- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
válasz
Outblast #2213 üzenetére
Régi telefonon használtam BatterySaver (sokat nem ért mert mindig újra elindultak a progik)és Cleanmaster progit, ezeket érdemes erre feltenni?
Régi telefonon ezt én is használtam.
A V10-nél ezek okafogyottá váltak.(A 4 GB RAM, és nagy ritkán a beépített "smart cleaning" bőven elég.)
-
E2E4
aktív tag
válasz
Outblast #2173 üzenetére
OFF-topikba tettem a hozzászólásodat. Kérlek, hogy legközelebb az ilyen - nem közérdekű - hozzászólást eleve abba írd.
Köszönöm.Ui.: Több ilyen késeses sztorit olvasni a mobilkereskedésről ezen a fórumon. Most már bírd ki, hamarosan te is "teljes értékű" V10 tag leszel...
-
gretzky77
veterán
válasz
Outblast #1994 üzenetére
Szia nem tudok nyilatkozni G5 ügyben de ezek az antutu meg társai sz..ok sose érdekeltek! Az,hogy 2,5 szer több pontot ad szerintem nem is fedi a valóságot,de mint mondtam ez engem hidegen hagy!
Jól fut a rendszer ? Igen
Nincs akadás röccenés ? Nincs. Pont nem érdekelnek a pontok nem attól lesz jó!
G5-el nem tudok szolgálni de ha pesti vagy egy kávé v üdítő mellet szívesen megnyomkodhatod,hallgathatod a V10-et ezt fel tudom ajánlani! A mobilarénás tesztben nem mentek bele mélyen a hifi részbe a DAC+AMP sincs kiemelve a topicnyitóban benne van minden! -
Aryon87
félisten
válasz
Outblast #1989 üzenetére
Ha ki tudod hasznalni a hifi kepessegeit, akkor vedd azt. Plusz bonusz a katonai szabvany, a dupla kijelzo, na meg hogy jo nagy
G5 mellett a korrabban leirtak az elonyok. Nekem egy HBS900 van, az en fuleimnek adott hang biven elegendo.
Az viszont teny, ha V10 lett volna szolgaltatoi kinalatban, azt nyomkodnam most, nem azert mert a G5-el gondom lenne. -
nagyatt
tag
válasz
Outblast #1975 üzenetére
Elég jó ismeretségem van az LG-ben, illetve a mobil részlegben, és azt kell, hogy mondjam ha jót akarsz magadnak elkerülöd a G5-öt messziről. Kiforratlan rom(újraindul,hibaüzenetek)<-ezek idővel javítva lesznek, nagyon melegszik, aksi fél napnál többet nem bír, pocsék illesztések és anyagminőség. Magyarul egy zsákutca.
LG-nél V10 a zászlóshajó és az is marad egyelőre, a G5 nem lett az alternatívája sajnos, de még a G4-nek sem.
-
Remekelek28
őstag
válasz
Outblast #1936 üzenetére
Nincs semmi különbség,veheted nyugodtan az olcsóbb helyről is,a lényeg,hogy 27%os áfás számlát adjanak. Igy 1 évig bármely LG szervizbe viheted. Pl a mibilkereskedés ajánlott.
Ott 130 körül van és csak eu-st adnakEgy kérdésem lenne. Itt a v20 be,van aleays on funkció? Csak azért kérdem,mert sok promoképen ezzel reklámozzák.
Zoleeno
a V10 ben nem sima GG 4 van,hanem flexibilis,melyet az LG erősitett meg. Kb 30%al rugalmasabb,mint az átlag GG4. Ettől függetlenül törhet. De láttam olyan videót,ahol 10x vágták földhöz és nem lett baja. Szerintem ezvazca telefon melyre felesleges üvegfóliát venni. Meg egyéb bazárságokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest