- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
monti0222w #3995 üzenetére
Ha visszaolvasol, erről volt szó az előbb. Ha jön frissítés, akkor ez a verzió jelezni fogja és telepíti is...
Szerk.: Ez az 5.6.4.12G beta rendszer hol is található meg?
-
kidnou
őstag
válasz
monti0222w #3954 üzenetére
Morelocale magyarit mindent a beálliások menün kívül., az meg nagyon gyér angol tudással is beállítható.
-
vampire17
addikt
válasz
monti0222w #3952 üzenetére
Nalunk is mindenkepp kell neki a magyar nyelv. Ezert, amikor az "A"verziobol kivettek a multlanguage tamogatast, akkor modositottam, hogy elfogadja az "I"-t is. Azota az uj verzios "I"-re vartunk
(most mar G-re
)
-
vampire17
addikt
válasz
monti0222w #3950 üzenetére
Baratnomnek van m1 Note, mi meg varunk a stabilra
-
Adamis
őstag
válasz
monti0222w #3922 üzenetére
Múltkor azt olvastam a Xiaomi-val kapcsolatban, hogy a magyar MIUI-közösséggel talán sikerült megállapodni a lokalizáció ügyében...
Hogy a Meizu-val mi lesz, az jó kérdés, de remélem, hamar visszaállnak az I-romok előállításához! Bár most is A-rom van a telón és root után megy a MoreLocale2, ami mindent magyarrá tesz, kivéve a menüt, de az engem nem zavar. Úgyis egyszer kell beállítani mindent, aztán nem nagyon megyek bele már oda...
-
kidnou
őstag
válasz
monti0222w #3919 üzenetére
Nincs magyar nyelv és nem is lesz már
-
bandisk0224
csendes tag
válasz
monti0222w #3889 üzenetére
Rootolva van a készülék?! Mert root nélkül nem fog menni!
-
kidnou
őstag
válasz
monti0222w #3830 üzenetére
Semmi köze hozzá szerintem. A lakat mindössze annyi, hogy nem engedi kilőni a memóriából. Valami más tarthaja ébren. Powerampot használok, ott legalábbis nincs ilyen gond
-
kidnou
őstag
válasz
monti0222w #3828 üzenetére
Engedélyezted hogy memóriában maradjon?
-
monti0222w
addikt
válasz
monti0222w #3812 üzenetére
Sziasztok, bármit próbálok akár a rádióval, akár a zene lejátszóval ugyanúgy leáll pár perc múlva, nem értem.
Amivel jött rom, meg utána pár frissítéssel jó volt, folyamatosan mentek ezek az alkalmazások, most meg nem. Valami ötletetek van?
-
bandisk0224
csendes tag
válasz
monti0222w #3812 üzenetére
Furcsa módon nekem néha a poweramp lép ki magától.. A sima zenelejátszó nem.. De még nem mentem bele még mélyebben ebbe a dologba, viszont már kíváncsivá tett
-
AllTheBest
őstag
válasz
monti0222w #2509 üzenetére
Próbáljatok nyomni egy factory resetet, lehet valami szoftveres hiba okozza
-
janaman01
addikt
válasz
monti0222w #2509 üzenetére
Hát ez jó kérdés , a legelső telómon volt ilyen hullámzás , egy klón s4 en, nem tudtam.rájönni, gyorsan el is adtam..
. Talán ezy gyári visszaállitást csinálhatsz ha az se oodja meg akkor gari...
-
janaman01
addikt
válasz
monti0222w #2507 üzenetére
Mármint meizun? Ott csak annyi volt a problémám hogy halk volt a hátsó hangszóró, de az újon már tökéletes, a jiayun meg a beszédhangszóróval volt bajom illetve van is, sistereg zizeg rezeg beszélgetés közben , de úton van már az új receiver
ilyen hullámzás egyiken se volt
-
janaman01
addikt
válasz
monti0222w #2393 üzenetére
Szivesen
ismerkedni kell vele az biztos , nem egy hétköznapi ez a flyme
-
janaman01
addikt
válasz
monti0222w #2389 üzenetére
Alúlról fölfelé felpöckölöd az újaddal a kijelzőt és egy fekete sávban lesznek a futó alkalmazások...ha lepöckölöd, akkor üriti, de egyesével is ki lehet őket húzni felfelé.. a vissza gomb meg ( ha tele képernyőn vagy) akkor a középső gomb mégpedig úgy hogy nyomvatartod és felfelé húzod majd kitapasztalod
-
interstart
tag
válasz
monti0222w #2377 üzenetére
Beállítások --> A telefonról --> Rendszer: Flyme OS 4.2.0.5U (legalábbis ez a legfrissebb stabil idáig, de a kolléga a sok kínai app miatt tudja, hogy U-s rom van rajta)
Az appokból pedig töröld azt, amit nem szégyellsz, a kínaiakból mind töröltem én is ami fent volt rajta, kivétel 1-2, de annak van angol címe és amúgy se lehet letörölni
-
janaman01
addikt
válasz
monti0222w #2375 üzenetére
Ezekszerint az U s rommal kaptad , amelyiket engedi azt fel tudod húzni a kukába ha hosszan nyomsz rá...azok mehetnek is, az összes egy kettőt nem fog engedni azok maradnak a gyűjtőben
Akku legyen legalább 30% on és a frissités ben nézd meg van e újabb verzió , ha van petölti és mehet fel(újra fog indulni) -
janaman01
addikt
válasz
monti0222w #2373 üzenetére
Regisztrálni kell egy flyme fiókot ahogy mondjuk egy google fiokot, de ha be is lépsz annyi haszna lesz hogy root jogot adsz a telónak illetve lesz flyme tárhelyed , ez az utolsó amit elég lesz megcsinálnod, de ha nagyon akarod szerintem ne számmal regisztrálj hanem egy névvel , és pc n böngészőben csináld ha telón nem megy ..googliban flyme account..
-
janaman01
addikt
válasz
monti0222w #2370 üzenetére
A flyme os be? Talán a flyme fiókba ? Nem ?
az egyelőre nem is kell ....azthiszem már itt a fórumban belinkeltem a google installer apk t , azt letöltöd, felmásolod valahová a telóra, majd a fájlkezelőben megkeresed , installálod, majd megnyitod és mehetnek fel a gugli cuccok...
Szerk: megelőztek, az mégegyszerűbb -
interstart
tag
válasz
monti0222w #2370 üzenetére
A Flyme az maga az Androidos rendszer, szóval ha meg tudtad nézni, hogy nincsen rajta a Google Play, akkor be tudtál lépni a rendszerbe, szóval másra gondolhattál, de rosszul írhattad le
Play telepítés: Alkalmazás központot megnyitod (kék ikon), és rákeresel a "Google Installer"-re, lásd kép. Azt felteszed és van play.
UI: van google play külön is az alkalmazásközpontban ha rákeresel, de ne azt tedd fel, mert nem lesz jó.
-
janaman01
addikt
válasz
monti0222w #892 üzenetére
egyetértek, a coolpad f1 en meg az volt ( mint custom) mellesleg az f1 az egyik legjobb középkategóriás teló!
kár volt eladnom.. -
cinemazealot
addikt
válasz
monti0222w #783 üzenetére
Számoljuk ki! Ha egy netrádió 64kbps bitrátával tolja a hanganyagot, akkor az percenként 3,84 megabit, azaz 0,48 megabájt. Az 500 MB adatforgalomba ez az 1 percnyi hanganyag ~1041-szer fér el, tehát egy hónapban 1041 percig hallgathatsz 64 kbps-os hanganyagot (és akkor mást nem is csináltál a mobilneteddel). Ez ha minden nap hallgatod, napi kb. fél óra. Ha a netrádió 128 kbps-os, akkor viszont csak napi 17 perc. Ha csak hétköznaponként hallgatnod, akkor napi 50 perc 64 kbps-os, vagy napi 25 perc 128 kbps-os. Hát... nem túl bíztató.
-
cinemazealot
addikt
válasz
monti0222w #781 üzenetére
A hátlap tényleg elképesztően csúszik, már-már röhejes.
Rendeltem is iziben egy szilikon hátlapot, remélem, segít. Annak viszont örülök, hogy a hátlap műanyag, nem fém, mert a vételi tényezői jók (ellentétben néhány fém hátlapos eszközzel).
-
janaman01
addikt
válasz
monti0222w #538 üzenetére
na igen nehogymá jó érezzük magunkat
-
janaman01
addikt
válasz
monti0222w #536 üzenetére
arról , nem viszont a 6000 re azt mondják egész türhetö a gps t leszámitva...nem merek belevágni az elephone ba, de ahogy látom már tök mindegy...pl a lenovo 70 nek a kameráját húzzák e páran...elkurvultak a kinaiak is..má bocs
-
janaman01
addikt
válasz
monti0222w #534 üzenetére
nos...most a beszédhangszóró miatt lesz garis...no comment( de most legalább élesben is össze tudom hasonlitani a két vasat
meg ugye azt lehet romozni...a color és a flyme os a legjobbak rá
de a flyme al csinál a legjobb videókat
-
janaman01
addikt
válasz
monti0222w #531 üzenetére
a blogomban vannak fotók....azzal nincs gond szerintem mostmár, igazából meglepő módon jönnek hozzá a frissitések ( azt gondoltam hogy 1 lesz azt csokolom
de nem..
-
rasky
senior tag
válasz
monti0222w #527 üzenetére
Jiayu S3 egy jó telefon, csak arra nem jó, amire leginkább való, telefonálásra...
-
Flind
senior tag
válasz
monti0222w #197 üzenetére
Pedig igaza van. Követem a topicját, és (nem Google termék közül) csak az M8 és a Mi4 ami egy szint vele.
Amúgy én sem értem ezt a felháborodást, baromi jól megy ez a Meizu az árához képest.
-
no more
veterán
válasz
monti0222w #197 üzenetére
Akkor ez csak ismét megerősítette bennem, hogy HTC-n és Xiaomi-n kívül sosem veszek más Androidot.
-
no more
veterán
válasz
monti0222w #195 üzenetére
Az kizárt dolog, hogy Z3-on a rendszer megdöccenjen. Nem vagyok Sony fan, de ezt nem hiszem el.
A másik kettő mindig is akadozós laghalmaz volt.
-
gerii
addikt
válasz
monti0222w #125 üzenetére
Szerintem ezt ő is tudja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest