkronizalas meg mindig nem a legjobb .. :/
-
bandisk0224
csendes tag
Nem.. Mar tudom miert. :/ ez nem sajat internet.. Csak ossze vissza van konfiguralva a szerver.. Ahhoz en nem tudok nyulni.
-
bandisk0224
csendes tag
A wifi miatt nem toltotte le... Elmentem tesomhoz.. Azonnal le tudta tolteni. Uh istene
-
bandisk0224
csendes tag
válasz
monti0222w #3889 üzenetére
Rootolva van a készülék?! Mert root nélkül nem fog menni!
-
bandisk0224
csendes tag
válasz
monti0222w #3812 üzenetére
Furcsa módon nekem néha a poweramp lép ki magától.. A sima zenelejátszó nem.. De még nem mentem bele még mélyebben ebbe a dologba, viszont már kíváncsivá tett
-
bandisk0224
csendes tag
válasz
interstart #3783 üzenetére
Neked viszont amúgy köszönöm szépen!
-
bandisk0224
csendes tag
válasz
AllTheBest #3791 üzenetére
szia
a pingdigital link már nem él
de már a mall.hu se árusítja
-
bandisk0224
csendes tag
válasz
bandisk0224 #3787 üzenetére
legjobb akkor lenne ha ez is meg a magyar nyelv is meglenne rendesen, de így is egész jóó
-
bandisk0224
csendes tag
igazából nem bug-ot.. csak azon gondolkodtam, hogy régen volt a zene lejátszóba az equalizeren kívül ilyen pfu.. hirtelen eszembe se jut most.. de azzal sokkal jobban szólt a füles, de kivették... aztán hátha visszaraknák... de mindjárt utána nézek már, mert nagyon kiment a fejemből a neve...
-
bandisk0224
csendes tag
Azt megtudja mondani valaki, hogy hol érdemes nekik írni, ha valami észrevételem van a béta verzióval?!
-
bandisk0224
csendes tag
válasz
Falatkable #3772 üzenetére
próbáld meg netről leszedni ne a play-ről nekem bevált
de előtte töröltem mindent, gyorsítótár stb.. [link] <-- Download-ra menj. Plusz én még újra is indítottam a telefont.. Bár ezzel lehet semmit se segítettem hozzá pluszba.. de mindegy
Melyik verziójú rendszer van fent neked am a telefonon?
-
bandisk0224
csendes tag
Szia! Nekem is ez volt.. Neten talaltam egy meg ujabb verziot elvileg.. 55.0.0.4.69 es ez hibatlan azota
remelem tudtam segiteni
-
bandisk0224
csendes tag
válasz
Falatkable #3719 üzenetére
Rendben!
-
bandisk0224
csendes tag
Szia nekem se volt chat fej.. A messengert keresd meg az app-ba (beallitason belul)
Es permission-ra ramesz. Ott alert meg a notifactional ha be van kapcsolva akkor mennie kell! Es torolj adatot. Allitsd le.. Majd ugy probald meg. Plusz messengerbe is belehet allitani, hogy legyen chat fej vagy ne legyen!remelem tudtam segiteni..
-
bandisk0224
csendes tag
válasz
interstart #3688 üzenetére
Én nekem is szívózás volt ezzel.. De rájöttünk haverommal, hogy tudjuk megoldani, hogy ne legyen rejtett szám... Menj be a beállításokba, ott a sim kezelés.. kiválasztod a simet-et ot kiírja hogy t-mobile meg a telefonszám.. Nagy valószínűséggel, 0630... lesz odaírva.. átírod +3630-ra és a probléma megoldva
Szerk: jah már látom, hogy írtad, az előhívó számos dolgot -
bandisk0224
csendes tag
válasz
interstart #3686 üzenetére
A rejtett számos dolgot is meglehet oldani am régebbi flyme-nál is!!!
-
bandisk0224
csendes tag
válasz
bandisk0224 #3671 üzenetére
nah frissítettem, de a google installert nem akarta felrakni.. visszaraktam a 4.5.7-et.. és downloading 78%-nál tovább nem megy (play áruház).. van amit enged letölteni.. van amit nem az app center.. ilyenkor mit tudnék tenni?
-
bandisk0224
csendes tag
válasz
iamdoki #3593 üzenetére
Szia!
Én azt csináltam, hogy ugyebár felraktam a 2.0.2-t.. majd megteszed azt, hogy a beállitásokban, kitörlöd a profilt.. a gmail-t.. majd ott hozzáadod megint.. plusz töröltem az adatokat (clear data) a google alkalmazásoknak.. (Alkalmazás menüben), utána újraindtottam a telefont.. megnyitottam a google play áruházat, és már jó is volt nekem -
bandisk0224
csendes tag
válasz
bandisk0224 #3591 üzenetére
Nah közben csak sikerült mindent megoldanom
-
bandisk0224
csendes tag
válasz
solmilolmi #3539 üzenetére
Letöltöttem én is onnan 2.0.2-t de nem megy.. nem tudok letölteni... próbáltam a régebbit is.. az se megy :S
-
bandisk0224
csendes tag
válasz
interstart #3589 üzenetére
I verziót is letöltöttem... de azt se tudtam telepíteni..
-
bandisk0224
csendes tag
Sziasztok nekem is meizu m1 note készülékem van.. Frissült erre a 4.5.7A-ra... és ugye nincs magyar nyelv.. gondoltam magyarosítom azzal a programmal amit itt olvastam, root jog kell hozzá, hiába nem sikerül.. letöltöttem a google play-t az app centerből, csatlakozott minden szuper.. de iszonyúan semmit se tudok letölteni... hibát ír ki.. valahogy visszatudnám tenni a régi rendszert? amin legalább magyar nyelv is volt? Mert próbáltam több félét.. mindig firmware corruptot írt ki.. kérem valaki ha tud segítsen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest