- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
válasz
Szakiii #2021 üzenetére
(#2021) Szakiii Válaszért lásd téma-összefoglaló / FAQ/GYIK / Akkor az LG V10 mikroprocesszor tekintetében nem is használható csúcsmobilként?
Értem én, hogy újra és újra fel kell tenni ugyanazokat a kérdéseket, csak mégsem értem.
(Amúgy szinte minden dolog, amit a TIR-ben olvasol, le lett tesztelve, vagy alaposan utána lett járva a kérdésnek. Ebből következően tetemes idő és energia lett arra fordítva, hogy az általad is olvasható formában ott legyen a topik legelején, felette pedig a két soros figyelmeztetés. Tehát nyugodtan veheted referenciának azt, ami oda lett írva.)
Legközelebb virtuális körmöst osztok az ilyenért, nagy, fából készült háromszög vonalzóval, ahogyan azt a ma már "retro" kornak nevezett időben élt kisiskolások megtapasztalhatták.
Amúgy nagy valószínűséggel életed eddigi legjobb okostelefonjának vétele előtt állsz. (Nem túlzás.)
(#2022) gretzky77 OK, nem is kérdőjeleztem meg a hozzászólásod hitelességét, csupán érdekesnek tartom. Viszont jómagam azért írtam át a téma-összefoglalóban ezt a részt (704 helyett 703) mert ha valami nem működik azonnal, azt nem ajánlom nyugodt szívvel, emellett a 704 és 703 között nem
látokhallok füllel hallató különbséget.
A lényeg, (Off- topik szinten) hogy egy "alfa hím" telefonhoz jár a Poweramp-alpha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest