- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanzaa
senior tag
-
Sanzaa
senior tag
Sajnos nem tudják javítani a mall.hu-nál a Meizu m1 note-om. Pedig megkedveltem. De legalább visszakapom a teljes árát. Nagyon korrektek voltak.
Viszont ennyiért meg nem tudok még egyszer szerezni garisan.
Márpedig ezek után csak garisat vennék.
De úgy néz ki, hogy lesz egy szett eladó átlátszó vékony szilikon tokom+fóliám a Meizura.
2000Ft-ért kell valakinek szállítással együtt?
Most nem tudom, hogy milyen telót vegyek :/ -
Sanzaa
senior tag
válasz
Atomcsirke #2405 üzenetére
Ma érkezik meg a mall.hu-hoz a gariba küldött M1 Note. Remélem egybe odaér a postán és meg tudják csinálni.
-
Sanzaa
senior tag
Adásvételit kell csinálni a vaterás vásárlásról az eladóval, akitől a mall.hu-s meizut vettem. Csak akkor juttatják vissza hozzám szerviz után. Nagy szerencse, hogy így vettem, nem külföldről. Remélem meg tudják csinálni, mert ebben az árban nem találok jobbat és megkedveltem. Meg a tok és a fólia is úton van hozzá.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
cinemazealot #2336 üzenetére
Most látom, hogy az iphone szótárja milyen hülyeségeket írt be a hsz-embe
Azóta sem reagál. Töltésre sem és billentyűkombinációs hosszanti nyomkodásokra sem. -
Sanzaa
senior tag
Reggel a toltorol levéve nem kapcsol be a készülék.
próbáltam tipikus hard részeges bill. Kombinációkat, de semmi. TöltésRe sem reagál. Az ébresztő sem szólalt meg. Este meg szokeresoztem rajta es 40%korul volt az akksi. Van meg tippetek? Mall.hu garancia ervenYesitesben tapasztalat?
-
Sanzaa
senior tag
Úgy tűnik jó az akksi, csak tényleg a játék merítette.
Érdemes ellenőrizni a beállításokban, hogy mi fogyasztja. 84%-ra esett le dual simmel, 4G-n történő netezéssel és telefonálással. Sokkal jobb, mint az 54%-os múltkori eredmény. De a kijelző fényerejét még mindig nem szabályozza a szenzor. A kamerával is lehet lőni szép képeket, de közelre nem fókuszál automata módban, csak kézi vezérléssel. Ha árulnának ehhez is bambusz vagy bőr hátlapot(akkufedelet), ami nem tok, annak nagyon örülnék... Vagy csak olyat, ami kevésbé csúszik. -
Sanzaa
senior tag
A szervizt igazából a fényszenzor miatt gondoltam, csak a munkahelyi kapkodásban ezt nem sikerült leírni. Most 39%on van, egy kicsit mérséklődött a fogyasztás, hogy letöröltem az appot. Két simmel használom, ti is?
-
Sanzaa
senior tag
válasz
AllTheBest #2283 üzenetére
4G-t lekapcsoltad? Mert én használnám, de bosszantó, hogy ennyire merül egy új telefon. Küldjem be szervizbe vajon? Mall.hu-s
-
-
Sanzaa
senior tag
Az akkumulátor üzémidővel nagyon nem vagyok megelégedve. Reggel vettem le 7 után a töltőről és 52%-on áll 13:00-kor. Most lekapcsoltam a 4G hálózatról, de így is gyér az üzemidő. Energiatakarékosra van beállítva, a fényerő közepes(ha már a szenzor nincs benne)
Kb egy órát neteztem rajta és öt percet telefonáltam. Többet vártam volna egy 3100mAh akksitól. Rosszabb, mint a Lenovo A850-em 2500mAh akksis üzemideje. Ott új korában két napot bírt. Már 51%...
-
Sanzaa
senior tag
Tudtok olyan kamera appot, amelynél a záridőt ki lehet tolni 10mp-nél tovább?
-
Sanzaa
senior tag
Tokot milyet használtok?
-
Sanzaa
senior tag
Egy kicsit én is csalódtam a kamerában, de ezzel már lehet csillagokat fotózni, meg a záridővel játszani.
A hátlapját nem lehet lecserélni valami libabőrösre vagy bambuszra, hoggy ne csússzon ennyire? Tokot rendeltem, de az csak növeli a súlyát és a méreteit... Ebayen nem találkoztatok ilyennel? -
Sanzaa
senior tag
A lezárás jelkóddal funkció nem működik nálam. Pin kódot kér.
-
Sanzaa
senior tag
A mall.hu-ról 63990-ért lehetett rendelni nemrég. Már elfogyott, most a legolcsóbban 71e itthon. Én a vateráról vettem egy ilyen mall.hu-sat fehérben 60ért+2e a szállítás. Jó, mert garis és tiptop állapotú. Nem bántam meg. De az "earphone is not included" papírka tetszett a dobozban 😃Most rendeltem rá egy 350ft-os átlátszó szilikontokot meg fóliát. Tetszik a vékonysága, csak a hátlap csúszik nagyon.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
janaman01 #2128 üzenetére
Köszönöm a segítségetek!
Már mennek a gugli holmik. Kamera zárhangot ki tudom kapcsolni valahogy?Mert nem találom
Opera Minit használok, de az alsó gombok nem jelennek meg a flyme vissza gomb miatt feltételezem. A menü funkciót hogy csinálom ezzel a home gombbal? Azt veszem észre, hogy térerőben jobb a Lenovo A850-nél, de beszédhangban nem. -
Sanzaa
senior tag
válasz
gretzky77 #2125 üzenetére
Csinálni csináltam, de az előző tulajé van fent. Nem tudom az előző tulaj jelszavát, így anélkül nem tudok belépni. A netre csatlakozik, minden gond nélkül, így más tippem nincs arra, hogy miért nem megy a Play gyári reset után.A készüléken ezt nem lehet meghackelni valahogy?
-
Sanzaa
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy használt M1 Note-ot vaterán. Az előző tulajnak benne van a Flyme fiókja. Gyári beállítások visszaállítása nem hozza helyre. Azt írja, hogy be kell jelentkezni, majd ki kell jelentkezni, azután lehet lecserélni a fiókot. Feltételezem, hogy emiatt nem tudom használni a google szolgáltatásokat sem. Kérdeztem az eladót, de még nem írt. Mit tudok tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest