- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doller
tag
Sziasztok!
Ha már írtátok, bocsi, nem leltem rá!
Képernyőfedvényt kér mindenhez. Az mi a ...seb?
Pl a K&H bankot akarom telepíteni. De képernyőfedvényt észlel. Beállítások alkalmazások. Pl névjegy. Kapcsoljam ki ugyanott. Kikapcsolom, erre sem engedi a K&Hnál.
És nem csak ennél csinálja, eddig bírtam, de lassan földhöz vágom. A bankkal együtt, amihez szintén nem lehet belépni semelyik böngészőről sem! Bár ez nem ide tartozik...Ha valaki tud segíteni, köszönöm előre is!
-
Doller
tag
Szép jó estét Mindenki!
Bocsánat, igazad van, figyelmetlen voltam. Tényleg ott van, hogy a másodlagos 2 fényerővel játszik.
A fülesre viszont annyi: ha jól emlékszem, írtatok olyat, hogy a csalás működik olyannal, amit vezetékkel is össze lehet dugni.
Ehhez van egy vezeték, a végén 3.5-es dugó. Ha ezzel kötöm össze, akkor a vezeték nélküli részt be sem lehet kapcsolni, hangerőt sem lehet ott változtatni.
Pl, amikor a 10essel kötöttem össze, rögtön megjelent a hifi ikon, plusz kapcsolni lehetett a DAC-ot. Bár az én bot fülem különbséget nem észlelt lényegeset. Ja, flac volt, nem MP3.
Nálam nem a hifi volt a lényeg, hanem, hogy jól néz ki, nagy, és ami a legfontosabb: panasz nem nagyon van rá (vagy azok az írások automatikusan törlődnek)!
-
Doller
tag
Szia!
Félreértettél!
A fényszivárgás ott van, a kijelző típusából adódik. Tudom, olvastam.
Csak azt nem tudom, hogy a másodlagosnak miért nem állandó a fényereje.
Azzal is tisztában vagyok, hogy a high gain nem megyen bluetooth-on keresztül. Ezért, amikor elég a vezetékes mód, akkor használnám a csalásokat. Amikor a vezeték nélküli módban használom, akkor csak háttérzajnak kell szinte. -
Doller
tag
Sziasztok!
Végre kedden megkaptam a telót! Átvettem, be a szekrénybe, vissza melózni. Aztán sietve be a telenorhoz, nano sim-ért. Ott kérdezi a csaj, hogy mibe lesz. LG V10. K10. Nem, V10. Az K10, nem? Nem. Megnézheti? Természetesen, még én sem láttam, ki sincs bontva! Utána ott futkározott vele, hogy milyen jól néz ki. Gondoltam, ha akarja, melón kívül is ismerkedhet vele(m). De nem vagyok tolakodó.
Zsebbe be, S3 a táskába. Addig a Samsung simám elvolt a zsebemben, ennek a teteje nézeget.De nem baj.
Rohadt jól néz ki!
Még nem frissítettem 6.0-ra, de majd annak is eljön az ideje.
Amiket itt sokan írtak hibának a szivárgó fény, azt én is tapasztalom. De nem zavar. Viszont az az érdekes, hogy kikapcsolt kijelzőnél a másodlagos nem állandó fényerőn van, hanem néha világosabb, néha tompább, a szivárgás is így változik. Nem tudom, mitől lehet, nem jöttem rá az okára..
Tegnap meg azt vettem észre mikor kivettem a zsebemből, hogy világít a vaku és fényképező módban van. Pedig kikapcsoltam a kijelzőt, a fényképezőt egész nap nem is használtam.
Ha messengeren írok, néha azt csinálja, hogy mikor elküldöm az üzit és írom a következő, akkor az előzőleg elküldött utolsó szavát (vagy annak utolsó karaktereit) bedobja az elejére. Ez is egy érdekes dolog,
Az akksitól féltem, ahogy itt olvastam a véleményeket, de ahogy én használom, estére is 20% felett van. Ha kevesebbet kell melóznom és jobban merítem, rádugom töltőre, úgyhogy ez ok is lesz.A lényeg, hogy ez a 2 hiba volt, van (kamera ment, utolsó szót beteszi az új üzenet elejére), de valahogy kibírom!
Nem fogom emiatt haragudni rá.
A másodlagos kijelző fényerejének változását lehet írtátok korábban, csak átfutottam rajta. A szivárgás ott van, sötétben látható, de csak amíg el nem alszok vagy nem oda figyelek. Van-van. Ennyi.
Nincs értesítési led. Nem volt rossz dolog a samsungon, már messziről láttam, hogy valami történt, a villogás színéből sejtettem is az okát. Itt nem villog, közelebb kell menni.Rohadtul tetszik a teló, örülök, hogy ezt választottam.
Ebben Nektek is részetek van!
A végére, olvasva a "kellemes" beszélgetésekre reagálok: Venni kell egy jó fejhallgatót és akkor nem kell ilyen csatlakozókkal csalni s jobb hangminőségért. Igen, ez így van! De, gondolom nem én vagyok az egyetlen (ha mégis, akkor jól elcsesztem valamit), akit nem vet fel a pénz. 3 hónapja vettem egy JBL Bt50-es fejhallgatót. Jobb lett volna egy Sennheiser Momentum Wireless. De az majdnem az 5szörösébe kerül ennek. Nem engedhetem meg magamnak. A bluetooth azért előny, mert sokszor nem tudok a telefon mellett lenni közvetlenül, nem tudom zsebre tenni, stb. Tisztában vagyok vele, hogy jobb hangminőség szinte csak vezetékkel érhető el. Hiába van bot fülem, én is a jobb minőséget szeretném. Viszont csak ezt a pár ezer forintos csalást tudom majd kivitelezni. Ha úgy állnék anyagilag, akkor lenne olyan fejhallgatóm is, ami csak vezetékes, felsőkategóriás. Nem kellene plusz csatlakozó, meg semmi.
Amint láthatjuk, vannak, akik jobb anyagi lehetőségekkel rendelkeznek, jobb fejhallgatót tudtak vásárolni. De nem úgy állnak hozzá, hogy b...meg, szedd össze a pénzt, vegyél jó cuccot! Hanem próbálnak segíteni, tippet adni. Ezért nem vitatkozni kell, hanem megköszönni!!! -
Doller
tag
Sziasztok!
Kezdem úgy érezni, hogy rokonságban lehetek a torkosborzzal!
Ma reggel csörög a telóm. Felveszem, a futár az. 2 perc és ott van! Pont nem szakadtam meg a melóban, a bejáratnál beszélgettem, kirongyolok, hogy már a parkolóban kifosszam.
Erre kérdezi, hogy melyik céget keresse. Válaszolok, de furcsa volt, mert egy nagy telephely, nagybetűkkel kiírva, közelben semmi más.
Hol lehet bemenni? És említ egy másik céget. Na, azon belül is van egy telephelyünk, mikor rendeltem, azt a címet adtam meg, azon a héten pont ott voltam rabszolgázni.
De pénteken, mikor a kereskedő felhívott, hogy ok, küldi a készüléket, akkor elmondtam, hogy már nem ott vagyok, nem oda kell küldeni! Emailben az adatok felvételénél külön ki is emeltem a szállítási címet.
Erre...
Aztán mondja a szállító, hogy a városnak az a fele nem hozzá tartozik, úgyhogy holnap hozza más! Pedig most a meccs közben lehetett volna nyomkodni.
Viszont azt sikerült elintéznem, hogy holnap díjmentesen cserélik a kártyám nano sim-re. -
Doller
tag
válasz
malphitee #1969 üzenetére
Tiszta sor, hogy sokkal jobb a G4 vagy a G5. Hisz hetekig nézegettem a G4-et, de mikor a V10 ára lejjebb ment,a G4re rá sem néztem már. Akkor kijött a G5 teszt is. Azon is morfondíroztam vagy 1 (azaz egy) másodpercig.
A G5 talán prociban jobb. Azon kívül semmiben. De mindegy, nem értünk hozzá.
Ma, ha megjön, bánatomban sírva fogom átvenni ezt a 10est... -
Doller
tag
Sziasztok!
Jó, hogy tegnapelőtt kiírtam, hogy ugyan mikor akarnak már válaszolni az emailre, mert már kellene a teló!
Tegnap felhívtak, hétfőn hozza a futár.
Ráadásul a rendelés leadásakor 142 rugó volt az ára, de megkapom a mostanin 133.Bár szóvá is tettem volna, ha nem ajánlják fel!
-
Doller
tag
Ősszel, mikor különösképpen szabin voltam és tévéztem, jött a vihar. Ez bőven éjfél után volt. Na, akkor olyat szólt egy villám, hogy én is azt nézegettem, kinél van tűz.
Powerbank? Azt sem tudom, hova tettem.
Mindegy, ha hétfőig nem válaszolnak, felhívom őket. Aztán megrendelem máshonnan. És akkor nem hagyom ellopni, viharban meg a bankról töltöm. -
Doller
tag
Sziasztok!
Először is E2E4!
Nagyon jó az összefoglaló, már csak azért is, mert nem kell órákon át lapozgatni, ha egy dolgot keresünk! Pl, hogy a Hi-Fi sokkal jobban szóljon egy gyengébb minőségű fejhallgatón. Nem kell keresgélni, hogy mit vegyünk meg hozzá.És ez csak egy példa volt. Vagy ott van még az üvegfólia is. Szóval köszönjük!
Második. Mint anno korábban írtam, én a VIP-nél rendeltem meg a telót, mert akarok rá biztosítást. Rendelés után szóltak, hogy a biztosítóval most kötnek új szerződést, ezért csak 2 hét múlva kapom meg, vagy bizti nélkül másnap. Ok, várok, meg sem lepődök, hogy pont én szívok ismét.
Viszont ez a 2 hét kedden járt le. Ezért kedd délután írtam nekik egy emailt, teljesen normális hangnemben, simán érdeklődve, hogy kb mikorra várhatom a vásárlást. Aznap nem válaszoltak, tegnap egész nap semmi. Ezért ma délben ismét elküldtem azt az üzit, de hiába.
Pedig, mikor legelőször érdeklődtem náluk emailben, 2 óra múlva ott volt a válasz.Már jó lenne, ha én is tudnám nyomkodni a gépet, melóidőben ebédkor nem a törött kijelzőjű S3-on néznénk a Barátok köztöt, nem azon olvasnék könyveket.
-
Doller
tag
Azért úgy illene, hogy a nőőőőőőő, aki szőke és szebb, mint a V10, tegyen majd fel egy képet, amin a kezében a teló, hogy mi is megcsodálhassuk!
-
Doller
tag
A G4 fórumot olvasgattam, a V10-est viszont az elejétől a végéig.
Emiatt lenne is egy kérdésem. Van egy JBL E50BT fejhallgatóm. Ehhez is kell vennem egy átalakítót, hogy tényleg úgy szólaltassa meg, ahogy egy csúcskategóriást tud?A színével viszont nem vitatkozok senkivel, szerintem fullos a fehér és a fekete is. Én az utóbbival kértem. De, ha azt mondanák jövő héten, hogy másnap tudják küldeni a készüléket, de csak fehér színben, nem várnék tovább! Következő nap a melóhelyem portájánál téblábolnék!
-
Doller
tag
Sziasztok!
Már 2 hete megrendeltem a telót, múlt héten szóltak, hogy van, de a biztosítás szünetel. Nekem az kell, így 2 hetet csúszik.
Attól függetlenül már hétfő óta nézegetem a jelenlegit, hogy hátha hívnak!Remélem olyan lesz, mint az első normális készülékem, amit szintén úgy vettem meg, hogy előtte csak képen láttam és arra is sokat vártam!
Még 11 éve egy Samsung SGH-E720as volt!
Azt is nagyon akartam, azt sem fogtam előtte kézben, arra is vártam, működött 5 évig tökéletesen, úgyhogy nem bántam meg, szerettem. -
Doller
tag
Köszönöm szépen!
Akkor ebay lesz!
-
Doller
tag
válasz
MaxxDamage #1678 üzenetére
Az a baj, hogy nincs a fehérhez igazán illő tok. Az átlátszó karcokkal nem nagyon állna jól rajta. Pedig, ha lenne olyan, akkor a rendelésben a színt is megváltoztatnám.
-
Doller
tag
válasz
MaxxDamage #1673 üzenetére
-
Doller
tag
Én múlt héten rendeltem meg a telót, mindenképp akarok rá biztosítást. Ma hívtak, hogy lejárt a szerződésük a biztosítóval. Ha akarom, megkapom holnap, de csak simán, biztosítva még 2 hét böjt.
Addig teljesen megszeretem az S3 üvegén a repedéseket!
Ja, most jut eszembe. 2 hét múlva nem azon a helyen dolgozok, ahol ezen a héten. Így másik szállítási cím kell, plusz előre utalás az utánvét helyett, hisz a szállító nem fog hívni, ha megjött. -
Doller
tag
Rendelés a mai nap leadva! Remélem jövő héten jön a futár!
Pont mikor rábeszéltem magam, hogy nem várok tovább, jó lesz a fehér, az is szép, akkor láttam, hogy megint van fekete. Le is csaptam rá, mint gyöngytyúk a ......ra! -
Doller
tag
Sziasztok!
Ilyen tokot használ valaki?
-
Doller
tag
válasz
akertrendezo #1545 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen!
Ma én is megtaláltam őket.
Már csak azt várom, hogy hívjanak, ha rendelhető a fekete. -
Doller
tag
Sziasztok!
A jövő héten szeretnék én is venni egy V10-est, de lehetőleg úgy, hogy biztosítást is köthessek rá.
Tudnátok segíteni, hogy erre hol van lehetőség?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest