- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outblast
tag
-
Outblast
tag
Hali!
A mai nap folyamán lefagyott a teló és én is megkaptam a zöld hibát...
7. hóban járt le a 2 év Miskolcon nincs LG márkaszervíz, de ahogy olvasom nem lenne olcsó mulatság így vehetek új telefont... Pedig imádtam ezt a telót... -
Outblast
tag
Hali!
Milyen üvegfóliát ajánlanátok a készülékre? láttam több félét több árban így érdekelne ki mit használ.
Már több mint 1 éves a teló, nagyon elégedett vagyok vele (főleg a hifi és kamera részével). -
Outblast
tag
Tegnap végre megjött a telefon, nagyon durva
Hatalmas készülék, szuper kijelző.
Tegnap csináltam egyből FR majd frissítés 6.0 majd megint FR, ma már kicseréltettem a sim kártyát, úgyhogy ideje belakniA zene valami nagyon brutál rajta, letöltöttem a Poweramp 2hetes trialt mondom meglesem, hi-fi be és valami leírhatatlanul szépen és erősen szól. Külön jó dolog hogy szépen lehet állítani a basszust a progiban (szeretem ha azért szépen dübörög). Rádugtam a Sennheiser HD 205-öt is azt is szépen hajtja bár ott még elférne egy kis hangerő (gondolom oda már kellene a high gain), viszont a SoundMagic E10 olyat szól hogy így sem tudom maxra húzni a hangot (pedig bírom a hangosat).
Régi telefonon használtam BatterySaver (sokat nem ért mert mindig újra elindultak a progik)és Cleanmaster progit, ezeket érdemes erre feltenni?
-
Outblast
tag
Tegnap megrendeltem a telefont a mobilkereskedéstől, kb fél óra múlva hívtak is és mondták, hogy szerdán meg is hozza nekem a futár. Na mondom szuper akkor lesz egy kis időm ismerkedni vele, mert csütörtökön kell mennem csak dolgozni este 6ra. Erre ma felhínak, hogy valami technikai hiba volt a raktárban így csak csütörtökön kapom meg
Remélem 17:00ig kihozzák mert utána mennem kell dolgozni...
-
Outblast
tag
Holnap delelott rendelem meg a telefont, a kerdesem az lenne, hogy megeri e azt a +5ezret a 2 ev jotalas a mobilkereskedesnel? Csak mert igy ha gaz van vele ugye ingyenes a garanciafutar ha kol lattam akkor a 2ev az gyartoi garancia es nem olyan kamu mint mashol hogy 1 ev gyari +1 ev szoftver.
Masik kerdesem hogy a high gain motyokat magyar webshopbol meg lehet rendelni valahonnan?
Mar alig varom hogy lecserljem a g2 minit es remelem tenyleg olyan jo lesz a v10 mint ahogy itt sokan irtatok -
Outblast
tag
Hétfőn végre én is megrendelem a mobilkereskedéstől a V10et, már alig várom
(aki onnan rendelte 1 vagy 2 év garival kérte?)
Még gondolkodom, hogy fekete vagy fehér színű legyen. A fehér is szép csak nem tudom mennyire látszik meg rajta minden.A zenéhez Sennheiser CX 215 / SoundMagic E10 / Sennheiser HD 205 várja
A High Gain-hez a motyókat valami magyar webshopból nem lehet megrendelni?
Már mindenki frissitett a 6os androidra? (bar gondolom igen ha a hifi mód azon bekapcsolható mindenhez) -
Outblast
tag
válasz
gretzky77 #1995 üzenetére
Köszi szépen. Én is így vagyok a benchmarkokkal, csak furcsa volt hogy ennyivel többet kapott.
Köszi a kipróbálós ajánlatot, de Miskolci vagyok így ez kimarad.
Nagyon a V10 felé húz a szívem (végre megszabadulok a G2 minitől) még olvasgatok kicsit + nézek pár tesztet aztán lehet meg is rendelem a héten valahonnan.
-
Outblast
tag
aki esetleg szokott játszani a telón mik a tapasztalatok? minden elmegy rajta szépen?
Csak mert mégmindíg nem sikerült döntenem V10 vagy G5 között és a számszerű adatok elég durvák a G5 javára... Antutuban 130k pont míg a V10nek csak 50k körül. észrevehető ez a valóságban is ilyen drasztikusan? azért majdnem 2,5ször gyorsabb számok alapján a G5. Minden eshetőségre fel akarok készülni mert ah most kiadok ennyit egy telóért azért az legyen már jó vagy 3 évig
Mondjuk a HIFI része miatt nagyon e felé billen a mérleg nyelve (feltéve ha tényleg annyira jó). Esetleg erről is írhat valaki tapasztalatot. ha már volt sry.
az is fura nekem hogy a G5 8 pontot kapott míg a V10 csak 7et a mobilarénás teszten az audióra, ez mitől van? -
Outblast
tag
válasz
Aryon87 #1987 üzenetére
Gondoltam hogy azért nem olyan vészes a helyzet, mint ahogy a kolléga leírta
Viszont egyszerűen nem tudok dönteni a 2 telefon között....
A HIFI miatt a V10 nagyon bejön (15k-s Sennheiser és Soundmagic E10 fülesem van így jó lenne ha jól is szólna)
A G5 viszont tesztek / videók alapján nagyon gyors, a moduláris dolog nem izgat...
a V10 netről olyan 130k függetlenül, míg a G5 Tmobiltól részletre olyan 150k lenne (meglévő 3500 körüli előfizuhoz.)
hát nem tudom, még 15 napom van mire vehetek Tmobilénál kedvezményesen telót (onnan max G5 mert V10et egyik se forgalmaz). a V10 mellett szólna az is hogy független lenne, ami nekem jobb lenne mert Tmobileról Vodara kellene váltani, mert melóban kb csak annak van térereje mivel az összes céges az, viszont Tmobilénak nagyon ritkán van így a keresgélés miatt jobban is merül a telefon... -
Outblast
tag
Két kiszemelt áldozatom van a G5 és a V10.
Nem tudom van e itt olyan akinek már mind2vel volt dolga.
A G5 mellett szól hogy Tmobilenal ki tudom hozni meglévő előfizuhoz részletre, míg a V10-et csak egyben lehet megvenni ~135k körül.
A G5 gyorsabb míg a V10ben jobb a zene.
áááá segítsetek dönteniÉs még lenne egy olyan gondom, hogy a munkahelyen nehezen van térereje a Tmobilenak és ugrál 2g-LTE között (Bosch és sajna csak Vodanak van erősítő mivel a céges mobilok is azok, viszotn Vodanal 200felett van a G5
)és emiatt eléggé merül a G2 mini. Vajon a G5/V10 is ez lenne a helyzet vagy esetleg ezekben már erősebb vevő van (nemértek hozzá sry ha marhaságot írtam
)
-
Outblast
tag
valaki meg tudja nekem mondani, hogy ez miért van hogy a V10 Extremedigital-nál és MM-ben 200ezer míg árukereső feldob jó pár oldalt ahonnan 130-ért meg lehet venni? (minden ugyanaz rajtuk)
Esetleg van valami ajánlott oldal ahonnan érdemes megrendelni?
Nagyon szemezgetek ezzel a telefonnal, de ha nem jön össze akkor veszek egy G4et (az is árukeresőn van 100-ért míg máshol 150k függetlenül. A másik poén meg az hogy előfizuval kártyafüggőben is 150...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest