- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
Ami nálam még bevált: Root után a korábban itt is linkelt uninstaller programmal a biztonsági központ eltávolítása és utána az alkalmazásváltóban egyszerűen a kívánt app-ra hosszan nyomni. így megjelenik rajta egy ikon és védetté válik az app. Nekem így is tökéletesen működnek az értesítések.
-
BloodRay
veterán
válasz
M4tth3w.1992 #2981 üzenetére
Nálad lesz a gond, mert nálam tökéletes a chat heads és az értesítések is.
-
BloodRay
veterán
Én az alkalmazásboltot, játékközpontot, az olvasót szedtem le még és a biztonsági központon gondolkozok egy ideje. Ez utóbbi amennyire hasznos, annyira tolakodónak is érzem néha. Csak nem tudom ennek eltávolítása nem-e okozna gondot?
Az a cloud service nincs kapcsolatban a flyme fiókkal? -
BloodRay
veterán
válasz
AllTheBest #2744 üzenetére
Felraktam próbaképpen a Nova launcher prime-ot(ha már megvettem anno) és tökéletes, semmi problém vele.
-
BloodRay
veterán
válasz
AllTheBest #2738 üzenetére
Zoopert rég megvettem, nagyon jókat ki lehet hozni belőle, de az időjárás része nekem sosem akart rendesen működni. De lehet kap egy esélyt megint.
Launcher-ből maximum a Nova launcher fog felmenni. -
BloodRay
veterán
válasz
motoflug #2719 üzenetére
Kamera elsőre jónak tűnik, de majd holnap tesztelem és töltök fel képeket.
Az üzemidő első blikkre jó, de később derül majd még ki mit tud.
Antutu-ban 31100-at ért el kb elsőre, de ez engem borzasztóan nem érdekel. A rendszersebesség teljesen jó. Aminek külön örültem, hogy működik szépen a knock on amit már megszoktam az LG-nél, plusz a hívószámkijelzés is menüből kapcsolható.
Zene hangereje elsőre nagyon jó, de ma ezt nem.nagyon tudtam tesztelni, holnap pontosabbat erről is.
Összeszerelés minősége jó, de a fényes fehér hátlapra sürgősen veszek egy fekete nilkin tokot.
Voip hívást én nem használok, de ha írsz konkrétumot akkor kipróbáhatom.
Játékot majd valamit nézek. Az Asphalt nevű borzadály legyen?(#2728) Adikosa -> G2-nél látványosan nagyobb, de ha azt tudod kezelni, akkor ezzel se lesz gond. Szerintem.
-
BloodRay
veterán
Megjött az m2 note-om.
Eddig tetszik, még állítgatom. Azt nem tudja valaki, hogy a gyári időjárás appban hogy adok meg magyar városnevet? Mert csak kínaiak vannak a listában. Hozzáteszem még nincs benne sim, most megyek majd nano-ra cserélni, lehet ez is befolyásolja?
Megkaptam az ajádék Xiaomi Piston 2 fülest is, igényesnek tűnik. Kíváncsi leszek milyen a Sony MDR-EX85LP-hez és a Sony XBA-H1-hez képest.
Flyme OS 4.5.1A a jeoenlegi rendszerverzió egyébként, android 5.1-el.
LG G2-t vált, úgyhogy kíváncsi leszek. Ha kérdése van valakinek este válaszolok majd. -
BloodRay
veterán
Igen, honorbuy-ról rendeltem eu raktárból. Sötétszürke csak 32GB-osban lesz majd valamikor, én is olyan színűt szerettem volna alapvetően. Megbékéltem a fehérrel végül, úgyis tokban lesz, meg lehet később lecserélem majd a hátlapot ha lehetséges lesz házilag.
Ajándék flip tok járt hozzá, az még nem tudom használva lesz e hosszútávon. Viszont ma reggel kaptam egy emailt, hogy kapok egy plusz ajándék Xiaomi Piston 2-t. Úgyhogy eddig szimpatikus a bolt.
Csak érkezzen meg gyorsan, rendben a készülék is. -
BloodRay
veterán
Én mivel csilivili játékokkal már nem akarok játszani(ezért nem foglalkoztat hogy antutuban kebesebb pontot ad, viszont hands-on videók alapján ez is bőven pörgős rensszersebességű), de a bővíthetőség jól jöhet egy m2 note-ot rendeltem tegnap. Jövő héten tudok majd írni infót, hogy milyen. Nekem külsőre is egy fokkal ez jobban tetszik, plusz azért az is számított, hogy újabb, alapból frissebb rendszerrel.
-
BloodRay
veterán
válasz
janaman01 #2669 üzenetére
Akkor úgy néz ki honorbuy lesz, ott olcsóbb az m2 note és elvileg van is készletük. Vajon ez igaz is lehet? Az eu raktárra vonatkozik az infó remélem. Mert fontos lenne a gyors szállítás.
Paypal itt is van, úgyhogy ha minden ok velük akkor lehet holnap rendelem is a készüléket.
Chigon-ért kár mert az áruk tényleg nagyon jó. De gondolom akkor megvan az ára. -
BloodRay
veterán
Sziasztok!
Most tervezek venni egy m2 note-t. Korábban az m2 topikjában linkelt aliexpresses chigon-tól. Ez megbízható forrásnak számít? Persze paypal-al fizetnék és dhl-el szállítást kérnék.
Azért írtam ide, mert ott egyelőre még szinte semmi mozgás.
Illetve ha valaki meg tudná mondani hogy az olcsóbbik normá, illetve az international változat között mi a különbség? Mert a leírások alapján semmi, viszont akkor miért az árkülönbség?
Ezekről lenne szó:
http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Meizu-M2-Note-4G-FDD-LTE-Dual-SIM-Mobile-Phone-5-5-1920X1080P-MT6753-Octa/1153179_32361077715.html
Illetve
http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Meizu-M2-Note-International-version-4G-FDD-LTE-Dual-SIM-Mobile-Phone-5-5-1920X1080P/1153179_32391240166.htmlElőre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen TV-t vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- PlayStation 3
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- Suzuki topik
- Macska topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged