- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
Én az alkalmazásboltot, játékközpontot, az olvasót szedtem le még és a biztonsági központon gondolkozok egy ideje. Ez utóbbi amennyire hasznos, annyira tolakodónak is érzem néha. Csak nem tudom ennek eltávolítása nem-e okozna gondot?
Az a cloud service nincs kapcsolatban a flyme fiókkal? -
AllTheBest
őstag
Lehet, hogy csak az optimalizálást rontották el, vagy csak egész egyszerűen nem bírja az fhd-t a gpu.
Esetleg a gyárin kívül más appal próbáltál zenét hallgatni?
Ha szerencséd van, akkor talán veszteség nélkül tovább tudod adni a telefont
A műanyag hátlap tényleg nagyon rossz, mondjuk é tokban használom a telefont, szóval így engem szerencsére ez már nem érint -
rasky
senior tag
Nálam van most egy MI4, de az M1 note veri gyorsaságban...pedig majdnem dupla annyi árban, viszont a MI4 jobban kézre áll és nem melegszik fel könnyen, de a hátlapja annak is elég gagyi fényes...viszont cserélhető. pro és kontra.
Redmi Note 4G is volt nálam, az meg recsegett ropogott, meg igen a méret...
-
BloodRay
veterán
Igen, honorbuy-ról rendeltem eu raktárból. Sötétszürke csak 32GB-osban lesz majd valamikor, én is olyan színűt szerettem volna alapvetően. Megbékéltem a fehérrel végül, úgyis tokban lesz, meg lehet később lecserélem majd a hátlapot ha lehetséges lesz házilag.
Ajándék flip tok járt hozzá, az még nem tudom használva lesz e hosszútávon. Viszont ma reggel kaptam egy emailt, hogy kapok egy plusz ajándék Xiaomi Piston 2-t. Úgyhogy eddig szimpatikus a bolt.
Csak érkezzen meg gyorsan, rendben a készülék is. -
robi1979
aktív tag
Nézegetm már egy jóideje mindkettőt, de ahogyan olvastam, a kamera is más a két készülékben. Illetve valaki írta itt a fórumon hogy az M2-ben nincs gorilla glass, - ?Janaman? - viszont mindenhol azt írják hogy az van benne. A tapasztalatokra én is kíváncsi vagyok, mert rendelni még nem mertem. Most ott tartok hogy talán Jiayu S3 full fehérben, de az meg nincs jelenleg sehol.
-
BloodRay
veterán
Én mivel csilivili játékokkal már nem akarok játszani(ezért nem foglalkoztat hogy antutuban kebesebb pontot ad, viszont hands-on videók alapján ez is bőven pörgős rensszersebességű), de a bővíthetőség jól jöhet egy m2 note-ot rendeltem tegnap. Jövő héten tudok majd írni infót, hogy milyen. Nekem külsőre is egy fokkal ez jobban tetszik, plusz azért az is számított, hogy újabb, alapból frissebb rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest