- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
válasz
Loboda #15525 üzenetére
Egyet ne felejtsünk el a HTC mihelyet felengeded a telefont a netre nyitott bootal tehát ha lekérted a bin fájlt / az még nem azt jelenti hogy fel is használtad/ utána 5 nap mulva nyitod pl, napra orára pontosan megmondja mikor lett kinyitva. Tehát nem ajánlott igy belefogni.
-
TheProb
veterán
válasz
Loboda #14265 üzenetére
Ez viszont akkor érdekes, mert RUU elött visszaraktam az 1.44-et, most meg megint 1.54 van. Akkor feltolom még 1x.
(#14264) g0n21: én nem igen csiszolgatnám, mert összekarcolod. nagyon max kicsit polírozni lehetne de az meg nem megy szárazon és kérdéses hogy elbaszkurálná-e a hangszórót, stb.
-
yodee_
őstag
válasz
Loboda #14204 üzenetére
Igazából ahol vettem a készüléket gyári függetlenül, ismerem az eladód. Szóltam neki hogy ezen nem gyári független fw van, és ez nem tetszik, nem ezért fizettem 160ezret. Ekkor ő mondta, hogy oké visszaviszi és ráteteti. Mondom énis meg tudom itthon csinálni. Ekkor mondta, hogy az a legjobb, a garancia pedig teljesen mindegy hogy S-ON vagy S-OFF megvan rá ;-) ezért hagytam így. Akkor ha megjön a 4.3 simán OTA-n frissíthetem a telefont?
-
-
TheProb
veterán
válasz
Loboda #13988 üzenetére
csak a 3rd party appokat akarom visszarakni és adatokat nem akarok. bár most nem mondtál hülyeséget. lockolom, ruu és visszaküdöm csupaszom. ha visszajött meg visszaállítom a dolgokat. viszont hboot-ra akkor downgrade kell. csak simán flashelem a régebbi verziót vagy van vmi különlges procedúra?
-
zack
nagyúr
válasz
Loboda #13802 üzenetére
Tweakelhető rendesen? Radio-t nem cseréltem. Melyik a legújabb?
(#13804) migabi24
LG szigorúan veszi a nyitott bootloadert. Talán a legszigorúbban a Sony mellett. És valahogy egyik LG sem a romolhatóság bajnoka. Alig szokott lenni főzött. Mellé pedig iszonyat drága lesz. Engem ezért nem mozgat a G2.
-
Xaels
félisten
válasz
Loboda #12967 üzenetére
Én a hétvégén rendelem meg a Marshall Monitor-t hozzá
(#12969) FeRRaR1: és akinek nem "füles" kell? Na meg annyit hozzátennék, hogy ezekben a topikokban sokszor tapasztaltam már, hogy elég rugalmatlanok sokszor és nem feltétlenül tükrözi az egyéni preferenciákat az amit ajánlanak.
-
Feribacsi555
senior tag
-
toeki
senior tag
válasz
Loboda #10967 üzenetére
+ ha valaki kicsit merészebb és nem fél turkálni a romjában akkor elvileg bármelyikbe beépitheti:
[remove blinkfeed] -
HUTCHDB
nagyúr
koszi!
cserelni szeretnek t-mobilos darabot egy ilyenre, de csak bolti garancia van ra.
ha gyari fuggetlen, akkor azt nem ertem, miert nincs hozza gyari garancia?
vagy nincs europai garancia?
a htc szerviz nem tartja nyilvan a fuggetlen telefonok garanciait, mint pl. az apple?( #9392 ) Petyb00 !
cid getter nevu programmal, amit a play-rol tudsz letolteni. -
asddsa
tag
Itt vigyazni kell, hogy azonnal flesseld vissza a custom recoveryt. Es a rombol a boot.img -t.
Firmware utan:
1. Fastboot reboot-bootloader
2. Fastboot erase cache
3. Fastboot flash recovery recovery.img
4. Fatboot flash boot boot.imgHa nem igy teszel, zar a telefon, es kicsit macerabb ezeket telepiteni (nem lesz fastboot es adb, de s-off marad, csak a default.prop ban ir at par dolgot)
-
-
NandorHUN
addikt
És sebesség? Ha aksi idő ugyanannyi és sebességben sincs észrevehető különbség akkor nem értem miért választják többen a Revolutiont
... én spec. a stabilitásért meg a aksi idő miatt (illetve mert mumk1 is ezt ajánlotta priviben
). Amúgy nem szabnék túl sokat a rendszeren de vannak dolgok amik nagyon zavarnak pl. lockscreen és az unlockolása, illetve HTC logot isszeretném használni.
-
NandorHUN
addikt
Ez tök jó de így nem lesz egy csomó felesleges file-om? Bármint én már csináltam ilyeneket más telon is és ott speciel ikonokkal stb.. kel voltak problémák ebből, hogy megmaradtak az előző rendszer file-jai.... arról nem beszélve, hogy kevesebb helyem maradt szabadon
ui: Nézegettem más romokatis, a ViperOne nagyon tetszik + mondjuk egy ElementalX (a Revolution 11.5 -nél azt írják, hogy nem ajánlott kernel feltelepítése.) Viperone revolutionhoz képest milyen stabil? Nem "lassabb? Illetve mennyivel szív többet az aksiból? (Nyáron elég sokat utazgatom vonatokon, szóval aksi is fontos nekem...
-
mumk1
addikt
Na jó, aki tudja hogy mi az és már használta Sensation-on, vagy HOX-on, annak lehet rá igénye,
de különben a gyári rendszerbe se lehet nagyon belekötni. A 4.2.2 -ből kikerül a 3 pöttyös baromság és szinte maga a tökély. Szerintem a gyorsaságára még senki nem panaszkodott.
HOX-nál más volt a helyzet, az olyan csapnivaló gyári rommal nyitott, hogy garancia ide vagy oda. 10perc után kinyitottam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest