- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyatt
tag
Tegnap delutan kaptam az sms-t az lg szervizbol hogy elkeszult a telefonom. Tegnap mar nem ertem volna oda zaras elott, igy hetfon megyek majd erte.
Mindenesetre meglepoen gyorsan kesz lettek vele -
nagyatt
tag
válasz
Yondaime 四代目 #5004 üzenetére
A gari lejárt, de erre 2 év van. Ma adtam le a Váci úti szervizbe reggel.1 hetet mondtak abban az esetben ha nincs alkatrész raktáron. Ha van akkor hamarabb kész lesz.
-
nagyatt
tag
Sziasztok, most ert utol a bootloop hiba, ami a G4n is elofordult. Ezek szerint a V10 is lassan beall a sorba. Nekem tavaly februari a telefon, ugyhogy kicsivel tobbet birt ki kint 1 ev...
Holnap viszem a szervizbe.
-
nagyatt
tag
válasz
Aryon87 #1987 üzenetére
Ezek szerint akkor már javítottak azóta egysmáson. Ezek kb 2 hónapos tapasztalatok amiket megosztottam. Illetve a fenti leírás nagyrésze nem az én tapasztalatom, hanem a mobilos mérnök kollégáké
. Aki G5-re váltott cégen belül sírva kérte vissza a G3/G4-ét.
Én pont fordítva voltam vele amúgy mint te, első ránézésre nagyon tetszett a koncepció, aztán ahogy láttam a telefont, meg hallottam a tapsztalatokat elment a kedvem tőle, pedig én is szerettem volna váltani rá V10-ről.
Így meg kell várnom a V20-at ha elkészül egyszer
Amúgy örülök, hogy neked kellemes csalódást okozott a G5. -
nagyatt
tag
válasz
Outblast #1975 üzenetére
Elég jó ismeretségem van az LG-ben, illetve a mobil részlegben, és azt kell, hogy mondjam ha jót akarsz magadnak elkerülöd a G5-öt messziről. Kiforratlan rom(újraindul,hibaüzenetek)<-ezek idővel javítva lesznek, nagyon melegszik, aksi fél napnál többet nem bír, pocsék illesztések és anyagminőség. Magyarul egy zsákutca.
LG-nél V10 a zászlóshajó és az is marad egyelőre, a G5 nem lett az alternatívája sajnos, de még a G4-nek sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- DOOM - The Dark Ages
- Motoros topic
- Dell notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- EAFC 25
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest