- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
Bocsánat, igazad van, figyelmetlen voltam.
Megéltem ezt is, hogy végre valaki elismer egy figyelmetlenséget és még ezért bocsánatot is kér. Csodálatos!Ha ezzel kötöm össze, akkor a vezeték nélküli részt be sem lehet kapcsolni, hangerőt sem lehet ott változtatni.
Bár nem rendelkezem a jelzett JBL SYNCHROS E50BT (?) fejhallgatóval, és a specifikációja is hallhat erről, azért elég egyszerű a helyzet:BT kapcsolat esetén: a jel a Snapdragon 808 Soc-ban lévő DAC/AMP pároson keresztül, BT adatkapcsolaton át eljut a fejhallgatóba, amikor - a BT miatt is - akkumulátoról működik az eszköz, s ilyenkor a helyi hangerőszabályzó is üzemkész.
Vonali kapcsolat esetén: a jel a Sabre DAC/AMP pároson át vezetéken eljut a fejhallgatóig, amikor a benne lévő membránok Ohmikusan vannak összekötve a V10-el. Ekkor felesleges az akkumulátoros üzem, így nem is működik úgy, valamint a hangerőt sem lehet állítani. (Az a V10-en állítható.)
10essel kötöttem össze
Hogy mivel? -
E2E4
aktív tag
Nem értettelek félre.
A jelzett FAQ-ban az is le van írva, hogy a másodlagos kijelzőnek miért nem állandó a fényereje. Ezért ajánlottam azt válaszul.
Röviden: hasonló a szituáció, mint a fő kijelzőnél az automata mód, annyi különbséggel, hogy ott csak két megvilágítási szint van.A hozzászólásodból ara lehetett következtetni, (legalábbis szerintem) hogy a jelzett típusú Bluetooth fülesen használnád a high gain trükköt. Csak előzékenységből felhívtam rá a figyelmedet, hogy ez így nem fog menni.
Örülök, hogy ha elolvastad és értelmezted is a téma-összefoglalót.
Ha mindenki így tenni, akkor végre eltűnhetnének a vissza-vissza térő redundáns kérdések, s a topik csak egyre újabb témákat vethetne fel. Mint egy kaland regényben. - A könyvben sem írnak le újra és újra azonos részeket, csak akkor, hogy ha nyomdahiba van. -
Doller
tag
Sziasztok!
Jó, hogy tegnapelőtt kiírtam, hogy ugyan mikor akarnak már válaszolni az emailre, mert már kellene a teló!
Tegnap felhívtak, hétfőn hozza a futár.
Ráadásul a rendelés leadásakor 142 rugó volt az ára, de megkapom a mostanin 133.Bár szóvá is tettem volna, ha nem ajánlják fel!
-
E2E4
aktív tag
Este vihar? Hmmmm.... Tapasztaltam már villámcsapás másodlagos indukciós hatását, de ez légköri okok miatt mindig napközben volt. Éjszaka (amíg alszunk) ennek kicsi a valószínűsége, de persze nem lehetetlen.
100% megoldás: powerbank-ról tölteni a telefont, és akkor jöhetnek Zeusz nyilai.sixpak Pedig nem mondasz hülyeséget. Ha kihúzod, az biztos megoldás lehet. (Egyes nők szerint másra is...
)
Alternatíva: komolyan kiépített, LPZ 0, LPZ 1, LPZ 2 villámzónákra osztott épület, valamint B, C, valamint D osztályú túlfeszültség védelmi eszközök használata.
Ugyanis a sztenderd, pár ezer forintos "túlfeszültség védelemmel" ellátott elosztók ebből csak a D osztályt képvisel(het)ik, ami a védelmi zóna utolsó eleme. Ha szerencsés a felhasználó, megúszta; ha nem, akkor meg suxxx... Ja, és hiába fizet a biztosító, az elveszett adatok, idő, stb. felbecsülhetetlen, "Minden másra ott a MasterCard" -
E2E4
aktív tag
Először is, neked is szívesen az összefoglalót. Ha találsz benne olyat, ami segíthet, az külön öröm.
"viharnál a villám kinyírja." Ez komoly?
Villámcsapásnál - elektronikus eszközöknél - két lehetőség fordulhat elő:
1. Elektromos hálózatra kapcsolat fogyasztónál, a villámcsapás indukciós hatása miatti áramköri károsodás. A V10 - az akkumulátor töltést leszámítva - nincs a hálózatra kapcsolva.
2. Direkt villám kár. Nagyon ritka, hogy a villám pont egyetlen elektronikus eszközbe csapna bele. Bár, hogy így belegondolok, pl. ha a hegytetőre állunk, és magasra tartunk egy V10-et, ott van az acél oldalél, az meg jó elektromos vezető. Ráadásul azt fogjuk is, és esőben állunk mezítláb a földön, hogy kellően le is földeljük. Hát' ilyenkor tényleg van némi esély a közvetlen villámkárra, a V10 és a fizikai testünk tekintetében egyaránt. Bár feltételezem, hogy ezen biztosítási eseményre még nem történt sok kártérítés.
De ha "vannak más tényezők is", akkor nyilván te tudod, hogy mik azok, és kellően mérlegelted azt, hogy ezen események bekövetkezési valószínűségére érdemes -e biztosítást kötni.
-
E2E4
aktív tag
1. A Sabre IC-k (DAC+AMP) csak vezetékes csatlakozás esetén működnek, akkor kapcsolható be a "Hi-Fi" mód. Ahogyan azt gretzky77 fórumtárs megírta. (Magánvéleményem szerint egy BT eszközzel használni ezt a készüléket eretnekség. De hát' mindenki maga dönt.) Szóval ha van kábeles csatlakozási lehetőség, érdemes azt előnyben részesíteni. De javaslom, hogy teszteld le.
2. A stemplar07 fórumtárs által ajánlott L extender + impedancia adapteres hardveres trükkel előhozható "high gain" funkcióval; valamint a Poweramp lejátszó a hozzá letöltött alpha-build-700 kiegészülős szoftveres megoldással olyan minőségnövekedés érhető el, hogy a Toyota - Lexus hasonlatban a Lexus helyett majd egy másik autó is bejön a hasonlatba. (Ezekre várok én is - már megrendeltem - és ha meglesznek, erről is lesz személyes tapasztaláson alapuló részletes(ebb) írás - terv szerint az összefoglalóba is kerülne ebből.)
Taci - Üdvözöllek a csapatban!
Jómagam még egyenlőre tesztelem 5.1.1 Androidon, de hamarosan váltok 6.0-ra én is. (Sok idő elmegy ezzel a tesztelgetéssel, de aki téma összefoglaló írására szánja a fejét, az ismerjen meg a lehető legtöbbet a telefonból.
)
-
E2E4
aktív tag
"Remélem olyan lesz, mint az első normális készülékem, amit szintén úgy vettem meg, hogy előtte csak képen láttam és arra is sokat vártam!"
Ebben biztos lehetsz!
Bár én előtte átolvastam a G4 (nagyjából) és V10 (teljesen) fórumokat, kipróbáltam (kézbe fogtam) és egy másik alkalommal hangminőség tekintetében is leteszteltem - amennyire ott és akkor lehetőségem volt. Most azt kell mondjam, hogy kár volt erre időt pazarolni, csinálhattam volna az idő alatt mást is.
Amikor megvettem, lett egy flagship telefon és egy kvázi FLAP zenelejátszó is, szóval két legyet ütöttem egy csapásra.
A V10 egy „high-end” Android készülék - ezt a már készülő összefoglalóba írtam, és ez nem túlzás.Nem lennék most a helyedben, ismerem a várakozás érzését...
-
-
k5.20
senior tag
Szerintem ezzel akkor lesz gond, ha karcos lesz, és akkor már egy sötét készüléken csúnyácska is.
(a linkelt cégnél meg kell érdeklődni, hogy van-e egyáltalán nekik készleten, mert én egyszer vártam náluk 1 hetet, aztán visszamondtam a rendelést és jött egyenesen Angliából, 4 nap alatt... Ők elsősorban iphone-osok.)
-
akertrendezo
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Ez a mondat angolul?
- Delta Force (2024)
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest