- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
válasz
South Velen #2237 üzenetére
Én 19 óra alatt megkaptam (igaz MX3-at a Malltól 2 év garival)....
.....előtte M1-et akartam erősen csak ezek a hírek kissé elriasztottak így eleve csak EU-s úgymond vámmentes és pár napos DHL-es kiszállítással rendeltem volna meg a telót - ha nem jön közbe ez a fasza Mall-os ajánlat...
-
judas13
addikt
válasz
AllTheBest #2087 üzenetére
_------------
Unsign
Îgy könnyű, mindennapra más szînben
-
judas13
addikt
válasz
purpledonkey #2079 üzenetére
Franko a dizájn
-
judas13
addikt
válasz
janaman01 #2048 üzenetére
Alin belüli EU express vonalról lesz...e hétre rendeltem volna meg de 1 hetet várnom kell (a lé miatt sajna) + ki is vártam a note1-2 közötti difiket árban,tudásban...
A másik topikban berakott képre akkor meg lett itt a válasz..
Xaiomival miért is szopatjátok sokan magatokat hetekig a semmire? Menjenek a . .csába hazug szarok!
-
judas13
addikt
válasz
cinemazealot #2006 üzenetére
Pontosan îgy vok ezzel én is!
Remélem napokon belül berendelhetem már nagyon kéne!! -
-
judas13
addikt
válasz
janaman01 #1931 üzenetére
Köszi a választ, nézem is!
Akkor bátrak vagyunk
Már ez kb az ötödik telónk lesz (remélhetőleg) kintről, de most már "átállunk" erre az "Europa Expressz" ügymenetre, nem hiányzik többé a magyar posta és intézményei szarakodása, vám, áfa, és egyéb nyalánkságaik. Befizetem kint amennyit kell nekik és onnantól kezdve majd csak a futárt várom már...
Most szerintem lesz két hét is mire a Pesti vagy Budaörsi raktárból eltalál hozzánk egy telefon, folyamatos levelezés, nyilatkozás, ügyfélszolgálatozás, a kersekedő-posta-meg közöttünk a számla ügyben, mit hova fizessünk még és egyebek....+ hamarabb ért át ide Kínából mint most az országon belül majd hozzánk fog....de gondolom néhányunknál ez már ismerős lehet...
Elég volt.
Lett végre ez az EU-n belüli lehetőség - amit idáig sajna nem igen ismertünk . de mostantól kezdve már a hazai szervezetek, szolgáltatók és a 60 napos free shipping is kihagyva a buliból...és ha nem is biztos olcsóbban,(az itthoni árnál viszont igen) de teljesen legálisan, és hamarabb nálunk lesz majd remélhetőleg a telefon.
A gari meg örök kérdés, de idáig az összes kintről behozott kütyünk jól működik.A fizetéssel sem volt gond idáig amúgy szerencsére...
egy cipőt nem teljesített az eladó régebben és az Ali jelezte is, hogy gondok vannak az illető céggel vagy mi és utalja is vissza már a pénzt.... -
judas13
addikt
Hello!
Komolyan gondolkodom egy ilyen darab beszerzésén és látom, hogy több helyen úgymond EU-s, Angliai stb lerakaton keresztül - igaz plusz díj megfizetésével - de vám, Áfa mentesen hozzák ki a DHL-en keresztül 3-8 nap alatt(?!) a telefont.
Erről van valami tapasztalatotok?
(Mert amit most művel velünk a féreg Magyar Posta egy másik telefon kapcsán az már gyalázat...)
Ebbe a fémkeretes bőrtokba meg rögtön beleszerettem úgy, hogy még telóm sincs hozzá, de kissé jobban néz ki nálam mint a gyári műanyag az biztos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest