- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haneto
tag
válasz
cinemazealot #2618 üzenetére
T a barátnőmé. Övé a telefen. Csak én vettem neki és én foglalkozok vele mert ő nem ért úgy hozzá. Szóval én követem nyomon ezt a topicot is. Nagyon meg van vele elégedve és csak a mobilntere panaszkodik. Meizufans.eu-n pedig olvastam, hogy sokan panaszkodtak 3g/4g-re és úgy egyáltalán a mobilnetre. Ezért érdeklődtem kinek milyen. Azóta bele tettem az én telenoros kártyám és azzal jobb de még mindig nem olyan jó mint az én telefonomban.
Ja és vidékről beszélünk.
-
Haneto
tag
Ti milyen szolgáltatónál vagytok és nektek milyen a mobilnet. T-vel nagyon gyenge. Nehezen hoz be bármit is. Telenor viszont Ok. Az sem az igazi de jobb.
-
Haneto
tag
válasz
AllTheBest #2360 üzenetére
A próféta szóljon belőled!
-
Haneto
tag
Ne hozzátok már rám a szívbajt az ilyen kommentekkel...
-
Haneto
tag
Hát igen. Először én is azt hittem nincs automata fényerőszabályozás. Elég lassan reagál...
-
Haneto
tag
Ez hívószám kijelzés nálam nem akar menni. Vagy én látom ki hív de ilyenkor ha én hívok akkor a másik fél nem látja ki keresi. Vagy pont fordítva. Én nem látom ki hív de a másik fél igen.
-
Haneto
tag
Egy újabb m1 note tulaj fórumra jelentkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest