Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• E2E4

aktív tag

válasz Szakiii #2021 üzenetére

(#2021) Szakiii Válaszért lásd téma-összefoglaló / FAQ/GYIK / Akkor az LG V10 mikroprocesszor tekintetében nem is használható csúcsmobilként?

Értem én, hogy újra és újra fel kell tenni ugyanazokat a kérdéseket, csak mégsem értem. :U
    (Amúgy szinte minden dolog, amit a TIR-ben olvasol, le lett tesztelve, vagy alaposan utána lett járva a kérdésnek. Ebből következően tetemes idő és energia lett arra fordítva, hogy az általad is olvasható formában ott legyen a topik legelején, felette pedig a két soros figyelmeztetés. Tehát nyugodtan veheted referenciának azt, ami oda lett írva. :K )

Legközelebb virtuális körmöst osztok az ilyenért, nagy, fából készült háromszög vonalzóval, ahogyan azt a ma már "retro" kornak nevezett időben élt kisiskolások megtapasztalhatták. ;]

Amúgy nagy valószínűséggel életed eddigi legjobb okostelefonjának vétele előtt állsz. (Nem túlzás.) :K

(#2022) gretzky77 OK, nem is kérdőjeleztem meg a hozzászólásod hitelességét, csupán érdekesnek tartom. Viszont jómagam azért írtam át a téma-összefoglalóban ezt a részt (704 helyett 703) mert ha valami nem működik azonnal, azt nem ajánlom nyugodt szívvel, emellett a 704 és 703 között nem látok hallok füllel hallató különbséget.
    A lényeg, (Off- topik szinten ;) ) hogy egy "alfa hím" telefonhoz jár a Poweramp-alpha. :P

törölt tag

válasz Szakiii #2021 üzenetére

Nyugi, semennyire... :-DDD az első telefonom, amivel semmi, de semmi gond sincsen...

Új hozzászólás Aktív témák