Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Ez tök jó de így nem lesz egy csomó felesleges file-om? Bármint én már csináltam ilyeneket más telon is és ott speciel ikonokkal stb.. kel voltak problémák ebből, hogy megmaradtak az előző rendszer file-jai.... arról nem beszélve, hogy kevesebb helyem maradt szabadon
ui: Nézegettem más romokatis, a ViperOne nagyon tetszik + mondjuk egy ElementalX (a Revolution 11.5 -nél azt írják, hogy nem ajánlott kernel feltelepítése.) Viperone revolutionhoz képest milyen stabil? Nem "lassabb? Illetve mennyivel szív többet az aksiból? (Nyáron elég sokat utazgatom vonatokon, szóval aksi is fontos nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háború Izraelben
- Háztartási gépek
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung s22 Ultra
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest