- Yettel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Hat nem tudom, nekem olyan 5 ora koruli kijelzoido volt...mondjuk pontosan nem tudom, mert tobb flash, nandroid mentes es visszaallitas volt.
Az tunt fel, hogy a kijelzo fenyero kezeles nagyon jo, olyan sotetre veszi le, ha nincs kulso feny, hogy eloszor el sem hittem.
Szoval nekem nagyon jonak tunik.
Holnap mar remelem nem cseszletem ennyire, igy egy mert eredmenyem lesz.Valaki megnezne nekem, hogy a szovegnagyito (horgony) 4.3- as renszerben hol van a beallitasokon belul?
Koszonom elore is!(#19395) Xaels!
Hat igen, az kb 3-3,5 orat tudott kepernyoidoben, de en a korabbi one hasznalatomra visszagondolva valahogy merulosebb rendszerre emlekszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X5c Plus
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi