- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
válasz
South Velen #2410 üzenetére
Hmm, meggyőző, még a G3-at is írtad, nem tudom az megéri a felárat, ezek alapján az sem.
-
rasky
senior tag
válasz
South Velen #2327 üzenetére
Már maga a gondolat is az volt, egyes telefonokban max távolságérzékelőnek szokták használni az elülső kamerát (beszéd közben kikapcsolni a kijelzőt), nem fényérzékelésre...érdekes is lenne.
-
rasky
senior tag
válasz
South Velen #2321 üzenetére
én látom a szenzort a hangszóró mellett...előlapi kamerát letakarva is állítja rendesen..szóval biztos, hogy van benne, ne írjunk hülyeséget.
-
judas13
addikt
válasz
South Velen #2237 üzenetére
Én 19 óra alatt megkaptam (igaz MX3-at a Malltól 2 év garival)....
.....előtte M1-et akartam erősen csak ezek a hírek kissé elriasztottak így eleve csak EU-s úgymond vámmentes és pár napos DHL-es kiszállítással rendeltem volna meg a telót - ha nem jön közbe ez a fasza Mall-os ajánlat...
-
Goose-T
veterán
válasz
South Velen #2237 üzenetére
Utánvétes rendelésnél azért ez nem annyira egyértelmű szerintem.
-
törölt tag
válasz
South Velen #2057 üzenetére
gyári i-s volt nekem mall-os rendelésből jött.
" Eleve elég furcsa a flyme-hangerőkezelése."
mondjuk én eleve külső programot használok ébresztésre is
"A gyári bill fagyasztása valóban megoldást jelenthet a random billentyűzetváltogatásra, de a kurzor elhelyezési hiba minden custom billentyűzettel is fennállt"
igen. a gyári fagyasztása minden fórum szerint pont megoldást kínál erre, lásd a "gyárilag" fagyasztott kollégánál is frankón megy.
hogy volt bug az jelentheti azt is hogy a program kezelt valamit gázul, vagy az os, vagy akármi. már nincs
"Igen, a tárcsázó app cseréje megoldást jelenthet, bevallom őszintén nekem ez eszembe se jutott, mert még egyik telefonomnál sem kellett meglépnem"
na ezek után nem fair hogy nekem szólsz be a wp miatt
"Még ma is felforr az agyvizem, ha a lumia 735-re gondolok"
620-at koptattam előtte és a mai napig imádom. korrekt kis rendszer volt a végére, a 10 viszont nem igazán jött át a jelenlegi irány nem tetszett, kellett új telefon, így lett note. csak a helyén kellett kezelni az eszközt és szerethető volt szerintem. de ez véleményes, a tény az az, hogy most kb egy max két bugot tudok az azért annyira nem sok, hugom htc-jével is több van. pedig az 2x többe fájt.
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #2057 üzenetére
Hát nálam nincs kurzorbug..oda rakom ahová nem szégyenlem
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #2052 üzenetére
Nem gondoltam hogy ezeket irod.....
A fent emlitett hibák közül nálam egy sincs meg ( a hiváskijelzést kivéve) a gyari bill nálam alapból fagyasztva,
Én egy igazi bugot veszek észre...a tárcsázót megnyitva, mondjuk mutatja, az utolsó hivott kontaktot ugye...namost ha nyomok egy vissza gombot, van amikor visszalép norm@lisan a tárcsázóhoz, de van mikor bead egy épp futó alkalmazást egy pillanatra(vagy épp random alkalmazást ), és kilép...újra belépve eljátsza ezt egy párszor a vissza gombra...
Főleg akkor tapasztalom mikor sok hivást kezdeményezek , különböző számokra tehát nem egy ugyanazt a személyt hivom többször
Namost lehet hogy pl ez a bug nincs meg az I-s verzióban
És ezt már a második meizu n is tapasztalom... -
törölt tag
válasz
South Velen #2052 üzenetére
"ahogy tapasztaltam ha levettem valamelyik hangerőt (csengő/média már nem emlékszem melyik) az levette az ébresztő hangját is (ez csak mx4-en tűnt fel)"
i-s romban nekem már 0.4 től biztos jó.
"a messengerben kis grafikai hiba volt"
vélhetően csak volt, nálam semmi hiba nem volt
"régóta nem tudják beletenni, h lehessen állítani mutassa -e a számod a másik félnek (lehet magyarázni, meg meg lehet oldani máshogy - kényelmetlen dolog, de inkább gáz, hogy ilyen alapvető funkciót nem tudnak berakni)"
nem bug hanem funkció hiány. ilyenből nekem is lenne pár az tény
mondjuk én nem hívok soha senkit rejtett számról
"néha visszaállt gyári billentyűzetre az általam telepített google billentyűzetről ok nélkül
kurzort nem tudod akárhova rakni néhány programban, ha pl ki akarsz javítani egy elírást (bármilyen billentyűzettel)"ez ismert hiba, az i-s romban én nem tapasztalom, ott van más billes bug
freezeled a gyárit és onnantól tökéletes. nekem meg az i-sben felcsúszik a bill szinte a kijelző tetejére
"na meg a hiváslistában konkrét időpontok baromi hasznosak lennének, úgy emlékszem csak annyit mutatott, hogy de/du."
egy androidos rendszernél ha a gyári tárcsázó vagy naptár app "cseréje" azért nem egy tragédia szerintem. és továbbra is funkció hiány, ami ellen csak 4 millió app van pont azért hogy legyen választási lehetőség, én wp-ről jöttem és az elsők között rántottam le egy tárcsázót, mert nem győzött meg. bug a billel van és az is egész jól és különösebb tudás nélkül megoldható, ellenben az enyémmel amit nem is ért senki
funkció hiány van, és a nagyobb gond az os "zártsága", de bug nem igazán jött szembe rendszer szinten
-
törölt tag
válasz
South Velen #2039 üzenetére
de egészen konkrétan milyen bugok? azon túl persze hogy a menüben kb egy menüpont nem látszik teljesen. csak érdekelne, mert nálam elfogulatlanabb ember nem igazán van szerintem, sw oldalon igen sok ponton pont bele tudnék kötni, de mindegyik inkább a hiányzik kategória lenne mint a bug. csak érdekelne hogy a rossz tapasztalatok mit fednek, mert ha a környezetemben szétnézek nekem konkrétan 1 bugom van (ami valamiért elszigetelt, csak nálam jelentkezik és nem igazán értem miért) a többiek meg kb fél évig sorolhatják. najó igazából tudok még egyet ami végülis a rendszer hibája, a külön alsó navigációs sáv ha elrejtésre kapcsolom nem is jön a legtöbb esetben elő, és ezért a billentyűzet nálam kitakarja pl a gyári mailkliens kezelőgombjait, de az is lehet hogy a megszokott bill pozícionálásos bug ez amit már írtam a topikban, és a meizufan-on se válaszolt rá konkrétan senki...
ezen kívül milyen bugok votlak a rendszerben?
-
törölt tag
válasz
South Velen #2019 üzenetére
az aláírásod alapján lenne egy tippem melyik telefonnak nincs egy bugja se. csak nehogy megtúrjam a topikját aztán kiderüljön hogy azon is android fut
-
törölt tag
válasz
South Velen #2019 üzenetére
Nem inkább, hanem is. De az más téma.
-
rasky
senior tag
válasz
South Velen #2001 üzenetére
papíron...
(#2002) motoflug: kamera ugyanaz.
-
batai15
félisten
válasz
South Velen #1786 üzenetére
telenor melyik frekin megy? mondjuk sajna flottás vagyok, és ott leszel ahol a flotta...
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #1728 üzenetére
ez meg a parkoló másik oldala...whehehehe kerülj bele gugli maps be
najó nem offolok -
janaman01
addikt
válasz
South Velen #1725 üzenetére
-
LewSmith
csendes tag
válasz
South Velen #1715 üzenetére
Köszi a választ! Én is így gondoltam, de kíváncsi voltam olyannak a véleményére is akinek volt szerencséje mindkettőhöz! Bár más fórumon olvastam, volt olyan akinek egyáltalán nem melegedett az MX4. De lehet nem ez a jellemző.
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #1717 üzenetére
Értem . Köszi!
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #1715 üzenetére
Melyiket tartottad meg végül? Vagy egyiket se?
-
erik88
aktív tag
válasz
South Velen #1627 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
-
bigapu
tag
válasz
South Velen #1490 üzenetére
köszi, már jó
-
AllTheBest
őstag
válasz
South Velen #1440 üzenetére
ezt az alkalmazást próbáltam én is, de nem kicsit csal...
Szóval ezekre a mért értékekre nem szabad támaszkodni
-
motoflug
őstag
válasz
South Velen #1242 üzenetére
Ha nem nagy kérés írnál pár extra plusz összehasonlítást az MX4-hez képest? Zene, rendszersebesség, kijelző, stb.
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #1205 üzenetére
sajnos egyet kell értsek, nálam is megfordult már nem egy kinai...cubot lenovo pár darab coolpad thl.stb, de ennek a legsilányabb a hátsó hangszórója...
-
törölt tag
válasz
Azert a 635 os es 930 as nokia mellett se szegyenkezik... Nem egy htc one d es oldalra zeng de bo kozepesnek foleg kategorian belul mehet
-
eladogeppc
veterán
válasz
Hát én nem tudom. De G2 szinte u.a.
Nekem se nem torz, se nem rossz.
Ott valami gáz van akkor. -
janaman01
addikt
válasz
South Velen #1184 üzenetére
ehh ezt nem is tudtam..sajnos nincs még tapasztalatom a gariztatásban, vagy inkább szerencsére, akkor inditsak vitát a paypalon ? vagy mit csináljak szerinted,?
szerk nade ez a bal sarokban felbukkanó 4 pilács nem hiszem hogy szoftveres?
-
eladogeppc
veterán
válasz
South Velen #1094 üzenetére
Nekem is fura. Se doboza, se semmi..... Necces..
-
eladogeppc
veterán
válasz
South Velen #1092 üzenetére
Most vagyok nagy dilemmában. Kaptam egy jónak tűnő ajánlatot.
LG G3 Telenyomoros lenne a csere alany.
Elviekben írunk tiltás elleni gar-t, de sajnos semmi papírja nincs meg a telefonnak. hmm......
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #1082 üzenetére
érdekes téma egyébként, ugyanis páromnak is szokott " fájni a szeme" ha sokat telózik, de nem sok telefon leirásban láttam még ezt az infót , hogy milyen szabályzású...
-
AllTheBest
őstag
válasz
South Velen #1082 üzenetére
Szedd le a hátlapot és fújd le matt festékkel
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #1080 üzenetére
köszi a felvilágositást
ezt se tudtam...hát faxa hogy igy bámuljuk a kijelzőket...
szerk : persze világos
és köszi a kiegészitést!
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #1078 üzenetére
hm az tényleg nem sok, igazából a nota val hál istennek ilyen szinten meg vagyok elégedve, igaz nem mindenhol tud ráakaszkoni a telekomos 4g re(800 ra), lehet úgy jobban vinné az akkut, de tényleg nem lehet rá panasz!
mellesleg elmagyaráznád pár sorban mit jelent ez : ?
LED-ek fényerejét PWM-mel szabályozzák.
had tanuljak már valamit
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #1076 üzenetére
na ne már az mx4 ennyire bugos lenne? ehhh...mondjuk még az még oké is lenne hátha javitják szoftveresen , de ez a melegedés...főleg ha a kamera környékén...elöbb utóbb adni fog majd neki.. lehet akkor a nótát kellene megtartanod inkább
-
eladogeppc
veterán
válasz
South Velen #1067 üzenetére
Ja nem azert irtam, nem okoskodni akartam.
De szerintem nem tul sok a kulonbseg. -
janaman01
addikt
válasz
South Velen #1064 üzenetére
köszi
mx4 nek láthatóan jobb a kamerája
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #993 üzenetére
Az m1 en a gyári fólia, az feliratos matt , ugye azzal nem lehet használni mert rajta a gombok jelölése stb, azt én kapásból lecseréltem üvegfóliára, ugyanis valahol(külföldi forumon) olvastam hogy pár hónapos haszn@lat után a srácnak is apró csikarcok lettek a kijelzőn, pedig csak zsebben hordta....és vigyázott rá...
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #990 üzenetére
Köszi az infót, hasznos !!
-
robi1979
aktív tag
válasz
South Velen #952 üzenetére
A futárnak forintban? Az utánvétnek van valami külön díja amit felszámolnak?
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #952 üzenetére
le vagyok maradva...
-
robi1979
aktív tag
válasz
South Velen #948 üzenetére
OK, de ha nincs Paypalos fizetés akkor hogyan érdemes fizetni a xiaomiforsalen hogy megmaradjon a buyer protection? Bankkártyás fizetésnél kb mennyi "utalási költséget" vagy jutalékot számol fel a bank és kb mennyi idő mire látják hogy beérkezett hozzájuk a pénz? A szűkös készletük miatt kérdezem. Külföldi vásárlásokkor én eddig mindig PayPallal fizettem, ezért kérdezem.
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #864 üzenetére
igen ott drágábbra jön ki, cserébe kapsz üvegfóliát, sima fóliát, ablakos tokot, autós usb töltőt, meg eu adaptert kb...mondjuk ebből az üvegfólia a fontosabb....illteve nekem gyorsan kellett...szombaton rendeltem, kedden a kezemben...
-
seven7
aktív tag
válasz
South Velen #864 üzenetére
Jogos.
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #859 üzenetére
akkor most igy hirtelenjében lesz egy mi4 ed, egy meizu note meg egy meizu mx4:?
ja az U s nem ment fel valamiért, újraraktam, az A s verziót az update ( nagy) 700 mb s zipet) felment a rootolot rendszerre, a root elszállt, de a flyme fiókban újra kellett engedélyezni..ennyi kb,,,,
-
AllTheBest
őstag
válasz
South Velen #859 üzenetére
Én anno e-mailt írtam nekik, amire 2 napon belül válaszoltak is.
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #739 üzenetére
Nem baj ! Csak nekem furi, de pár nap használat és már hozzászoktam
-
zityi
csendes tag
válasz
South Velen #627 üzenetére
Én a zöldet választottam, mivel nem volt fehér készleten...ez viszont élőben nagyon jól néz ki!
Eddig mindenkinek bejött
A home gomb nálam is erősebben világít a bal oldalon, de ezt csak most vettem észre...eddig nem foglalkoztam vele...és szerintem ezután sem fogok -
Matutitu
csendes tag
válasz
South Velen #628 üzenetére
Nálam a home gomb megvilágítása egyforma körbe, engem inkább az lepett meg, hogy nagyon halványan éjjel is világít. Olyan mintha foszforeszkálna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest