-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
Robez88 #2466 üzenetére
namost mondjuk afelrakom a telóra, pc ről és root explorerel be a gyökérbe ahol a system mappa is van ? há nem igaz hogy igy leopat...
a hivatalos 4.4 update zipet eddig úgy csináltam hogy recovery, teló összedug pc vel 1gb tárhelyre update zip bemásol, system update katt, megcsinálta azt heló...ez meg opat -
janaman01
addikt
válasz
Robez88 #2421 üzenetére
Köszi a tesztet! Igy elsőre igencsak jól hangzik , a középső gomb rezzenését nem hiszem hogy lehet kapcsolni , bár ki tudjalehet belerakták,(ha benne van akkor a hangoknál kell keresni) várok még pár napos tapasztalatot , de ezek alapján nem hiszem hogy sok bug lesz benne.
Engem az érdekelne , hogy a tárcsázóból való vissza gombbal kilépés bug megvan e,magyarul ha naponta több hivást inditok,(nem egy kettő) és utána belépek a tárcsázóba, beadja az utolsó hivott kontaktot, rányomok a vissza gombra , és bead egy pillanatra épp egy futó alkalmazást, és abban a pillanatban kilép...ha üritem a ramot akkor helyrejön vagy addig lépek be majd vissza gomb még le nem.megy az aznapi hivott összes kontaktom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest