- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
Shinjike87 #6826 üzenetére
Szia!
Sajnos tanácsot nem tudok adni,mivel minden telefonomon SmartKeyboard Prot használok és ki is szoktam kapcsolna a funkciót,amit kérdezel.Engem kifejezetten idegesít.
Igen,már szépen átszivároktak a tagok más topikokba(telefon váltás miatt).Én is Csütörtökön letettem pihenni a V10-et.Így már három LG van tartalékos állományban. -
gjoco1
addikt
válasz
Shinjike87 #5679 üzenetére
Szerintem Én kb. jó áron vettem kéz alól és fekete(Nekem is ez a szín jön be a legjobban).2017 Januári vásárlású.Pöpec,MÉG gyári fóliás.Semmi karc-semmi kopás sehol,mintha most lett volna kivéve a gyári csomagolásból.Most lakom be.
Én is még egyenlőre 2 db G3-at nyúzok egy 2/16 és egy 3/32-t.De nem adom el Őket semmiért.
Meglátjuk.......Ha ez kibír annyit javítás nélkül,mint azok,akkor majd hurrázok.A kisebbik G3 4 éves a "nagyobb" 3 éves és kopp-kopp SIM foglalat csere volt csak a kicsinél,de azt is Én csesztem el. -
gretzky77
veterán
válasz
Shinjike87 #5679 üzenetére
Ha újat szeretnél akkor sztem 100 alá nem fog kúszni,illetve nem is nagyon fogsz kapni!
Valamint 117-ért kapsz V20-at! Igaz GSM de az máshol nincs -
gretzky77
veterán
válasz
Shinjike87 #5657 üzenetére
Szia nem igazán tudom mi a megfizethető ár,de ma voltam az Europarki ( Shopmark mostmár) Media Marktban és kicsit meglepődve láttam,hogy ki van rakva a fekete V10! utoljára normális helyen 125e volt itt a Mediában jelenleg 130e! Lehet kicsit soknak tűnik de olcsóbban szerintem nem fogsz kapni csak használtat!
Én már nem ezt használom de bátran ajánlom mert egy bitang jól sikerült masina! -
gjoco1
addikt
válasz
Shinjike87 #5657 üzenetére
Én is ott nézegettem először,azután itt kiokosítottak a fiúk,hogy ugye gari nincs+ Én pl,csak használtan láttam H960A-t.Azt is megtanultam itt,hogy a többi típus nem tudja talán a B20-at,ami ugye itt Magyarországon kell.
Végül is Tegnap sikerült megvennem egy hetes beszélgetés után itt helybe egy 2017-ben vásárolt gyári fóliás-garanciás.....H960A-t.
Így már van 3 db LG-m.2 db G3(2/16-3/32) ÉS v10 h960A.
De majd jönnek Nálam okosabbak-tapasztaltabb fiúk(lányok?),akik többet tudnak erről mondani.
Sokat hezitáltam,de szerintem megéri 20 ezer(kb)többlet kiadás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest