- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mathaus=)
senior tag
válasz
Magnum_ #3279 üzenetére
Leesett par napja es van egy kb egy centis vizszintes sav, ahol a nyomast nem erzekeli viszont ha huzok egy fuggoleges csikot pl a notibart vagy gorgetem akkor pedig erzekel. Megneztem egy multitouch programmal es a kerdeses teruleten ha egy ujjamat hozzaerintem, 2t mutat, de csak ebben az 1 centis savban a kijelzo tobbi reszenek semmi baja, kulserelmi nyom sincsen rajta. Ezert remenykedem abban hogy nem kell teljes kijelzocseret eszkozolni. Voltam a pingdigitalnal es ok aztmondtak ha szerencsem van akkor csak az érintésatvivo folia csuszott el belul kicsit..
-
mathaus=)
senior tag
M2 NOTE !!!
Sziasztok. Par napja leesett a telom es lett egy kis utodes a kereten, es a kijelzo kb egy 1cmes sávban igen hektikusan érzékel, a nyomást egyáltalán nem, de pl a húzást meg az átlos mozdulatokat igen. Lehetséges hogy csak kicsuszott belul valami, vagy tuti digitizert/kepernyőt kell cserélni? Szerk : a kijelzőn külsérelmi nyom nincsen, nem repedt be meg semmi. Elöre is köszi a válaszokat.
-
mathaus=)
senior tag
Nekem egyebkent nincs sok baj a telefonnal, annyi hogy neha lefagy, remelem ez javitva van mar ebben. Köszi szépen!
-
mathaus=)
senior tag
válasz
darthsmoke #3096 üzenetére
Azt honnan toltotted le? Letoltod gepen, rarakod telefonra es feltolod recoverybol?
Mi a kulonbseg az U meg az A rom kozott?
-
mathaus=)
senior tag
válasz
darthsmoke #3086 üzenetére
Nekem is ugyanez. 4.5.2A-ra nem megy fel a 4.5.3A a fent említett hibával. Nemtudom ez számít-e de az enyém rootolt.
-
mathaus=)
senior tag
Arra tudtok megoldást, hogy a Spotifyt ne lőjje le 3 perccel a kijelzo lezaras utan a security app? Probaltam mar mindent, hogy engedelyezem az auto launchot, whitelistre teszem, de mindig kikapcsolja...
-
mathaus=)
senior tag
Ti tudtok a telefonnal Instagramra videót feltenni, olyat amit nem az appban vettetek fel?
-
mathaus=)
senior tag
Eladóvá vált a kb 3 hetes m2 note-om, mivel nem tudtam megszokni a méretet. Ha valakit érdekel irjon pm-et, vagy megtalálja a hirdetéseim között PH-n.
-
mathaus=)
senior tag
Azt tudja valaki hogy miért lehet, hogy Spotifyon hallgatom a zenet bluetooth hangszoron, es kb 3 perc mulva kikapcsolja a zenét, gondolom valami energiatakarekossagi funkcio ez hogy kilovi a futó Spotify-t, pedig egyik mod sincs engedelyezve. A biztonsag appban auto inditas engedelyezve van. Tud valaki megoldást?
-
mathaus=)
senior tag
válasz
M4tth3w.1992 #2861 üzenetére
Leirnad hogy sikerult megoldani ezt a Playes hibat? Nekem nem jott meg elo de ugynezki elofog elobb vagy utobb es sokunk dolgat megkonnyitene ha itt lenne a megoldas
-
mathaus=)
senior tag
Tapasztalt már valaki olyat, hogy a teloval keszult videofelveteleket nem lehet feltolteni az Instagramra? Azt irja nem tamogatott formatum, holott MP4ben van. Valakinek van valami otlete erre?
-
mathaus=)
senior tag
Azt be lehet valahogy allitani, hogy ha lezarom a kijelzöt, ne szakadjon meg a letöltés? Szeretném felrakni a legujabb Flyme OSt ami ugye ~1gb, a netem pedig eleg lassu, igy arra gondoltam tegnap este hogy ejszaka elinditom es reggel feltelepitem de azt tapasztaltam, hogy egy idő után megállt a letoltes, gondolom valamilyen energiatakarekos funkcio miatt, de ez tolton ugye nem annyira lényeges.
-
mathaus=)
senior tag
Ha frissitem a telefont a Flyme OS 4.5.1A-ra akkor visszakerulnek a letakaritott kinai appok?
-
mathaus=)
senior tag
válasz
AllTheBest #2818 üzenetére
A root mar meg van csak nem talaltam semmi olyan programot amivel tudnam ezt allitani.
-
mathaus=)
senior tag
Underclockra van lehetoseg? Mert a telefon bal oldala a kamera mellett eleg gyorsan felmelegszik, es szerintem nem lenne baj a teljesitmennyel ha levennem az orajelet mondjuk 1ghzre.
-
mathaus=)
senior tag
Day 2. Akksija nagyon jol birja, gyors es en a kamerajaval is elegedett vagyok. Annyi hogy melegszik a bal felso sarkaban a hatlapnal de ezen kivul jo telefon sztem, nekem a fullhallgatos zenehallgatas minosegevel sincs semmi baj, bar nem vagyok vajtfulu ez teny. A kijelzoje pedig gyonyoru.
-
mathaus=)
senior tag
Na nekem is elso napos elmenyek : kijelzo gyonyoru, gyors nagyon nem tapasztaltam meg akadast, kamera is szep kepeket lo, egyedul nekem is a kulso hangszoro minosege ami negativum, de telefon hangszororol ugy sem igazan hallgatok zenet szoval annyira nem izgat, fulessel meg jo. Nekem nagyon pozitiv eddig a dolog, megnezve h itthon milyen keszulekeket lehet kapni 60kert. Ha erdekel valakit holnap bedobom ide, van googledriveon egy mappa par kepet felraktam oda amit a teloval keszitettem.
-
mathaus=)
senior tag
A hangszoro tenyleg eleg gatya benne, de sztem teljesen rendben van a telefon, nem akad nekem sehol es a kameraja is egesz jo ezert a penzert
Bar en Ace 3rol jottem ahhoz kepest oriasi ugras.
Namilegyen : pu!
-
mathaus=)
senior tag
Nekem is megjott az m2 note Lampard19 által, korrekt elado batran vegyetek tole 😉 Ha van kerdes szivesen valaszolok.
-
mathaus=)
senior tag
Sziasztok! Egy m2 note vásárlása előtt állok, és mivel a hardverben nincs tul nagy különbség a kettő között, ezért titeket kérdezlek hogy mi az általános vélemény igy pár honap használat utan? Meghibásodás? Fagyás, lassulás? Első ilyen kinai telefonom lenne ezért szeretnék képben lenni a dolgokkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest