Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- iPhone topik
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
22darti
csendes tag
Teljesen jogos, ez a saját véleményem volt.
Én elsőre pont a kopás miatt ezüstöt rendeltem, hogy ha lejön a festék majd, akkor ne legyen feltűnő, de mivel tele volt illesztési hibával, ezért visszaküldtem
Akkor éppen az a hír járta, hogy a feketék jobbak, talán máshol készültek és azért, így most az van. Szeretem, ilyet akartam mindig is, de azért jobban bennem van a para, hogy kopni fog.
Remélem nemsokára itt a tok, amit rendeltem, és ugyan sosem akartam rá tenni, de most azt hiszem rákerül.
Persze, ha nem tetszik élőben akkor lesz egy eladó tok, ha valakit érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest