- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- iPhone topik
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Egy óra, két rendszer
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
Refurbished már nincs:
Refurbished ANTHBOT Genie
Refurbished Genie 600 / Refurbished Genie
Sold out -
hege1989
tag
Aki Anthbot vásárláson töri a fejét 150 EUR kedvezményt tud ezzel a kuponnal szerezni:
ANTHBOTBFCMNem tudom a kondíciókat, de Genie 600-zal működött.
-
hege1989
tag
Akinek van Anthbot Genie-je meg tudná mondani, hogy mekkora az a legszűkebb hely, amin át hajlandó menni a robot?
Illetve van a kertben hinta. Annak a lábai körül mennyire tudja levágni a füvet?
-
ElFeo
tag
válasz
N.otorious
üzenetére
A Husqvarna új kicsi gépei a 308V és a 302V tudásban már pariban vannak, ráadásul most akcióban öt év garanciával verhetetlen.
-
lasse001
őstag
válasz
Misi1980
üzenetére
Szia. Ma elindítottam a masinát. Vegyesek az érzéseim. Kábelt kellett kihúznom és routert raknom a bungimba hogy megfeleljen neki a wifi. A jelerősítő nem tetszett neki. A gps antennától 3 méterre egy fém (vékony) lemez garázsban már nincsen jel. De mikor megy akkor teszi a dolgát. Meglátjuk hosszabb távon. Direkt vettem neki egy fali tartót(gps antenna). De nagyon érzékeny. Meglátjuk.
-
N.otorious
senior tag
Kupont nem kaptatok esetleg a luba.hu ra?
-
ha ez segítség, akkor nekem a Segway i108e simán elfér benne.
méretileg a yuka mini kb 2 centivel rövidebb és kb 3 centivel szélesebb, a magasságuk meg szinte megegyezik, szóval szerintem tökéletesen működnie kell
a nagyobb Parkside gép ugyan alacsonyabb, de vagy 6 centivel hosszabb a fentieknél. -
N.otorious
senior tag
válasz
Andras6800
üzenetére
Én yuka mini 1000 et tervezem a héten megvenni, köszönöm az infot.
-
Andras6800
senior tag
válasz
N.otorious
üzenetére
Én is black friday akcióban, csak Luba mini lidart vettem. Hétvégén végül beüzemeltem. Sajna AI feltérképezés túl biztosnági játékos. Nagyon nagy távolságot tart szélétől, ahol szintben van járda, amúgy fel sem megy a járdára. Eddig csak 1x vágott.
Pro: Halk, teszi a dolgát.
Con: Robotporszívós tapasztalatok után elég gagyi a térképkészítés.
Amúgy guta majd megütött, hogy megvettem tavaly a gépet, aztán kijött az új gen a szegélyvágó funkcióval...

-
fo_di
őstag
válasz
N.otorious
üzenetére
black fridaykor megvettem, most fogok eljutni a beüzemelésig
-
fo_di
őstag
mit gondoltok, lidlis garázs mennyire használható yuka minire? a gyári 75 ezret kicsit sokallom érte, de lidliben szokott lenni így szezon eleje felé 20-30 körül
-
Anubris
őstag
válasz
N.otorious
üzenetére
Köszönöm most én is pont a luba 2 awd mini-t néztem még.
-
-
Anubris
őstag
Sziasztok! 1000 m2 telek, kb 600 m2 zöld terület. Enyhén lejtős terep, 45 fokra képes, vezeték nélküli robotra mit ajánlanátok?
Robotporszivoban meg vagyok elégedve a dreamevel. Nem tudom fűnyíróban a dreame mennyire megbízható vagy más kínai márka. Családban egy robomow van, rosszak a tapasztalatok vele. Husqvarnat sokan ajánlják de ahogy látom több mint kétszer annyiba kerülne mint pl a dreame. -
noorbertt
őstag
válasz
Andras6800
üzenetére
majd 1-2 het múlva érdemes kitenni a gépeket. Addig pihi a garázsban
-
válasz
Andras6800
üzenetére
Csak dél körül viszem ki és vágás után jön is be egyből, éjszaka még hideg neki.
-
sagesz93
addikt
Igazad van, most néztem vissza, még a rendelés előtt a chat-en megkérdeztem, hogy él-e a refurb modellre is a 30nap visszaküldés + 3 év gari, benne volt a válaszban: "Refurbished units come with a 1-year official warranty and enjoy the same repair and technical support services as brand new units;"
, a 30 nap vissza pedig él rá. -
A szezont megnyitom!
Éjszakára azért még egy ideig behozom. -
sagesz93
addikt
válasz
N.otorious
üzenetére
Azt írják a leírásában, hogy max munkaterület 1200m2, szerintem akkor ennyit enged

-
sagesz93
addikt
válasz
N.otorious
üzenetére
De bevált, nagyon jól működött(én ajánlom), csak jött egy hirtelen tereprendezés, és a szezonra offos lett volna a gép, úgy voltam vele visszaküldöm és idén veszek egy jobbat.(az RTK menteset akartam volna megvenni) Egyelőre az idei év máshogy alakult de robot nélkül nem akartam maradni, reméljük bejön ez az olcsó anthbot

-
Misi1980
senior tag
-
Misi1980
senior tag
Most akartam venni egy új Authbot Genie 600-at de azt írja hogy nem szállítható Magyarországra.Érdekes.
-
lasse001
őstag
Sziasztok. Sikerült a gyártótól 1 év garanciával vennem 1 Anthbot Genie 600 as fűnyírót. Van valakinek róla tapasztalata? Szállíttassál vettem 200000 ft. Elméletileg gyári felújjitott.
-
sagesz93
addikt
válasz
KatonaT
üzenetére
Láttam, hogy árulnak refurb. verziót 499 euróért, írtam chaten, hogy vennék egy ilyet ha tudnak adni valami kedvezményt, és tádám, adtak egy egyedi rendelési linket, ahol 400-ért meg tudtam rendelni. [kép]
Ugyanúgy él rá a 3 év gari és a 30napos visszaküldés, meglátjuk.... -
sagesz93
addikt
Sziasztok,
Valaki használ(t) Anthbot robotot? Egy egyszerű 150m2 területre kéne, a genie 600-at 400euróért meg tudnám venni. Volt egy rövid ideig yuka minim, ahhoz képest érdekelne mennyire használható az Anthbot (a yuka elég jó volt) -
Misi1980
senior tag
Sziaaztok!Olyan kérdésem lenne hogy segway navimow i105e robotfűnyíró mennyi zónát tud kezelni?Nem találtam a neten erről semmi infót.
-
KatonaT
aktív tag
Anthbot M9- ot nézeget valaki?
Vagy egyáltalán a márkával szemezget valaki?
kb. 1000 nm a telek, nem gyep, inkább tarack
-
noorbertt
őstag
Alig várom a szezont
-
blueye
veterán
válasz
KatonaT
üzenetére
Még nem, itthonról gondoltad?
-
N.otorious
senior tag
Sziasztok!
A yuka-luma ha pl. 800-as, akkor szigoruan 800nm enged a program, vagy van ráhagyás?
-
szekera
csendes tag
válasz
Alvin76
üzenetére
Ahogy Mikrofon is írja, nem darál csak összegyűjti.
A robotfűnyíróhoz hozzákapcsolódik egy "adapter", amely a robotporszívókhoz hasonlóan egy forgóhenger (fésüs és lapátos) segítségével gyűjti össze a leveleket és akár egyszerre a frissen levágott füvet is. Kijelölt helyen kiüríti és neked csak kukázni kell.
Találsz róla videókat is.
Dió, szilva, alma és cserenyefa levelek is ok, nálam a selyemfenyő hosszúszárú tűleveleit felcsavarta a tengelyre és leállt.
Applikációban kizártam azt a terület és többin végigment.
Összeségébven nagyon hasznos és kényelmes, akkor is dolgozik amikor nem vagyok otthon és főként nem nekem kell!!!
Nem az én időmet foglalja le a gereblyézés és a fű összeseprése.
Ára van, pénzbe kerül, ahogy írtam egyénileg kell mérlegelni mit hozhat hosszabb időtávban. -
mikrofon
veterán
válasz
Alvin76
üzenetére
Darálni nem darálja le de össze szedi. Nekem két éve van meg és két éve nem kellett gereblyézni pedig 3 diófa egy cseresznyefa egy aranylepényfa egy kisebb szilvafa és két kisebb körtefa van. A diófának ugye nagyok a levelei az aranylepényfának meg nagyon kicsik. Mindegyikkel megbirkózik. Sőt igazából fűszellőztetőnek is elmegy mert én kicsit előbb teszem fel a gyűjtőfeltétet mint a levelek hullása így összeszedi a vágott füvet is, meglepően sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Parkside szerszám kibeszélő
- Trollok komolyan
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Filmvilág
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem holnap lesz belőle.
Éjszakára azért még egy ideig behozom.
reméljük újszerű lesz tényleg, nekem alapvetően jó a tapasztalatom a refurb. cuccokal idáig.