- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M4tth3w.1992
csendes tag
válasz
robi1979 #2991 üzenetére
Én egy m2-t nyúzok már egy ideje. A telefonról magáról: gyönyörű pixelhibamentes kontrasztos kijelző, nálam is tapasztalható az a kis világosabb bevilágítás a képernyő alján de abszolút nem zavaró, az anyagminősége kiváló, nem recseg nem ropog, nagyom masszív kis teló. Az akkuidö az pazar, néha 6 órás kijelzőidőt is ki tudok préselni belőle wifivel 3gvel folyamatos mobilnettel szóval ez pozitív. A kamerája napfényben valóban szép de ahogy sötétebb témát fotózok úgy megjelenik az olajfestmény effekt, de hát ennyi pénzért még így is jobb mint néhány drágább telefoné. És ebben ki is mertültek a pozitív dolgok. A Flyme OS hagy némi kívánnivalót maga után. Tisztában voltam vele hogy kínai belpiacos telefon és így a szoftver is a kedvukre van alakitva, meg ugye az utolagos Google Play stb stb. De hogy alapfunkcióiban ennyire meg legyen csonkítva az elég gáz...az éretsítés kezelés többszöri beállítással meg telefon újrahúzásával is siralmas. Fentem már írtam a problémáról. Messenger chat heads, üsse kavics, már nem érdekel... Továbbra sem működik. Vicces hogy ha a kezdőképrnyőnél állítom a hangot akkor a média hangereje változik és nem a telefoné, be kell menni a beállításokba és ott babrálni vele. Értesítések hangereje nem állítható külön, ezt továbbra sem értem de mindegy, a 4.2-es droidos tabletem is tudja és le tudom némítani a hangerő gombbal. Az új 4.5.2a-s rendszer továbbra is bugos, nem beszélve arról hogy kb 7-8 nyelv érhető el, magyar nem. Röviden tömören ennyi. Egy stock 5.1-es jól optimalizált Androiddal verhetlen lenne, de hát semmi sem lehet tökéletes. Mindezekkel együtt, abszolút jó telefon és akit nem zavarnak ezek a hibák annak kiváló telefon lehet. Megvárom az augusztus végét, hátha a kínaiak összedobnak valami korrekt romot multi nyelvvel és akkor megmarad, ha nem akkor csere moto x play-re.
-
M4tth3w.1992
csendes tag
Mostmar nem is látszódik a chat heads a Messenger frissitése óta :/ hiába van bepipálva a beállításokban. De engem inkább az zavar hogyha alvóban van a telefon, jön értesítés és lehúzom az éresítéspanelt, megnyitnám az üzenetet és a nagy semmi... Nem nyitja meg az alkalmazást, szimplán eltűnik az értesítések közül. Vibernél ugyanígy, gondolom más üzenetküldő appnál is így van.
De legalább már ébreszt az ébresztő
-
M4tth3w.1992
csendes tag
Ha jön új üzenet és értesítési sávból nyitod meg akkor minden esetben megnyílik? Nálam akkor csak amikor úgy tartja kedve
vicces mert pont ezt is javították a 4.5.2a-ban és ennek ellenére ugyanolyan bugos maradt
-
M4tth3w.1992
csendes tag
4.5.2A-nál eltűnt a magyar nyelv és még sok másik nyelv (Y)
-
M4tth3w.1992
csendes tag
Egy két észrevétel az appokkal kapcsolatban: új alkalmazásoknal pl.: google óra ahol lehet állítani hangot, a gyári hangokat nem lehet változtatni, fehér képernyő majd kilép az alkalmazás. Ez az egyik, a másik hogy facebook appnál a postolás nem működik, fehér képernyő, befagy az alkalmazás majd újraindul, ez lehet hogy az app miatt van nem tudom, annyira nem életbevágó, remélem azért következő frissítésnél javul majd. A viber értesítések meg mint a mese, hol volt hol nem volt, hiába állítottam már be minden engedélyezést és értesítés formát, csak néha jelennek meg az értesítések. Továbbá vannak vicces fordítások, pl.: hívásnál: riasztás folyamatban. Érdekes mert hívás után azt írja hogy hívás befejezve szóval érdekes, de ezekkel együtt lehet élni.
-
M4tth3w.1992
csendes tag
válasz
AllTheBest #2865 üzenetére
Nekem is 5.1 van fent (m2 note) azt be lehet állítani a messengeren belül, hogy látszódjon(beállítások-> chat heads->látszódjon teljes ablakos alkalmazásoknál is), azzal nincs probléma, csak szétcsúszik az egész ahogy megnyitom :/
-
M4tth3w.1992
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Én is beléptem a meizu felhasználók táborába.
Ügyes kis készülék azonban van pár észrevételem az alkalmazásokkal kapcsolatban. Facebook Messenger Chat Heads-t nagy nehezen előhoztam, azonban ha nincs megnyitva háttérben alkalmazás hanem csak a kezdőképernyőről nyitom meg az üzenetet akkor szétcsúszik az egész képernyő, rácsúszik a billentyűzet alul a sávra, illetvel felül is belelók az értesítő sávba az alkalmazás, nem tudom valaki találkozott-e már ezzel a problémával, ha volt kérdés akkor bocsánat. Valaki erre tud valami megoldást ? Illetve nálam is előjött az arm64-es play szolgáltatások hiba, amit már orvosoltam. Továbbá nem működik a gyári időjárás widget sem és az outlook szerverhez sem kapcsolódik a gyári Mail kliens, erre valaki megoldást ?
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox tulajok OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Revolut
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest