Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AllTheBest

őstag

válasz OCs_Csabi #2542 üzenetére

Nem tudsz ünneprontó lenni, mivel ezeket a köröket már lefutottuk többször is az új felhasználókkal...
    Recsegés egyedi probléma, az enyém sose nyekkent vagy adott ki furcsa hangot, a hangszóró is nálam tökéletes.
    5.1-et használok, ebben benn van már a szám kijelzés is és az emelkedő hangerőt is ki lehet szedni.
    Én mindig 1 sim-et használa ma telefonban, így azzal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni...
    A hardverről megannyit, hogy nem szégyenít ez emg semmit se... csak a számok hangzanak durvának: úristen!!4négy! 8 mag!!! Biztos kegyetlen durva44!!!négy!. Ha használtál már androidos telefont, akkor tudhatnád, hogy egy 2 magos szutyokból is ki lehet hozni laggmentes működést.Optimalizáció kérdése(amit a meizu jól megodlott, ugyanis nálam sosincs akadás, pedig erre érzékeny vagyok...). A 8 mag szépen doglozik, szinte sosincs teljes terhelésen, a ramot jól kezeli, de mivel medietak proci van benne, ezért olcsó, ha kapott volna egy s800-at vagy s801-et, akkor valószínűleg egy 15-tel több lenne az ára...
    Mégis mit vársz attól, hogyha egy kis felbontású képet egy fhd-s panelra akarsz kirakni háttérnek? próbálj ki egy fhd-s monitorra 360p-s képet kirakni háttérnek...
    UI: Nem akartam ünneprontó lenni, de ez van...

Új hozzászólás Aktív témák