-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rasky
senior tag
Garancia vagy új kameramodul és youtube alapján csere.
-
-
-
cinemazealot
addikt
Annyira nem néztem át a rendszert, sőt én angolul használom a telefont, de néhány helyen még az angol fordítás is vicces (a magyarról is olvastam panaszokat). Lényegében élhető mindkét nyelv, de néha szembesül az ember nem szerencsés fordítással vagy megfogalmazással. Tipikus példák:
1.
Fogalmazási hiba: az alkalmazások memória használatánál a lefordított szöveg olyan hosszú, hogy maga a memória foglalás bájtban kifejezett értéke kilóg a képernyőről. (Tehát csak a lényeg nem látszik.)2.
Fordítási hiba: alkalmazások manuális telepítésekor a telepítő program ellenőrzi, hogy az APK biztonságos-e. Ez ugye angolul secure. E helyett azt írja, hogy security.Százalékot tehát nem fogok tudni mondani, de engem speciel nem zavarnak ezek az apróságok. Tisztában vagyok vele, hogy egy olcsó kínai készülékről van szó, amit első körben a belpiac meghódítására gyártottak, az idegen nyelvű fordításokra pedig az árak alacsonyan tartása miatt nem költhettek sokat. De ezért kaptam meg olcsón, és nekem most ez volt a legfontosabb. Ha minőségi(bbnek tartott) telefont akartam volna, valószínűleg egy ájfónt vettem volna.
De azt tuti nem kaptam volna meg 57e Ft-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest