Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mathaus=)
senior tag
válasz
Magnum_
üzenetére
Leesett par napja es van egy kb egy centis vizszintes sav, ahol a nyomast nem erzekeli viszont ha huzok egy fuggoleges csikot pl a notibart vagy gorgetem akkor pedig erzekel. Megneztem egy multitouch programmal es a kerdeses teruleten ha egy ujjamat hozzaerintem, 2t mutat, de csak ebben az 1 centis savban a kijelzo tobbi reszenek semmi baja, kulserelmi nyom sincsen rajta. Ezert remenykedem abban hogy nem kell teljes kijelzocseret eszkozolni. Voltam a pingdigitalnal es ok aztmondtak ha szerencsem van akkor csak az érintésatvivo folia csuszott el belul kicsit..
-
mathaus=)
senior tag
M2 NOTE !!!
Sziasztok. Par napja leesett a telom es lett egy kis utodes a kereten, es a kijelzo kb egy 1cmes sávban igen hektikusan érzékel, a nyomást egyáltalán nem, de pl a húzást meg az átlos mozdulatokat igen. Lehetséges hogy csak kicsuszott belul valami, vagy tuti digitizert/kepernyőt kell cserélni? Szerk : a kijelzőn külsérelmi nyom nincsen, nem repedt be meg semmi. Elöre is köszi a válaszokat.

-
mathaus=)
senior tag
Nekem egyebkent nincs sok baj a telefonnal, annyi hogy neha lefagy, remelem ez javitva van mar ebben. Köszi szépen!

-
mathaus=)
senior tag
válasz
darthsmoke
üzenetére
Azt honnan toltotted le? Letoltod gepen, rarakod telefonra es feltolod recoverybol?
Mi a kulonbseg az U meg az A rom kozott?
-
mathaus=)
senior tag
válasz
darthsmoke
üzenetére
Nekem is ugyanez. 4.5.2A-ra nem megy fel a 4.5.3A a fent említett hibával. Nemtudom ez számít-e de az enyém rootolt.
-
mathaus=)
senior tag
Arra tudtok megoldást, hogy a Spotifyt ne lőjje le 3 perccel a kijelzo lezaras utan a security app? Probaltam mar mindent, hogy engedelyezem az auto launchot, whitelistre teszem, de mindig kikapcsolja...
-
mathaus=)
senior tag
Ti tudtok a telefonnal Instagramra videót feltenni, olyat amit nem az appban vettetek fel?
-
mathaus=)
senior tag
Eladóvá vált a kb 3 hetes m2 note-om, mivel nem tudtam megszokni a méretet. Ha valakit érdekel irjon pm-et, vagy megtalálja a hirdetéseim között PH-n.

-
mathaus=)
senior tag
Azt tudja valaki hogy miért lehet, hogy Spotifyon hallgatom a zenet bluetooth hangszoron, es kb 3 perc mulva kikapcsolja a zenét, gondolom valami energiatakarekossagi funkcio ez hogy kilovi a futó Spotify-t, pedig egyik mod sincs engedelyezve. A biztonsag appban auto inditas engedelyezve van. Tud valaki megoldást?
-
mathaus=)
senior tag
válasz
M4tth3w.1992
üzenetére
Leirnad hogy sikerult megoldani ezt a Playes hibat? Nekem nem jott meg elo de ugynezki elofog elobb vagy utobb es sokunk dolgat megkonnyitene ha itt lenne a megoldas

-
mathaus=)
senior tag
Tapasztalt már valaki olyat, hogy a teloval keszult videofelveteleket nem lehet feltolteni az Instagramra? Azt irja nem tamogatott formatum, holott MP4ben van. Valakinek van valami otlete erre?
-
mathaus=)
senior tag
Azt be lehet valahogy allitani, hogy ha lezarom a kijelzöt, ne szakadjon meg a letöltés? Szeretném felrakni a legujabb Flyme OSt ami ugye ~1gb, a netem pedig eleg lassu, igy arra gondoltam tegnap este hogy ejszaka elinditom es reggel feltelepitem de azt tapasztaltam, hogy egy idő után megállt a letoltes, gondolom valamilyen energiatakarekos funkcio miatt, de ez tolton ugye nem annyira lényeges.
-
mathaus=)
senior tag
Ha frissitem a telefont a Flyme OS 4.5.1A-ra akkor visszakerulnek a letakaritott kinai appok?
-
mathaus=)
senior tag
válasz
AllTheBest
üzenetére
A root mar meg van csak nem talaltam semmi olyan programot amivel tudnam ezt allitani.

-
mathaus=)
senior tag
Underclockra van lehetoseg? Mert a telefon bal oldala a kamera mellett eleg gyorsan felmelegszik, es szerintem nem lenne baj a teljesitmennyel ha levennem az orajelet mondjuk 1ghzre.
-
mathaus=)
senior tag
Day 2. Akksija nagyon jol birja, gyors es en a kamerajaval is elegedett vagyok. Annyi hogy melegszik a bal felso sarkaban a hatlapnal de ezen kivul jo telefon sztem, nekem a fullhallgatos zenehallgatas minosegevel sincs semmi baj, bar nem vagyok vajtfulu ez teny. A kijelzoje pedig gyonyoru.

-
mathaus=)
senior tag
Na nekem is elso napos elmenyek : kijelzo gyonyoru, gyors nagyon nem tapasztaltam meg akadast, kamera is szep kepeket lo, egyedul nekem is a kulso hangszoro minosege ami negativum, de telefon hangszororol ugy sem igazan hallgatok zenet szoval annyira nem izgat, fulessel meg jo. Nekem nagyon pozitiv eddig a dolog, megnezve h itthon milyen keszulekeket lehet kapni 60kert. Ha erdekel valakit holnap bedobom ide, van googledriveon egy mappa par kepet felraktam oda amit a teloval keszitettem.

-
mathaus=)
senior tag
A hangszoro tenyleg eleg gatya benne, de sztem teljesen rendben van a telefon, nem akad nekem sehol es a kameraja is egesz jo ezert a penzert
Bar en Ace 3rol jottem ahhoz kepest oriasi ugras.Namilegyen : pu!
-
mathaus=)
senior tag
Nekem is megjott az m2 note Lampard19 által, korrekt elado batran vegyetek tole 😉 Ha van kerdes szivesen valaszolok.
-
mathaus=)
senior tag
Sziasztok! Egy m2 note vásárlása előtt állok, és mivel a hardverben nincs tul nagy különbség a kettő között, ezért titeket kérdezlek hogy mi az általános vélemény igy pár honap használat utan? Meghibásodás? Fagyás, lassulás? Első ilyen kinai telefonom lenne ezért szeretnék képben lenni a dolgokkal

Új hozzászólás Aktív témák
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Update 11.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest