Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Robez88

tag

válasz AllTheBest #2420 üzenetére

Nos, fél óra tapasztalata alapján: nagyon jól kezelhető, gyors, megkockáztatom hogy jobb mint a 4.4-es droid (ami persze alap, miért lennének frissítések ha nem javítanák a felhasználói élményt)

Összegezve:

- a frissítés után ("U"-ról frissítettem, system upgrade paranccsal a recovery-ben) az összes programom eredeti állapotban megmaradt (névjegyzék, üzenetek, FB-ba csak login-olni kell újra, háttérkép, ikonelrendezés, mappák, minden ugyanaz),
    - a korábban root-tal letörölt alkalmazások visszakerültek, de a "beépített root"-ot újra kell engedélyezni és le lehet töröni amire nincs szükség,
    - van magyar nyelv (bár én angoul használom), első ránézésre jó,
    - multitasking remek (FB-Chrome-Maps hármassal tesztelve, nincs újratöltés),
    - Ram takarítás (futó appok bezárása után) > 800 MB szabad ram,
    - telefonálás, VOIP működik,
    - WIFI, 4G is megy,
    - back-front kamera működik, van egy új funkció "metering separation" - még nem jöttem rá mire jó,
    - Play áruház is megy, néhány appot frissíteni kell (5.1 miatt?),
    - GPS remek, 3 mp alatt pozícionál az udvaron,
    - automata fényerő is működik, a dynamic blurring-ot mostantól 3 fokozatú skálán lehet állítani (ha jól emlékszem eddig csak on-off volt),
    - security center-ben végre van "power saving" engedélyező modul

Amit hirtelen nem értek:
    - a rendszer kicsit több tárhelyet foglal,
    - régi képeim a windows szerint 1970-es dátumot kaptak,
    - a home gomb megnyomásakor nem rezeg, ezt még nem sikerült vissza kapcsolni, ebben várom a segítségeteket :)

Screenshot a GPS és 4G-ről

Szóval tényleg jó és elsőre bug mentes. Ha valakinek eszébe jut még valami amit érdemes csekkolni, írjon és megnézem.

Új hozzászólás Aktív témák