- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
enginev3.0 #16099 üzenetére
Szerintem meg ez eléggé rossz...
nekem automata fényerőn, 4-4.5óra kijelző használattal szokott elmenni 1nap 4-8órát.
Az a Google Chrome fogyasztás borzasztóan sok...
Én is 3G/Wifit használok kb. fele fele arányban. Szinkron, GPS, NFC mindig be van kapcsolva. És a 4.5óra kijelző használatból fél óra minimum játék. Napi 25-30perc beszélgetés is van minden nap.
Igaz böngészéshez én inkább a gyárit használom. Csak akkor a Chrome-ot, ha fordításra van szükségem.
Zenehallgatás, netrádió is rendszeresen van benne.
Az a hatalmas Chrome fogyasztás csak akkor normális ha minimum 3-4óra böngészést fed le. Ami meg szinte lehetetlen, hiszen a kijelző használat nem éri el a 3órát sem.... -
lofagi
addikt
válasz
enginev3.0 #16099 üzenetére
A fényerő az a legkisebben volt mindig, viszont a wifi és a 3g között váltogattam egész nap, mert a wifit amit használok(munkahelyi) néhány lehetőség le van tiltva, így ha éppen valami olyasmi kellett akkor bizony át kellett váltanom. Így számolgatva ez olyan,7 - 8 óra 3G-t jelent kb, mert a valamelyik mindig aktív volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest