- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
cinemazealot #4211 üzenetére
A legfrissebb arra kiadott. 6.3.1.0G (5.1)
-
Adamis
őstag
válasz
cinemazealot #4209 üzenetére
Mivel zárt a bootloader, ezért szinte esélytelen vállalkozás, sajna. Pedig egy LineageOS-t el tudnék én is képzelni rajta! Lehet, hogy akkor még most is az a telóm lenne..
De ugyan így járt az ezt követő telóm is, ami egy Meizu m3s volt. Azt is felújítottam, szürke helyett rosegold hátlap, új kijelző, ujjlenyomatolvasó. Minden pöpec! -
Adamis
őstag
válasz
cinemazealot #4207 üzenetére
Én olvasom... 😁 Nem tudom, hogy milyen az eredeti hátlap, mert nekem eltört a töltő körül, ezért rendeltem egy utángyártottat (azt írták, hogy eredeti, de nem hittem nekik). Azóta már az is trapa lett, szóval nem használom már a telót. De azon csodálkozom, hogy valaki még igen.. 😂 Működik még rendesen?
-
konzi
aktív tag
válasz
cinemazealot #4198 üzenetére
Koszonom. Nem gondoltam hogy a kisegito lehetosegek kozze tettek.
-
Adamis
őstag
válasz
cinemazealot #4186 üzenetére
Szégyeld el magad!
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #4161 üzenetére
Szia
Jövő héten szerintem nálam lesz a meizu m1egy kis renoválásra...
-
Adamis
őstag
válasz
cinemazealot #4130 üzenetére
De szenya vagy!
De amúgy jogos... Meg is teszem!
-
Adamis
őstag
válasz
cinemazealot #4128 üzenetére
Hát, ezt mondom én is...
És most használom az asszony régi Alcatel 991-ét. Ezt a szenvedést... (256 MB Ram, 2.3-as droid!)
-
pimmi
senior tag
válasz
cinemazealot #4102 üzenetére
vodafone, budapesten használnám
-
Digidroid
aktív tag
válasz
cinemazealot #4091 üzenetére
Néhány szolgáltatás.... kikerül belőle a magyar nyelv. Én annak idején egy megyar nyelvű rendszerrel rendelkező készüléket vettem, és szeretném a továbbiakban is úgy használni. Bocsika
Tudom lehet használni angolul is, mint ahogy ilyen melegben lehet mászkálni az utcán mezítláb, csak hát nekem ezek az alternatív megoldások kicsit kényelmetlenek lennének -
Digidroid
aktív tag
válasz
cinemazealot #4089 üzenetére
Evvel így vagyok én is, nem igaz, hogy nincs rá megoldás az eltüntetésére
Ráadásul mostanában elég sokat is kell használnom, nem szeretném ha egy darab tégla lenne belőle.
Az az érzésem, most tapasztalom meg a viszonylag olcsóbb kínai telefonok hátulütőjét.. -
Adamis
őstag
válasz
cinemazealot #4067 üzenetére
Egy teljesen más rendszerre számíts!
-
Adamis
őstag
válasz
cinemazealot #3983 üzenetére
Semmi nem megy mobilnettel, vagy csak böngésző? Mert van a Biztonság progin belül egy olyan opció, hogy be lehet állítani, mit engedjen mobilnetre és mit wifire. Nézd meg azt is!
-
l miki
csendes tag
válasz
cinemazealot #3981 üzenetére
Köszi a tippet, de se 3g-n,se 2g-n nem akar működni
De ha még nem volt hasonló probléma a telefonnal, akkor lehet a telenorhoz kéne bemennem és ott érdeklődni -
gadosp
tag
válasz
cinemazealot #3914 üzenetére
Köszi, végül megrendeltem az MX4 -et
-
Adamis
őstag
válasz
cinemazealot #3549 üzenetére
Nekem a kijelzőcsere kb öt perc meló volt, pedig hidd el, soha nem szereltem még ilyen telefont, és nem is ez a foglalkozásom. De ez személyes vélemény volt: én megvenném.
-
lajtika
aktív tag
válasz
cinemazealot #3544 üzenetére
30 ért el tudnám hozni.
-
lajtika
aktív tag
válasz
cinemazealot #3542 üzenetére
Még nem vetem meg. Kínából rendelték nincs egy éves. De gariztatni nem lehet. Gondolom nincs meg a számla vagy valami. Kb 2,3 hosszú fél centi széles a kijelző jobb felső sarkában.
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #3503 üzenetére
Igen sajnos az enyém is ilyen volt, végülis nem derült ki hogy gpu, vagy kijelzőhiba volt e . A lényeg hogy egy kisebb "csata" után kicserélték garanciába, amit küldtek helyette , az már tökéletes volt.
-
Ernest.
tag
válasz
cinemazealot #3239 üzenetére
Köszi srácok!
Feltettem a 4.5.5A romot, és megjelent a Fade-in, ami meg is oldotta a problémát. Az említett érzéketlenséget én nem éreztem pár óra használat alatt.
Viszont a magyar nyelv hiánya egy újabb probléma, mert a telefon végső tulajdonosa anyukám lett akinek viszont problémát okoz így a használata. Majd utánanézek, hogy hogy lehet rávarázsolni valami language packot..
-
DJosef
őstag
válasz
cinemazealot #3078 üzenetére
Köszönöm, átfogom olvasni. Sima M2, nem a notesz.
#3080:
WP-ről jövök át Droidra, előtte meg BlackBerry-t használtam, root ügyben nincsen tapasztalatom.😊
-
RGida85
tag
válasz
cinemazealot #2877 üzenetére
Huhh. Ez igen! Igazán kielégítő választ adtál.
én elfogadom a véleményed.
-
RGida85
tag
válasz
cinemazealot #2870 üzenetére
Igen nekem is a múltkori hozzászólásod miatt ugrott be most és kíváncsi voltam.
Igazából tudjuk mi változna ha esetleg helyes értéket látnánk? Valószínűleg semmi.. jól gondolom?
-
Haneto
tag
válasz
cinemazealot #2618 üzenetére
T a barátnőmé. Övé a telefen. Csak én vettem neki és én foglalkozok vele mert ő nem ért úgy hozzá. Szóval én követem nyomon ezt a topicot is. Nagyon meg van vele elégedve és csak a mobilntere panaszkodik. Meizufans.eu-n pedig olvastam, hogy sokan panaszkodtak 3g/4g-re és úgy egyáltalán a mobilnetre. Ezért érdeklődtem kinek milyen. Azóta bele tettem az én telenoros kártyám és azzal jobb de még mindig nem olyan jó mint az én telefonomban.
Ja és vidékről beszélünk.
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
cinemazealot #2557 üzenetére
igazából magam sem tudom akkor mi volt amikor sz*rul tette be a hátteret, szándékosan biztosan nem nagyítottam rá. De mivel egy restart után hibátlan a dolog, szerintem sose tudom meg mi volt a gond, minden esetre örülök hogy most rendben van!
AllTheBest: igen, a zedge-n futottam bele 1-2 silányabb minőségű képbe. amúgy nagyon zsír kis program, szeretem. csak már ráférne egy kis ráncfelvarrás: nem ártana a képeket kategorizálni felbontás szerint, hogy ne is lásd az olyan képeket amiket nem raknál ki mert csúnya lenne nagy kijelzőn, illetve az sem lenne hátrány ha nem mindig a file méretből kellene következtetni a felbontásra ha valami megtetszik
-
törölt tag
válasz
cinemazealot #2557 üzenetére
japp. de nálunk valamiért ezek után, jó előnézeti kép mellett is nagyítottan került ki
restart megoldja úgyhgoy nem gáz
-
Sanzaa
senior tag
válasz
cinemazealot #2336 üzenetére
Most látom, hogy az iphone szótárja milyen hülyeségeket írt be a hsz-embe
Azóta sem reagál. Töltésre sem és billentyűkombinációs hosszanti nyomkodásokra sem. -
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #2304 üzenetére
Szerintem sem vészes. Egy két helyen van angol, illetve hülyén forditva, de ugysem a menűben fog turkálni az user egész nap...
-
Kowi84
aktív tag
válasz
cinemazealot #2297 üzenetére
Az pontosan mit jelent? Összességében nézve kb. hány százalékos? Mennyire zavaró ott ahol nem magyar?
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
cinemazealot #2262 üzenetére
Királyság, akkor már csak 32GB-os példányok feltűnését kell kiböjtölni, kóser forrásnál!
Lehetőleg, mielőtt lecseréli az m2, mert az a Samu-féle középső gomb nembejövős ... -
rasky
senior tag
válasz
cinemazealot #2027 üzenetére
kelendő a cucc...csak nem értem miért beszélnek összevissza, hogy csak 32Gb-os lesz és satöbbi, mondjuk engem nem érint.
-
judas13
addikt
válasz
cinemazealot #2006 üzenetére
Pontosan îgy vok ezzel én is!
Remélem napokon belül berendelhetem már nagyon kéne!! -
rasky
senior tag
válasz
cinemazealot #2006 üzenetére
szintúgy, nagyrészt ezért is esett a választás erre a telóra...vagy mindig olyat keresek ami könnyen szerelhető. Honor 6 is szóba jött, de a ragasztott hátlap...már húztam is ki a listáról.
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1994 üzenetére
-
rasky
senior tag
válasz
cinemazealot #1990 üzenetére
rear=hátsó kamera, nem írják sehol, hogy külön az elülső kamera más üvegezésű, ellenben a hátsóval, ami GG3
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1987 üzenetére
Na várj a hátlapi kamera elé raktak gg3 at?
-
rasky
senior tag
válasz
cinemazealot #1983 üzenetére
Mindkettő nano, közben felkerült a spec is. Előlap sem lett Gorilla 3-as, csak simán edzett üveg van odaírva.
-
rasky
senior tag
válasz
cinemazealot #1967 üzenetére
Csak fehér.
-
zzola
titán
válasz
cinemazealot #1823 üzenetére
Ezek szerint az ébresztő hangerejének csökkentésére/növelésére - menüből - nincsen lehetőség?
-
batai15
félisten
válasz
cinemazealot #1574 üzenetére
Pont linkelni akartam. Kifejezetten utalom az ilyen híreket, főleg az ilyen fiatal telefon esetében mint a note. Ez fel veti azt hogy nem sokáig lesz támogatva a telefon. Mx3 kapcsán azért azt mondták hogy sűrven jön update . Ne értsétek félre, nem erre gerjedek, csak remélem lesz még egy ideig támogatva. G2 esetében legalább ott cm ha esetleg nem foglalkoznak vele már.
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1491 üzenetére
komolyan mondom ilyen társaság ritkán gyűlik össze egy topikban..... -
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1466 üzenetére
értem, köszi ( én nem)...
-
törölt tag
válasz
cinemazealot #1289 üzenetére
Ha a svteen capture progi videoajan is hibas akkor viszonylag egyertelmu
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1287 üzenetére
Ööö a minek a mije ?
szóval azt mondod nem kijelző probléma, hanem gpu ?
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1284 üzenetére
cinemazealot az a stuckpixel progi
igen de a jobb alsó, illetve bals fölső pixelek? arra még mindig nincs magyarázat?
illetve a gpu -m lenne kaka?
ha van türelmed , akkor tapicskolni kell egy darabig , jó nem órákig akkor se
,de van mikor egyből csinálja..
erik88:letöltöd az A s vagy az Us updatét, teló kikapcs, majd egyszerre power és hangerő fel gomb, még vagy 2 nem rezzen utána power elenged, de még a hangerő tart még be nem jön a "recovery", majd telót csatlakoztatod a pc hez, a kb 1gb os (mást nem is fogsz látni) felmáslod az update zipet, majd frissités gomb a telón, én igy szoktam
hopp rasky válaszát nem láttam..úgy is jó
és egyszerübb
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1261 üzenetére
uhh milyen trükköket tudsz
lehet az lesz a vége hogy beszerzek addig valami jó kamerát .....
bár lehet ez miatt nem is garizzák.. -
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1257 üzenetére
hálásan köszönöm a segitséget
most megpróbálok valamit összehozni, de abban igazad van, hogy valami jó kamerával kellene, de sajnos csak egy másik telóval tudom felvenni
na ügyködök, bemutatom nektek elöszőr aztán ha rámondjátok az áment , küldöm nekik
Goose-T: honorbuy ról rendeltem ráadásul...vagy az pont ilyen hely?
-
South Velen
addikt
válasz
cinemazealot #1238 üzenetére
Hú, hát kicsit most sok lesz a program, de szombaton talán meg tudom nézni az MX4-en.
-
janaman01
addikt
válasz
Még talán azt meg tudnám nézni hogy a jiayu ra feltolok egy custom flyme ot , de az nem biztos hogy ugyanaz?...
-
AllTheBest
őstag
válasz
A napokban itt feltűnt egy felhasználó akinek MX4 is van a tulajdonában, vissza kéne keresni pár oldalt , lehet tudna segíteni
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1228 üzenetére
igazán köszönöm , hogy megnézted alaposan
nos itt van a jiayu, már másolom is át a filmet, és megnézem, ( de úgy emlékszem ott nem volt ilyen gond) ugyanaz a soc, ugyanaz a gpu , szinte minden ugyanaz a jiayu s3 , mindjárt beszámolok
jiayun semmi gond nincs nagyén szépen megy...( sajnos
)
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1182 üzenetére
oké most feltöltök egy videót hogy mit is kellene néznetek, igazából az mx playerel is ugyanaz a helyzet, illetve a gyári lejátszóval is ez a helyzet...egy egy pillanatra bukkanak fel ( elfektetve függölegesen ezek a pixelcsikok , illetve ha álló helyzetben van a teló akkor meg vizszintesen...tehát mindig egy irányban...
ja 05 U A van fent azaz a legfrisebb
itt egy kép a videót megállitva
illetve itt a link ahol megnézheted mire is kellene odafigyelni, és mindjárt töltöm magát a filmet is, az elején amikor a kocsiban beszélgetnek, akkor jön elő ez a probléma inkább, de máshol is -
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1176 üzenetére
Huuu azt nagyon megköszönném d.u feltolom a filmet ..( sorozat egy része) h264 23 fps, mpg4, valami 720 x 404 azthiszem, és főleg a sötétebb jeleneteknél csinálja köszi elöre is !! Supernatural 10. Évad 18. Rész egyébént
de bármely ilyen jellegűnél előjön illetve mondom a bal felső sarokban, de már a jobb alsóban is elkezdet és ráadásul egyszerre ...néha egy egy pillanatra felbukkan 4 fehér pixel fekete h@ttérnél , nem tudom ez számit e valamit....marha nehéz lesz ezt igy gariztatni ugyanis nem mindig csinálja...lehet visszaküldöm, ott nem csinálja...azt nagy ivben tojnak a fejemre...és azt hiszik hülye vagyok...
-
motoflug
őstag
válasz
cinemazealot #1178 üzenetére
Persze, én most csak általánosságban írtam. Azért ha tényleg 2 hetente jönnek frissítések (valaki erősítsen meg), akkor szerintem adnak a felhasználói visszajelzésekre.
-
motoflug
őstag
válasz
cinemazealot #1176 üzenetére
Egyébként a szoftveres gondokról nem lenne érdemes írni a Meizu-nak? Hátha figyelembe veszik és javítják, bár lehet rózsaszín ködben élek.
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1027 üzenetére
Igen csak ott, ahogy a fényk3pen is látszik...mert mire gondolsz mi lehet ?
-
AllTheBest
őstag
válasz
cinemazealot #1027 üzenetére
Rendben, szedjétek össze pontokban a hibákat és az egyéb észrevételeket amiket szeretnétek az összefoglalóba és akkor módosíttatom majd moderátorral ,mert sajnos én magam nem tudom szerkeszteni.
-
törölt tag
válasz
cinemazealot #942 üzenetére
0.4-en még jó volt. 0.5 kavart valamit be úgy tűnik, mert mindegyik ezt csinálja... kap egy downgrade-et tuti ami biztos...
-
RGida85
tag
válasz
cinemazealot #804 üzenetére
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #804 üzenetére
nekem ma playról való telepités közben kifagyott az egész....a power gomb megoldotta
attól félek mi lesz ha a power se oldja meg...akkut ugye meg nem lehet kivenni..
a cpu z is 4,6 nak látja, de a jiayut is...nem tudom miért -
monti0222w
addikt
válasz
cinemazealot #784 üzenetére
Tényleg nem, ezért szívom a fogam, mert a párom rádiózik, kb. 1-2 órát, ez a Meizu meg minden másban megfelelne neki!
-
monti0222w
addikt
válasz
cinemazealot #782 üzenetére
Koszi, én is ilyesmire gondoltam, ami még sajnálatos a rádió hiánya, tudom ez pótolható valamelyik net rádióval csak azt nem tudom, mivel csak 500 MB adatforgalma van a páromnak, mivel neki lesz a telo, hogy ez a mennyiség elég lesz így 1 hónapig?
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #779 üzenetére
jogos!
-
AllTheBest
őstag
válasz
cinemazealot #663 üzenetére
Gondoltam
Kicsit gyanús volt nekem, mondjuk nekem annyira a szín nem számít, csak érkezzen már hozzá m a sajátom
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #658 üzenetére
poén
szerintem nincs fekete
bigapu köszi
-
gretzky77
veterán
válasz
cinemazealot #654 üzenetére
Hajól sejtem mall.hu oldalon
-
motoflug
őstag
válasz
cinemazealot #606 üzenetére
Ha a sapkás kolléga fejére rázoomolsz, akkor ott egy fura fátyol. Azt leszámítva vállalható.
-
Lampard19
tag
válasz
cinemazealot #520 üzenetére
11.13gb szabad tárhely és 1.3gb ram.
-
cinemazealot
addikt
válasz
cinemazealot #504 üzenetére
Fiúk-lányok, valaki meg tudná írni, hogy induláskor kb. mennyi szabad tárhely van az OS mellett és mennyi szabad memória használható a 2 GB RAM-ból?
-
Lacika2013
tag
válasz
cinemazealot #497 üzenetére
Az aliexpress is buyer protectionos..
-
zityi
csendes tag
válasz
cinemazealot #396 üzenetére
Íme az eredmény
android.hardware.bluetooth
android.hardware.bluetooth_le
android.hardware.camera
android.hardware.camera.any
android.hardware.camera.autofocus
android.hardware.camera.flash
android.hardware.camera.front
android.hardware.faketouch
android.hardware.location
android.hardware.location.gps
android.hardware.location.network
android.hardware.microphone
android.hardware.screen.landscape
android.hardware.screen.portrait
android.hardware.sensor.accelerometer
android.hardware.sensor.compass
android.hardware.sensor.gyroscope
android.hardware.sensor.light
android.hardware.sensor.proximity
android.hardware.sensor.stepcounter
android.hardware.sensor.stepdetector
android.hardware.telephony
android.hardware.telephony.gsm
android.hardware.touchscreen
android.hardware.touchscreen.multitouch
android.hardware.touchscreen.multitouch.distinct
android.hardware.touchscreen.multitouch.jazzhand
android.hardware.usb.accessory
android.hardware.usb.host
android.hardware.wifi
android.hardware.wifi.direct
android.software.app_widgets
android.software.device_admin
android.software.home_screen
android.software.input_methods
android.software.live_wallpaper -
zityi
csendes tag
válasz
cinemazealot #396 üzenetére
Persze, holnap megcsinálom ezt is
Most viszont szunya, negyed 5kor kelés van...legalább letesztelem, hogy az ébresztő funkció működik-e a telón -
zityi
csendes tag
válasz
cinemazealot #391 üzenetére
Azt nem hiszem, hogy nagyon emelgetnék az árakat...a Xiaomik is ugyanolyan alacsony áron vannak, mint előtte
-
zityi
csendes tag
válasz
cinemazealot #389 üzenetére
Vasárnap még zöld is volt, meg kék is volt...hétfőn már egyikből sem volt egy darab sem...de csak kapnak megint készletet!
-
RGida85
tag
válasz
cinemazealot #315 üzenetére
Ohh köszi. Akkor megcserélem a kártyákat. 😀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- E-roller topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Autós topik
- Opel topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest