- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zack #14526: köszi a választ! Annál sajnos többet kell macerálnom út közben, hogy egy becsúsztatós tokban tartsam. Mielőtt beérek melóba, tuti jön vagy 10 email és 4 hívás, amit kezelnem kell, és nem vagyok ellenőr, hogy olyan stabilan álljak a BKV-n, hogy kimozogjam a jármű által keltett impulzusokat.
Xaels #14529: köszi neked is! Tudsz linkelni egy beszerzési forrást, vagy oldalt, ahol meg lehet találni egy ilyen tokot? Amiket eddig felleltem, azok bumfordi túlélő-telefonná teszik a készüléket, amit nem szeretnék.
Alapvetően nem szeretem tokban/bumperben hordani a telóimat, de most pl. épp azért kényszerültem lecserélni az iPhone-t, mert összetörtem, szal ezt szeretném megelőzni a jövőben.
Szerk.: apropó, Zack, te mit keresel itt?
Ha jól rémlik, iPhone-nal toltad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Filmvilág
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Mobilinternet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Objektívek topikja
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest