-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arween
senior tag
Nekem dual van jelenleg v20c van rajta ami neked van az még Lollipop,a frissítésre nem tudok mit mondani én már így vettem.
A samsungos töltőt családból venném át ,de addig nem hozom el amíg nem találok a bézs telefonomra egy bézs qi+nfc-s hátlapot.Mert bár gyárilag 5 színben létezik a telefon a tartozékokból sehol nincs bézs
-
E2E4
aktív tag
H961N SAE verziónál is V20a-tól van Android 6.0. (Lsd. pl. itt.)
V10c verzió valóban még csak a Lollipop.
(Reméljük, majd ezt megerősíti neked egy duals SIM-es verziót használó fórumtárs is.)
(#3106) Arween
Mi az hogy!
Csak találd majd el a V10 megfelelő pozícióját.Honn vetted? (Link.)
(#3107) darthsmoke
Linkelnéd a vásárlás helyét?
A QI töltés alatt semmilyen anomáliát sem tapasztalsz?
Pl. amikor feltölt a V10, nem marad világításban az elődleges és a másodlagos kijelző?
Ajánlod másnak is a QI töltőpadot?(#3109) darthsmoke
Nem kezdtem el a matricával szenvedni, és esetleg tönkretenni a gyári hátlapot...Mégis hogyan lehetne tönkretenni a hátlapot egy matrica cserével?
Persze, mindennek van kockázata, de azért nem egy ördöngösség kicserélni a matricát.
Én valahogy jobban bízok a gyári duraskin hátlapban, mint egy kínai fröccsöntött műanyagban.A gyári az a "Quick Window View Flip Cover CFV-140 Protective Cover Case" egy picit drágább. Talán nem véletlenül.
Pl. a G4 esetében is nagy elánnal belefutottak a felhasználók a Nillkin és egyéb kínai utánzatokba a hátlap és a Quick Circle tok esetében, aztán pár hónapon belül megadták magukat ezek a jónak tűnő, olcsó, de mégsem tartós megoldások. A gyári az nem véletlenül kerül annyiba, na.
De legyen szerencséd, s intenzív használat mellett is tartson ki a tok pár hónap múlva is...(#3110) ronaldo
Hát' ez tényleg érdekes.Kedves V10 tulajdonos társaim!
Reméljük, hogy a 7.0-ás Android is simán jön majd OTA-n, és a V20 megjelenése után hamarosan a V10 fogja majd megkapni elsőként az új rendszert. -
E2E4
aktív tag
Némelyiken jót mosolyogtam...
A teljesség igénye nélkül:
- Sok felhasználónak akadt baja a bal felső sarokban lévő ikonnal
- Szintén közkeletű probléma, hogy hívás után nem kapcsol vissza a kijelző, ezért nehéz a hívásmegszakítást elvégezniVan legalább egy valaki a V10 hivatalos topikjában, aki tapasztalt ilyen hibákat?
Ezt a beállítást a Beállítások - Haladó menükön belül kikapcsolhatod azzal, ha a “Gyenge WiFi kapcsolatok mellőzése” opciót deaktiválod, vagy kikapcsolod a “váltás mobilhálózatra” lehetőséget.
Android 6.0 alatt ott nincs ilyen opció.Hardveres hiba mód
Ha a kijelződ tönkrement vagy sérült, akkor érdemes használnod ezt a lehetőséget, ugyanis alapvetően funkciókat képes számodra biztosítani.
A hangerőszabályzó gombokkal tudsz a menüpontokon ugrálniHa a kijelződ tönkrement vagy sérült...
Egyébként "hasznos kis cikk", csak párszor van benne egy kis bújtatott reklám.
MIndamellett a bevezető egész korrekt lett:
Megjegyezzük, hogy az LG V10 az egyik legjobb zászlóshajó a piacon, és a legtöbb esetben a lentiek egyikével sem kellene találkoznod.Csak az "egyik" szót kell kivenni ahhoz, hogy ez a mondat minőség/ár/szolgáltatás arányban egy objektív kijelentés lehessen.
Epilógus:
Érdekes, hogy ebből a cikkből is kihagyták az egyedülálló Hi-Fi tulajdonságokat. Két eset lehetséges:
1. A cikk író felületes volt;
2. Még mindig nem egy általános elvárás ez egy okostelefonnal kapcsolatban. (De ez szerintem nem lehet kifogás, ha a készülék előnyeit szándékozunk felsorolni.) -
E2E4
aktív tag
Ahogy a fórumtárs írta, ugynúgy NEM használható alap esetben itthon, teljeskörűen a H962, mint a H961N. A fekvencia kiosztásból gyárilag hiányzik a B20.
Mókolással esetleg... Ehhez lásd téma összefoglaló "Buhera" fejezetét. (Saját felelősségre!)
-
E2E4
aktív tag
Szerintem a Partnero-nál:
H960 = valójában H960A
H961 = valójában H961NA két típusra vonatkozó különbségeket írtam le fentebb.
Jó tanács: az adott üzletben ajánlott a folyamatos és pontos kommunikáció, mert nem biztos, hogy ami ki van írva, az kapható is. (Konkrétan ott vártam több mint 3 hetet egy fekete bőr hátlapú G4-re, és még most sincs.)
-
E2E4
aktív tag
H961N: 64 GB flash memória, 2 SIM (dual standby), rádiónál felvételi lehetőség, hivatalosan nem támogatja a B20 (800 MHz) LTE frekvenciát (rootolás után mókolható bele), EU-ban nem forgalmazott, így nincs is rá hivatalos LG garancia (csupán bolti "no komment" kategóriás)
H961A: 32 GB flash memória, 1 SIM, rádiónál felvételi lehetőség nincs (vélhetően EU-s szerzői jogok miatt), tudja a B20 (800 MHz) LTE frekvenciát, EU-ban forgalmazott, van rá hivatalos LG garancia 1 évig, személyesen is lehet vinni az LG központ márkaszervizébe
A tulajdonosok majd megírják, hogy a 2 SIM-es telefonban is lehet -e "mókolni" wireless töltést? (G4-nél ez nem volt lehetséges, mert a 2. SIM helyén lett volna a wireless töltés helye.)
Már írták korábban a fórumon, jómagam is tisztelettel kérdezem a rezidens fórum tagokat: ilyen, és ehhez hasonló, visszatérő, eddig nem teljesen kifejtve megválaszolt kérdések tisztázására, nem lenne célszerű az oldal tetejéről lenyíló összefoglalót írni?
A G4-es topikban ezt Stauffenberg készítette el, elég szakszerűen.
A "De, csináld meg te!" válaszokra bátorkodom előre válaszolni: még nincs ilyen telefonom, de az első írásomban is kifejtettem, hogy azért vannak eltérések a G4 és V10 között is. Ráadásul az ide újonnan betérőktől nem is várható el az, hogy a G4 csínját-bínját ismerjék. Főleg az audió képességek élveznek a V10 esetében specialitást, ami más (alap kiépítésű*) telefonnál még téma szinten sem jön elő.*A G5-nél a "Hi-Fi barát modul" külön vásárolható opció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest