-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi1979
aktív tag
válasz
AllTheBest #2431 üzenetére
Qrvaélet hogy az egyikben a GPU a másikban a proci jobb, olyan BEST BUY teló nincs esetleg amiben minden meg van egy helyen? No, ezért nem lesz nekem telóm, pedig már nagyon vennék valamit így 2 hónap után. Most meg a Meizu M2 vel szemezek az SD bővítés miatt, bár az nem derült ki számomra hogy az m1 hez képest a kamerája mennyivel gyengébb?! Chigontól rendelném, bár nem tudom hogy a Meizu-nál milyen a hibásodási arány egy kezdő készletnél mert ugye Janaman példájából okulva Chigonék nem a gariztatásról híresek. Bár édsapámnak rendeltem egy Xiaomi Redmi 2 advanced 2/16-ot Chigonktól - gond nélkül ideért - qrvajó kis készülék - cserélhatő akksi, dual sim, SD foglalat - bár nincs benne bitang akku, de úgy ahogyan ő használja, BT, WIFI, mobilnet BE, sok telefonálás, így !!3!! napot bír nála egy töltéssel. Játszani nem játszik- mondjuk én sem - , kijelzőt keveset használja. Lehet a Redmi nekem is elég lenne, csak a külseje nem tetszik annyira. Az a gond hogy kínai telók közül Xiaomiból van viszonyítási alapom, Meizu még nem volt a kezemben. A XI. kerülteben nincs véletlenül Meizu tulaj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest