Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganzer
aktív tag
válasz shifty! #37748 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Az aláírásodbol következtetve akkor nyugodtan hagyhatom hogy frissítse magát a rendszer, nem lesz semmi hátulütője. Én ebay-ről fogok rendelni kettőt (barátnőmnek is kell egy) jelenleg 30-32 ezer darabja. Remélem nem futok bele én is a lila effektbe Az akksi dolog nem probléma, töltő állandóan van nálam. A mérete.. 168 centi vagyok kis kezekkel, de volt anno Htc one X-em, boldogultam vele, nagyon kedveltem azt a telefont. Barátnőm mai napig azt használja, csak már szegény akksija kezdi feladni.
-
Tiger.
nagyúr
válasz shifty! #37770 üzenetére
Nem volt energia tm bekapcsolva. Vicc hogy egy Samsung y 1 magjaval jobban megy iphonon is jó. Felraktam újra a romot de semmi változás.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
frewwy
tag
válasz shifty! #37805 üzenetére
Örülök, hogy sikerült jól kijönnöd ezzel. Nekem egy p9 lite készülékem van, de valószínű visszatérek erre, mert itt legalább megkapom az üzeneteimet. Csak egy kijelzőt kellene kifognom magamnak normális áron, mert az érintője néhány helyen nem érzékel. Szerintem a mai napig jónéhány középkategóriás telefont maga mögé utasít, egyedüli hátránya az ujjlenyomatolvasó hiánya, de nem létfeltétel. AICP rommal 7.1.1 alatt száguld a kicsike. Te mivel használod?
-
benfolds
őstag
válasz shifty! #37808 üzenetére
az insertcoint próbáltad? szerintem nagyon jó, elementalx kernellel használom.
nálam is kiment egy ujjnyi sor a kijelző közepén, de olyan szerencsés helyen van, hogy meglepő módon csak ritkán idegesítő így használni. ha alul vagy felül lenne, akkor használhatatlan lenne a kijelző. a kijelzőcsere egyszerűbb lehet valamivel, mint az akksicsere?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Bestbuy játékok
- Milyen monitort vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest