- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- 
			  Mobilarena Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  BloodRay

üzenetére BloodRay

üzenetéreCsak emlékezetből tudom mondani, mert már visszaállítottam mindent, meg be is van csomagolva a teló, de ezekre emnlékszem: video player 
 music player
 weather
 cloud service valami
 notepad (vagy valami hasonló)
 calendarMeg kb még egyszer ennyi dolgot. De ha leírod, nálad mik futnak a háttérben, többre fogok emlékezni. 
- 

janaman01 addikt válasz  BloodRay

üzenetére BloodRay

üzenetéreJát a xiaomiforsale, ott tuti tudsz paypalal fizetni, és valamivel ólcsóbb mint a honor, a honor al jó tapasztalatom volt gari ügyben , talán az szól még mellette..de chigon felejtős az biztos, már nemnegy embertől hallottam hogy nem foglalkoztak vele garancia ügyben. Csabi , rendelj egy kijelzőt, a cseréje nem bonyolult !(amihez adnak csvarhúzót is) 
 Van egy kollega aki nem küldte vissza xiaomi nak , de annak meg pont a kijelzője bajos azthiszem pixelhibás hardveren hirdeti magát , rákérdezhetsz esetleg
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Viccelsz? Izgatottan várjuk a beszámolót! Engem leginkább a VOIP hívások érdekelnek mobilnettel...Meg minden más, az M1 azért esett ki hogy nincs micro SD-je
 Viccelsz? Izgatottan várjuk a beszámolót! Engem leginkább a VOIP hívások érdekelnek mobilnettel...Meg minden más, az M1 azért esett ki hogy nincs micro SD-je