-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kowi84
aktív tag
4.x.x.x i-ről ajánlgatja az 5.1.6.0G-t frissíteni. Ha rányomok mi fog elveszni és mi marad meg?
-
Kowi84
aktív tag
Kínai karakter
-
Kowi84
aktív tag
Ha jól értelmezem a fentebb leírtakat akkor 5-ös kezdetű rom-okból már egyáltalán nem lesz I-s verzió?
-
Kowi84
aktív tag
Sziasztok!
Melyik az a rom amit ajánlani tudnátok? Valami ezer éves rom van rajt 4.x.x.x már vagy 1 éve. Legyen rajta magyar nyelv, és a lehető legkevesebb hibát tartalmazza.
-
Kowi84
aktív tag
Közben sikerült fiókot kreálni, de a telefon előző tulajának benne van a Flyme fiókja. Ezt sehogy sem tudom kiirtani?
-
Kowi84
aktív tag
Flyme fiók létrehozásánál a telefonszám beírásánál megjelenik egy piros felkiáltójel. Gondolom a beírt formátum nem megfelelő, de + jelet nem enged beírni... Ezt hogy tudom megoldani, vagy mi lehet a probléma?
-
Kowi84
aktív tag
4.5.5A romban van magyar nyelv?
-
Kowi84
aktív tag
válasz
Lacika2013 #3213 üzenetére
Valaki tapasztalt már olyasmit, hogy a kamera képe teljesen homályos, mintha lenne egy fólia az objektív előtt. Hiába próbálok fókuszálni - bár a négyzet bezöldül, de a kép mégis homályos marad. Próbáltam közelebbit és távolabbit is fotózni, de ugyanaz az eredmény. Egyik napról a másikra lett ilyen. 4.2.0.5A rom van fenn.
Ötlet?
-
Kowi84
aktív tag
Nekem olyan problémám van, hogy minden reggel kapok értesítést - hasznos kínai tartalommal - egy bizonyos "olvasó" app-tól (törölni nem lehet). Hogyan tudnám ezt kikapcsolni?
-
Kowi84
aktív tag
Volna egy eladó Ipaky Soft Silicone Back Cover+ PC Bumper Frame Case. Páromnak rendeltem de nem tetszik neki
Egy határozott 1000-est kérek érte.
-
Kowi84
aktív tag
Frissíteni szeretném a telót. 4.2.0.5U van fenn jelenleg. 4.2.0.6I szeretném rávarázsolni. Letöltöm, felmásolom, elindítom a telepítést. A "checking firmware" lefut és után ez a képernyő fogad:
Mit csinálok rosszul, vagy mi lehet a baj? A rom-ot innen töltöttem. -
Kowi84
aktív tag
Abban tudnátok segíteni, hogy hol tudok sima 3 rétegű fóliát rendelni, itthonról (normális áron)? Tudom, hogy tele van vele az ali meg az ebay, de nem akarok 3-4 hetet várni egy sz*ros fóliára...
-
Kowi84
aktív tag
válasz
AllTheBest #2652 üzenetére
Úgy tudom én is. De ellenben az M2-nél még azokban a "bizonyos esetekben" sem jelenik meg. És a kérdés az az lett volna, hogy ez az újabb rendszenek köszönhető-e, és ha az M1-nek frissül a rendszere, itt is eltűnik-e végleg.
-
Kowi84
aktív tag
válasz
namilegyen #2649 üzenetére
Engem az zavar, hogy a kijelző "hasznos" felületéből vesz el. De mit vált ki a home gomb felhúzása? Attól még ugyanúgy ott lesz, nem?
-
Kowi84
aktív tag
Az M1 Note és az M2 között van egy olyan különbség, hogy eltűnt az M2-nél az un. "smart bar". Ez a megváltozott home gomb-nak köszönhető, vagy a lollipop alapú rendszer miatt van?
Minden szempontból nagyon szimpatikus ez a teló csak iszonyatosan zavar a "képernyő aljára odaragadt vissza nyíl sáv", és ha ezt kiküszöböli a hamarosan érkező 5.xxx rendszer, már rendelem is :-)
-
Kowi84
aktív tag
Voda mobilnet az megy rendesen?
-
Kowi84
aktív tag
válasz
cinemazealot #2297 üzenetére
Az pontosan mit jelent? Összességében nézve kb. hány százalékos? Mennyire zavaró ott ahol nem magyar?
-
Kowi84
aktív tag
Sziasztok
Mennyire teljes a telefonban a magyar nyelv?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest