- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
AllTheBest #2955 üzenetére
A rendszer "zártságától" én is tartok, mert speciel a Galaxy S5-el én is megszívtam. Nem hogy ROM-olgatni, rootolni se tudom, garanciavesztés nélkül, a Samsung gyári bloatware-je pedig megfeküdte a gyomromat.
Pedig istenuccse, csak munkára akarom használni, de már a beszélgetés közben, tetszés szerint indítható hangrögzítés - ami a általában alap máshol - a Samunál már root jogokat és rendszerfile-mókolást kívánt volna, amin nem kicsit kaptam fel a vizet. Szerintem egy csúcskészüléknél, amit leginkább üzleti felhasználók vesznek... ááá, nem is idegesítem magam. Samu nullkilométeresen vissza a fiókba, biztos lesz kolléga, aki tapsikolni fog örömében, ha megkapja. De a derék öreg Lenovom felett sajna eljárt az idő, a GPS-e meg újkorában sem, hátizé, khmmm... szóval megérik lassan a nyugdíjaztatásra.m1-eken mennyire lehet testre szabni a Flyme-t? Sárga tesók eleve rootoltan küldik-é, vagy a gyártól kell kérni unlock kódot, mint a Huawei / Honornál?
-
Atomcsirke
aktív tag
Nem sikerült valakinek kivadásznia, hogy az m2 Note milyen LTE-sávokat támogat?
Visszatérő agyalásaim egyik tárgya, telefon-témában, hogy mi a péknek kellett piacra dobni az "utódmodellt"?
A 6752 és a 6753 között az alacsonyabb órajel, meg a ratyibb GPU-n túl az utóbbi "WorldMode LTE" képességében rejlik a különbség. -
Atomcsirke
aktív tag
Egy "out-of-the-box" Flyme mennyit hagy szabadon a 16 GB ROM-ból?
Dillemázgatok 16 vs. 32 alapon. A Note 2 nem szimpi, leginkább a fizikai "Samsung-gomb", azaz a +1 hibalehetőség miatt. A gyengébb GPU nem vág mellbe, max. filmezek rajta, játék semmi.
-
-
Atomcsirke
aktív tag
'onorbáj vagy sájomiforszél? Előbbinél van 32GB-os modell (ordenáré drágán), utóbbinál viszont jóval olcsóbb a 16-os modell. Gariztatási tapasztalatokat gondolom felesleges még kérdezem, bár egyébb modellekkel már lehettek ezeknél a webshopoknál.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
cinemazealot #2262 üzenetére
Királyság, akkor már csak 32GB-os példányok feltűnését kell kiböjtölni, kóser forrásnál!
Lehetőleg, mielőtt lecseréli az m2, mert az a Samu-féle középső gomb nembejövős ... -
Atomcsirke
aktív tag
Urak, "gyári" dialerben van-e
- diktafon gomb, amivel a beszélgetés tetszőleges részét rögzíted
- és bluetooth fülessel is megy-e, nem csak drótossal vagy a telefonnal magávalLenovo P770 simán tudta ezt, de a Samu S5-el megszívtam. Vagy rootért nyavalyog, hogy aktiválhassak ilyen megoldásokat, ami meg megy anélkül, az bluetoothról csak sistergést rögzít. Pedig pont vezetés közben nem tud az ember jegyzetelni, és jönne jól ez a 'fícsör'...
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
eladogeppc #375 üzenetére
Független G2 dual-SIM, 70 rugó körül? Holmerre?! Eddig még csak Mini-ben láttam dual-ost.
-
Atomcsirke
aktív tag
A szintén MT6752-es Lenov P70 topicjában jelezték, hogy wazze... izé, Waze-nyűgök vannak, azaz a progi nem kompatibilis az új SoC GPS-ével. Az m1 Note-nál szintén felmerült ez a hiba, vagy esetleg, más navi-programokkal kapcsolatos nyűg?
-
Atomcsirke
aktív tag
Pont erre a tesztre vártam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest