- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
bandisk0224 #4014 üzenetére
Igen!
@kedves_vámpír
: Az lehet, mert tiszta telepítést csináltam és pittyeg, meg visít, meg villyog, meg minden, mikor jön valami...
-
l miki
csendes tag
válasz
bandisk0224 #3987 üzenetére
Igen-igen, az APN-nel volt gond, a telenor leírása szerint újat állítottam be és már működik simán!!
Köszönöm a segítséget! -
Adamis
őstag
válasz
bandisk0224 #3900 üzenetére
Az meg hogy? Lehet, hogy a routert újra kellene konfigurálni...
-
kidnou
őstag
válasz
bandisk0224 #3897 üzenetére
Formázd az egész sd-t és úgy csinálj egy tiszta telepítést. Nekem is volt régebben a sok frissítéstől bugom , mióta megcsináltam minden rendesen megy
-
Adamis
őstag
válasz
bandisk0224 #3895 üzenetére
Nekem a stabil van fent. Lehet, hogy bug...
-
monti0222w
addikt
válasz
bandisk0224 #3890 üzenetére
Nem, nincsen, mert nem akarta az asszony, pedig az akkori rommal még magyar volt a telefon nyelve, könnyebben meg tudtam volna csinálni akkor. Angolban nem jeleskedem, szavakat ismerek csak.
-
stadi1995
csendes tag
válasz
bandisk0224 #3886 üzenetére
sajnos egyiket se tudom frissiteni szval megvagyok lőve :c
-
kidnou
őstag
válasz
bandisk0224 #3813 üzenetére
Kilövi a rendszer. Kezdő képernyőn húzd fel az ujjad alulról akkor feljön a használt appok listája ott kb2 másodpercig bökj rá akkor lesz rajt egy lakat. Utána már nem lép ki
-
Adamis
őstag
válasz
bandisk0224 #3813 üzenetére
Védett alkalmazás? Nem lehet, hogy kilövi a rendszer?
-
Adamis
őstag
válasz
bandisk0224 #3785 üzenetére
A Dirac-ot valami jogi bizé miatt vették ki, vagy valami ilyesmit olvastam. Tanusítom amúgy, autóba is kötöttem, kipróbáltam több beállítást, hát az egyik Sennheiser az valami kegyetlenül hajtotta meg az autó-hifit. Eq-val azóta sem tudtam úgy beállítani...
-
bandisk0224
csendes tag
válasz
bandisk0224 #3787 üzenetére
legjobb akkor lenne ha ez is meg a magyar nyelv is meglenne rendesen, de így is egész jóó
-
bozont
veterán
válasz
bandisk0224 #3785 üzenetére
A Dirac HD-re gondolsz?
Amúgy az előbb linkelt oldalon a Suggestions-nél kell leírni ha valamilyen funkciót szeretnél. -
Adamis
őstag
válasz
bandisk0224 #3782 üzenetére
Mit találtál?
-
interstart
tag
válasz
bandisk0224 #3782 üzenetére
[link] vagy a hivatalos bbs.flyme.cn fórumon a sablon alapján ki kell tölteni a bug report-ot.
-
lesoma
csendes tag
válasz
bandisk0224 #3778 üzenetére
Ment pü.
-
lesoma
csendes tag
válasz
bandisk0224 #3776 üzenetére
Az messengeren,nem? En a gyari emojikra gondolok,amit magabol a billentyuzetbol hozol elo.
-
interstart
tag
válasz
bandisk0224 #3773 üzenetére
nálam is jelentkezett a hiba és ugyanúgy oldottam meg, mint te
és igen, perpill a legújabb verziószámú van fent, ennek oka, hogy nem a Google Play, hanem a saját alkalmazásbolt befrissíti a béta verziókat is, aminek ez az eredménye... -
Falatkable
csendes tag
válasz
bandisk0224 #3771 üzenetére
Nekem ez a hibás... De akkor menekulok elore, hatha
-
Falatkable
csendes tag
válasz
bandisk0224 #3710 üzenetére
Nálam is előjött tegnap... Ha van vmi megoldásod, írj
-
kidnou
őstag
válasz
Nálam nincs ilyen gond. Amit észrevettem hogy halkabban hallottam a másik felet, ezért a felesztői menűben (vagy mi a neve) feljebb állitottam a hangerőt
-
Adamis
őstag
válasz
Hard reset volt már? Lehet, hogy érdemes lenne, mert nálam nagyon nincs ilyen. Másnál sem nagyon hallottam még ilyet.
Egyébként nagyon jó lett a rom, ahhoz képest, hogy béta. Kíváncsi vagyok a véglegesre!
-
Unsign
tag
válasz
bandisk0224 #3700 üzenetére
Dupla, elnézést.
-
Unsign
tag
válasz
bandisk0224 #3700 üzenetére
App centeres első találat. 2.03 ha minden igaz.
-
kidnou
őstag
válasz
bandisk0224 #3697 üzenetére
Passzolom nem szoktam nézni a verzió számokat
-
kidnou
őstag
válasz
bandisk0224 #3695 üzenetére
Be volt állítva minden. Egy régebbi verziót raktam fel az megy rendesen
-
interstart
tag
válasz
bandisk0224 #3687 üzenetére
attól függ, hogy melyik régi verzióra gondolsz, kitkatnél 'A' romon nem lehet megcsinálni egyszerűen. A többinél már van beállítási lehetőség. És most az egyszerűt azt nem az előhívó számos vagy a szolgáltatói automatán keresztül tett beállítás alatt értem.
-
bandisk0224
csendes tag
válasz
bandisk0224 #3671 üzenetére
nah frissítettem, de a google installert nem akarta felrakni.. visszaraktam a 4.5.7-et.. és downloading 78%-nál tovább nem megy (play áruház).. van amit enged letölteni.. van amit nem az app center.. ilyenkor mit tudnék tenni?
-
iamdoki
tag
válasz
bandisk0224 #3592 üzenetére
Sziasztok! Ma cseréltem le a Lumia 640-em egy ilyen csodára. Lefrissült a legfrissebb romra, majd találtam megoldást a Google Szolgáltatásokra. Sajnos a Play áruházból semmit sem tudok letölteni. Van erre valami megoldás?
-
bandisk0224
csendes tag
válasz
bandisk0224 #3591 üzenetére
Nah közben csak sikerült mindent megoldanom
-
interstart
tag
válasz
bandisk0224 #3588 üzenetére
Biztonsági okokból a Meizu letiltotta a downgrade lehetőséget a kitkat-es rendszerre, ugyanis előfordult, hogy adatok vesztek el a régebbi rendszer vissza-telepítésénél. Ha nagyon szükséges a magyar nyelv, akkor ugye van a MoreLocale program, vagy van A-->I verzióra áttérés, én ezt nem próbáltam, de elvileg működik, valahol itt a fórumon meg lett említve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest