- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gretzky77 #2030 üzenetére
Az Amber alert az emergency értesítések egy fajtája. Katasztrófahelyzetekben riaszt, valamint eltűnt személyeket köröztet ha épp arra jársz, stb.
Nem is lenne vele sok baj, de a Waze is csatlakozott ehhez, és vannak helyek, ahol rendszeresen spammel elcsavargott cigánygyerekekkel, lehetőleg abban a pillanatban, mikor épp fontos infókat mutogat a forgalomról. Már a hajam hullik tőle.
Értem én, hogy a Waze ingyenes, és én vagyok a termék, de a telefon rohadtul nem ingyenes, ezért elvárnám, hogy ezt ki lehessen kapcsolni. Tudja-e valaki, hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest