Hirdetés
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Aryon87
félisten
válasz
nagyatt
üzenetére
Ennis meglepodtem rajta, tenyleg kellemes csalodas. Bar a felsz bennem van, mert ugye eleg fiatal meg a telefon. G4-el is fiatal koraban kezdtem, szerencsere problemamentes volt, bar 2x megjarta a szervizt, es a 2. alkalommal egy komplett cseren esett at.
Hogy ennel mi lesz, jo kerdes.
Sebaj, LG szerviz korrekt, ha kell 5x viszem be, ezen nem mulik.
Nagyon remelem hogy a V10 utodja, ha lesz, bekerul a szolgaltatokhoz.
2017 juliusaban lejar a husegem, es akkorul jon az utod is. (Ugyanis a G5 az a G4 torlesztoje es husegideje alatt megy) -
Aryon87
félisten
válasz
nagyatt
üzenetére
Amiket leirtal, mindent megcafolom. Egyedul az illesztesi hibat erositem meg, de nem veszes, hogy kitepjem a hajamat miatta.
A rendszer hibatlan es gyors. Miota megvan, 1x se volt ujrainditva, csak az elso napokban a frissites miatt.
Melegedni/forrosodni 2 esetben szokott: max fenyeron (amugy 50% fixen van) ill a gyorstoltes miatt.
Akksi jobban birja mint a G3 es G4-nek, napok ota ~5oras SOT idoim vanak, 15-21 oras uzemidore, mivel hasznalom is, nem csak porosodik.
Elso ranezesre nem zsakutca, megjelenese pillanataban es a tesztje utan en is azt mondtam, hogy bukta lesz, de van jovoje. Igaz nem lesz annyi fogyas belole mint az elodjeinek, de eletkepes.
G4em volt, csere altal lett a G5, es paromnak G3 van.A forumon meg azert vagyok read only, mert szemeztem ezzel a monstrummal, de sajna nem nyertem meg a lotton...

Szal V10 mellett a kivalo Hi-Fi kepesseg, mig a G5 mellett a korszeru hardver es szoftver szol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Elektromos autók - motorok
- Autóhifi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

V10-zel meg az lehet szopo, hogy nem tudni mennyi alkatreszuk van keszleten