- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
drpele
senior tag
válasz
HUTCHDB #19399 üzenetére
Gépelés közbeni kurzormozgatós nagyító: Hozzáférhetőség >> Nagyító megjelenése
Más: IOS alatt nagyon hasznosnak találtam, hogy ha egy hosszú, görgetős oldal végére érve ráböktem az értesítési területre, akkor automatikusan fel-scrollozott az oldal tetejére. Nekünk nincs valami hasonló funkciónk?
-
-
g0n21
senior tag
válasz
HUTCHDB #18836 üzenetére
Tudod, úgy vagyok / voltam vele, hogy htc desire, OneX, és a One után, ismerve a HTC minden oldalát (szar szervíz, jó anyagminőség, szoftverek, hardver, stb), úgy, hogy amióta ez szervizben van, azóta édesanyám HTC 8x-ét használom eljutottam egy olyan pontra, hogy én csak szeretném, ha minden úgy működne, ahogy van.
Úgy értem, hogy a One esetében kapok egy csomagot, ami jó, de sok másra is próbálják ráhúzni. És végülis minden benne van a csomagban, még több is mint ami kéne, de azok mégsem hibátlanok (viber beragadás, whatsapp szintén, google location akksi szívás, skype force close állandóan - csak hogy párat említsek).A WP8... egyszer jó lesz, meg élvezhető lesz, meg nem lesz hiányos, meg nem fognak késni az értesítések, és nem az lesz a legsűrűbb üzenet, amit látok, hogy "cant connect"", vagy "try again later", vagy "we're trying"
És arra jutottam, hogy Tudodmi oprendszer, a tudodmi S telefonjának legújabbjával megér egy próbát.
Kisebb, oké, ez tény. Viszont ott abban a csomagban minden egyes kis szar (tehát a csomag tartalma) csak és kizárólag arra van ráhúzva, de legalábbis kevés variánsra, és a gondolatmenetem azt szüli, hogy a kezembe adnak egy komplex valamit, ami úgy van, ahogy, és kész.
Azok a programok, amik nekem kellenek, vannak rá, anyagra oké, és igazából kíváncsi is vagyok, hogy mi az amit évek óta fikázok...Aztán, ha nem tetszik, eladom. És veszek megint egy One-t, vagy ami akkor lesz.
Ahogy volt konzulensem a tévés Wisinger István mesélte nekem még szakdolgozat íráskor, hogy amikor tervezték elindítani / elindították a király televízió kettes csatornáját, és voltak próba adások, majd élesek, akkor kiment, mint riporter különböző tájegységekre, hogy meginterjúvolja a nézőket.
És bezony sok helyen csak szidást kapott, és őt, mint a tévé ottani képviselőjét szidták, mert így, hogy két csatorna van, nem tudnak dönteni, választani a kettő között, hogy melyiket nézzék...és minek kettő.Na, most én is itt tartok: Nincs kedvem válogatni... Tegyenek elém egy valamit, és kész.
Off vége, legközelebb majd privátba megy
-
Loboda
senior tag
válasz
HUTCHDB #16759 üzenetére
"Magyar nyelvet nem ajánl fel, de benne van. Elő lehet csalogatni, csak kell hozzá egy jó program, pl. Rom Toolbox.
Itt>Apk Manager>várj, amíg betölti az appokat, menj le az aljára, ahol piros alapon a system appok vannak>kertesd meg a customization settings providert, nyomj egyet rá>Advanced fül (jobbra )>GHyorsítótár kiürítése+Clear Data.
Utána a Beáll.>Nyelvek és billentyűzet menüben>Rendszer nyelvett figyel a magyar is." -
-
spawn21
veterán
-
Xaels
félisten
válasz
HUTCHDB #10283 üzenetére
Azért szeretem a Classic-ot mert a Turbo mód jól beállítható, hogy 3G-n menjen és WIFI-n kikapcsoljon. Nem zavarodik meg Turbo módban még akkor sem ha külön "szövegdobozba" kell linket beszúrni ezzel Mini-nél néha sz@ptam már. Na meg a User Agent ami jól működik, mert rühellem a mobilverziós oldalakat. Ezeken felül a szövegtördelés itt a legjobb szerintem, szeretem az érintés megerősítést és ha sokat görgetek előjön egy gyorstekerő nyíl.
Nem olyan smooth mint a Webkit-es böngészők de szerintem nem is pörgeti annyira a hardvert, nem véletlenül tettem be ide is egy 6órás böngészős screenshotot. A Smoothságát feláldozom a kényelem és a funkciók oltárán. Persze ez saját vélemény, mindenkinek más a fontos.
-
Bilux
veterán
-
Avicularia
veterán
válasz
HUTCHDB #10122 üzenetére
Igen, közben frissítettem mert nem ment az érintőképernyő az új firm alatt. Tehát ez a mentés még a régebbi
6.0.3.2 alatt készült, de most már a 6.0.3.3 van fent.
Közben megoldódott úgy néz ki, a könyvtár nevét vissza kellett állítanom az eredeti névre, most jónak tűnik. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
HUTCHDB #10111 üzenetére
Te egy igazi Úr vagy
A one sok mindenben jobb mint az i5 ezt számtalanszor leírtam,az i5 egy egyszerű telefon ehhez képest.
Most hogy megjött sz i5,ez megy a szervízbe,ha továbbra sem lesz jó az akksiideje,akkor megválok tőle.Zack:hiányozni fognak a tartalmas beszélgetéseink,majd privibe néha írj
-
Avicularia
veterán
válasz
HUTCHDB #10035 üzenetére
ahogy elnéztem a képeket, a rekesz mindig f2, szvsz ezt nem lehet állítani, vagy a gyári program nem képes rá
emellé néha eszetlen záridő társul mint pld 1/19200
Annyira nem érint a fényképezzős dolog ,sokadik htc-met gyűröm és mindig mindnek sz@r volt a kamerája a konkurenciához képest. Ha tudom, hogy fényképezni fogok, akkor viszek magammal gépet, de az nevetséges, ha látok az utcán egy szép autót mondjuk, akkor csak 5 méteren belülről tudok róla éles képet csinálni. -
Balinov
titán
válasz
HUTCHDB #10035 üzenetére
HUTCHDB: ugyanez a kerdes feszegetett engem is, utanakeresten, talan az xda-n lattam par postot, ahol irtak, hogy a google nem engedi a droid alatt az appfejlesztoknek ilyen szinten vezerelni a kamerat(zarido es rekesz)
Arra lennek viszont rohadtul kivancsi, hogy a droidos Nikon es Canon kompaktoknal hogy oldjak ezt meg
-
Balinov
titán
válasz
HUTCHDB #10030 üzenetére
AE=auto exposure, tehat mer fenyt, es rogziti, ha elforditod mas tema fele,akkor is az elozo fenymeres alapjan kesziti el az expot. AF- autofokusz, ha lockolsz egy adott fokuszpontot, es ujrakomponalsz, akkor ugyanaz a resze lesz az ujrakomponalt kepnek fokuszban.
mas: haverom vett 3 hete egy fekete One-t. Irodai munkaja van, zsebben hordja, vigyaz ra, de az eleknel mar most kopik, kb mint anno a fekete One S-em. Nem bantam meg, hogy az ezust lett.
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #10030 üzenetére
Ha hosszan böksz valahova, akkor fixalja a fokuszt, tehat ha elmozditod a telefont, akkor sem fog ujra fokuszalni, hanem a korabban beallitott tavolsagra. Segitseg lehet, ha valami miatt nem tudsz valamire fokuszalni es talalsz egy hasonlo közelsegü targyat.
AE nem tudom mi. -
hurrikan
addikt
válasz
HUTCHDB #9976 üzenetére
Belépsz a G-mailba avagy Google fiókodba.
Beállítások ikon>>Prof képednél kis nyílnál legördülő menü>>Adatvédelem>>Biztonság>>Két lépcsős azonosítás beállítása
Én régóta használom.
Jó mert lehet megadni tartalék telefonszámokat is, pl ha eltűnne a tiéd is be tudj lépni stb.
Gépenként és telefononként pedig be lehet állítani h pl ezen az eszközön ne kérje többször a két lépcsőt (pl otthoni PC-nél jól jön) stb.Az egész úgy működik, hogy mikor beírod az e-mail címed és jelszavad helyesen, küld egy biztonsági kódot a megadott telefonszámra amit beírsz, utána tudsz belépni.
-
markyy18
aktív tag
-
g0n21
senior tag
-
törölt tag
válasz
HUTCHDB #9719 üzenetére
Köszi,már 2hetes a teló,mivel minden nap elég sokat játszok vele,ezért a merülés/töltési ciklus biztos megvolt neki.
Amúgy,elmondanád,h h értette Dani3 kelléga h:
"Rotolod es ugy. Attol a rom meg gyari marad."
Azt,hogy tudom megoldani,h a rom a gyáári maradjon,de rootolva legyen?
Bocsi a hü** kérdésért srácok -
válasz
HUTCHDB #9658 üzenetére
én sem támadom vagy védem célirányosan egyik telefont sem, pláne, hogy azokat is nyomkodnom kell sokat, ami még csak nem is tetszik annyira valamiért...
abból indulok ki, hogy tökéletes telefon nincs, legalábbis én még nem találkoztam vele, pedig sok típus megfordul a kezemben!
s4 esetén sem mindegy, hogy milyen firmware verzióval próbáltad ki, nem véletlenül nem vettem meg a megjelenéskor, az első firmware verziók röcögősek, az újabbakkal viszont már nincs gond, de a one esetén elsőre feltűnt a jobbság az újabb firmware alatt, és némi hiányérzetet is eltüntettek, csak most került be néhány funkció, ami már az első firmware alatt is adott lehetett volna.
mindegy, kár is hasonlítgatni a különböző típusú telefonokat, mindenki okkal vette meg valamelyiket, és nyilván nem a jobbság marad meg benne egy másik típus kipróbálásakor, legalábbis ritka az, aki azonnal azt keresi, minden elfogultság nélkül...
nekem naponta kell olyan típusok mellett érvelni, amik nem a szívem csücske, de ha van bennük jó, akkor azt elfogultság nélkül előadom, viszont az esetleges hibákat is sorolnom kell - pláne ha kérdezik -, nincs terelés, mert csak problémám lenne belőle...
a one esetén azt mondom, hogy már azt is használnám saját részre is, pedig ez nagy szó, mert összesen három ilyen típus van!g0n21; pedig nem lenne szabad, bár a one esetén csak néhány nap állt rendelkezésre ilyen jellegű tesztelésre, de nem tapasztaltam ilyen problémát.
a saját telefonokkal (xperia z majd s4) hónapok óta 4g hálón lógtam/lógok, teszteltem rendesen, nem eszi jobban az akkumulátort a 4g háló! (fontos megjegyezni, hogy csak t-mobile hálóról tudok nyilatkozni, de elvileg nem lehetne jelentősége) -
zack
nagyúr
válasz
HUTCHDB #9658 üzenetére
Én is QuickPic-et használok.
Szinte az első dolgom egy ROM felrakás után, hogy alapértelmezett dupla koppintásra beállítom, a gyári galériát meg fagyasztom, vagy törlöm le.
Aki régi Androidos, annak mindenre van jobb alternatívája.
Talán akkor kezdődött a QuickPic-es pályafutásom, amikor nem tudtam sehogy megoldani, a mappák elrejtését a galériában. QuickPic megoldotta, és maradt is. -
zack
nagyúr
válasz
HUTCHDB #9653 üzenetére
Megtoldom még annyival, hogy a One az első Androidos telefonom, ahol nem igazán van szükség a RAM pucolásra. Tisztában vagyok az Android működésével, de talán most látszik, hogy ez a része nem Android függő, hanem csak és kizárólag optimalizálás. Valahogy itt a RAM menedzsment patentul működik a háttérben. Samsungnál ezt valahogy nem tudják a mai napig megvalósítani. Nem egyszer volt, 300MB környékén a látható szabad RAM, ami elvileg nem jelent semmit, mert a rendszer előtölt magának a gyorsabb működés és a multitask miatt, de mégsem volt olyan folyamatos a működése ilyenkor, mint 6-7-800MB RAM esetén. Itt viszont eddig ennek semmi jele.
-
válasz
HUTCHDB #9653 üzenetére
az s3 mellett mellett sima ügy - annak alapban problémás a ram kezelése -, s4 azért más tészta, ott nincs szükség a tisztítgatásra!
folyamatosabb a one, szemre látom, bármikor is nyomkodom az s4 mellett, bár a one meg a galériát nem szereti, akad valamiért, hiába csak kevés tartalom van ott... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Netfone
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest