-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
Végül is mindegy hogy magyarázzuk, a teszt egyértelműen megmutatta (ez is) hogy ezt az ultrapixelt nem kellene tovább erőltetni.
A htc valami nagyon nagyot akart az asztalra rakni,de valahogy a csoportban elveszett,mint fing a szélben.
Ami sztem reális,legalább 8mp kellene a mostani csúcs mobilokba,abból lehet vágni is es a felbontás is jobb.
Abban egyetértünk hogy használható a one, a bőven-t én picit túlzásnak tartom,ahogy ezt a teszt is mutatta.
Vannak dolgok,amiben jó és vannak esetek,amikor olyan szinten gyenge,hogy el sem hinném,hogy ez egy 150k-s mobilban van es nem egy 9ezres nokiában.A lumia azért eléggé rommá verte a mezőnyt,kár hogy a többi része a telefonnak már nem ennyire érdekes.
-
-
baani59
aktív tag
Elolvastam, értelmeztem: ez az írás a tudásod alapja.
Nem várom el, hogy minden más éles legyen, csak azok a tárgyak, amelyek a szenzor (v. film) síkjától azonos távolságra vannak. Az optikának "kutya kötelessége" mindet élesen leképezni.
-
Bari81
tag
De kedves vagy
Te biztos jobban értesz ehhez a telefonhoz, ezt nem vitatom. De azért ez erős kijelentés. Szolgáltató független. Minden tökéletesen működik, és a 4.3 is megérkezett rá. Annyi a különbség, hogy nem magyar piacra szánták. Nem a szolgáltatótól vettem, ezért ők is azt mondták, hogy be kell állítani. A 3g-től eltérő beállítást igényel.
-
TheProb
veterán
Igen ezt már én is megemlített nemrégen, hogy sajnos a One sem tudta kihúzni őket a szarból még ha június körül úgy is tűnt egy kis időre... Az egyik fő gond ott volt, hogy még ha úgy is akarták, hogy a S4 elött kerüljön a boltokba ez nem jött össze ugye a gyártási gondok miatt, ami mit ad isten pont azután oldódott meg, hogy kijött a samu konkurens borzadmánya... Itt most mindenki gondol amit akar, meg összeesküvés elméletek, de én simán kinézem a koreaikból, hogy bizonyos ellenszolgáltatásokat tettek a beszálltóknak, hogy "véletlen" bajon legyenek... Nem azt mondom, hogy erről csak a Samsung tehet, de azért na.. nyílván még így se volt megfelelő a marketing, igaz szarból nem lehet várat csinálni tartja a mondás és ezt most az anyagi háttérre értem, ami már ördögi kör méretű szerintem.
-
Nightfall75
tag
Igen, rossz látni sajnos ezt a pénzügyi bukdácsolást. Csak nehogy a gazdag nagybácsi megkívánja a desszertet a Nokia ebéd után.
-
Kocsó
aktív tag
Ez most ua. mint ami itt EU-ban is volt a HTC Nokia HDR-es mikrofon chip-jeivel, nem? http://mobilarena.hu/hir/htc_one_hdr_mikrofon_nelkul.html
-
SeatLeon08
tag
Megvettem a teljes Poweramp-ot 800 forintért. Ennyit megért, így nem kell fülest vennem, mert mindent tud, ami számomra fontos. Hangerőszabályzás nem lényeg.
Így végül töröltem a segéd app-ot.
A Poweramp előlépett első számú lejátszóvá. Nagyon szépen szól és sok minden variálható.Örülök, hogy idetaláltam, mert máskülönben nem leltem volna rá az alkalmazásra. THX!
-
Xaels
félisten
Ja annyit kiveséztem még, hogy a gyári lejátszóval nem működik jól viszont más 3. féltől származó lejátszókkal működni fog. Mivel PowerAmp-ot használok nálam ezért jó. A hosszú nyomás sem fog működni mert az androidban az a GoogleNow-é.
"This is a known problem of the HTC stock music player on the newest HTC specific android version. The HTC specific android version (with Sense) overrules the headset button handling which is defined by the normal android version. To be able to use Headset Button Controller I recommend to switch to a different music player like Winamp, Poweramp, ..."
"This is a known problem of Jelly Bean. From my side there is no way to receive long presses (see http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=36026)."
-
MerLinh
senior tag
hát én ajánlom nekik, mert akkor lesz egy csalódott ügyfelük bár mást nem fogok venni, csak ha nem lesz már tényleg... =) attól még szomorú leszek. maradjon ilyen vagy jobb a külső és belső hang =)
mondjuk én is azt gondolom hogy nem beats miatt szól így és nem vele fejlesztették a hangcuccot csak a névvel adják...és a mikrofonokat ha lejár a nokia only akkor megint abból fognak rendelni. -
-
Valkűr
addikt
-
Nuada herceg
őstag
Én meg sajnálom.
Igaz, a One-ig (nem amikor megvettem, hanem amikor kijött, és utánaolvastam) nem is tudtam, hogy a HTC-nél mi az a Beats Audio... Aztán a one előtt vettem a HTC 8s wp telót. Na ott néztem jobban utána.
Igaz abban nem chip volt, csak szoftveres tuning, de a lényeg, hogy van 1 aktív aksis hangszóróm.Hát lémyegesen jobban, szebben, hangosabban szólt azzal a HTC telóval, mint akár melyik másikkal.
Aztán megszabadultam tőle, nem tetszett a windows phone, jött a One.
Azóta <3Na a lényeg, hogy én sajnálom, hogy kivásárolták magukat.
Elég divat cég a Beats, főleg Amerikában. Szóval lehet nem olyan jók, de "menők", dizájnos cuccaik vannak. Sokaknak ez számít. A másik, meg hogy sajnos mostánban elég rossz híre van a HTC-nek, és nem biztos, hogy akármelyik nagyobb hangcuccos cég is a nevét akarná adni hozzájuk.. :/
Vagy a másik véglet, hogy a HTC nem áll úgy, hogy sok pénzt költsön egy menőbb cégre.
Pont amiért a beats is ki bírta magát vásárolni...Na ez csak az én véleményem, de én sajnálom..
Nyilván a jövőben (csak) emiatt nem fogok elpártolni a HTC-től, mint ahogy most sem a Beats miatt vettem meg a one-t.
De azért jól néz ki az a logó a hátulján.
-
k.arnold
tag
-
enginev3.0
félisten
Szerintem már tavaly is a HOX-nál, bár ott nem volt fém, de az S3-at tuti verte, meg nálam mondjuk a Sensation / s2 sem volt kérdés, csak ott az s2 akkora sztár telefon lett, hogy eltörpült mellette a HTC
Viszont ha nem lenne ennyiagyhalott, simán kijelenthető hogy tavaly és idén is verte a samsungot a tajvani -
zack
nagyúr
Egyetértek. Nekem ez a hátlapgombos csoda nem fog kelleni 130k-ért sem.
Max-ot is kilövöm, mert ez a Hboot-os dolog lehet már az elején meg lesz fogva. Meg aztán ott van az az ujjlenyomat olvasónak látszó valami, szintén a hátlapon...Harmadik ok, hogy a sztereó hangszóró miatt a 4,7" még elmegy, vastag alsó-felső kávával, de az hogy a Note2 Note3-nál is hosszabb lesz ez miatt, az pleff. Kettő kilőve.
Marad a Note3...Esetleg Sony, de az meg a bootloader nyitás és a garancia miatt nyűgös.
Sok választás nem marad. -
joey04
titán
Na mert az úgy van, hogy a szolgáltató megveszi, és annyiért adja, amennyiért akarja, és az LG-nek meg nincs beleszólása mi?
Ha agresszív terjeszkedést akar az LG, akkor valóban be kell mennie mélyen a többiek alá árban. A samu is így indult anno, hogy ugyan azt a csúcs hardvert jóóóval olcsóbban adta. Aztán nézd meg most... -
zack
nagyúr
Nem biztos hogy csatlakozó lesz az. Lehet hogy gombok.
Bár az oldalán megmaradtak az alap One gombok, szóval ha esetleg gombok is, ötletem sincs, mit kapcsolhat, ha pedig csatlakozó, vajon miért oda, és mihez lehet majd csatlakoztatni? Az is lehet hogy azért lesz baromi drága, mert tényleg újdonságot villant, amit a többiek nem.
-
zack
nagyúr
Felmész a fb-ra, és bejelölöd...
Nincs mit linkelni, nem cikk. Lehet csak tesztelik a népet, de az eddigi hsz-ek alapján mindenkinek túl drága...Ha tényleg ennyi lesz, bele is dőlhetnek a már kiásott sírjukba, mert a kutyának se fog ennyiért kelleni. Note3 se lesz ennyi.
-
Bossi
őstag
Természetesen vakuztam is amikor szinte teljes sötétben fényképeztem...
Most sok képet csináltam és az van, hogy :
"távolra" 3-4 méter szar lilás a kép néha de, tényleg néha jó...
amikor van neki egy kis fény, vagy valami ahová tud fókuszálni akkor közelre 70-80 cm jó távolra is jobb, ha tud egy kis fényre fokuszálni
tök sötétben monitort fényképezve jó
egyéb estek szar... gondolom mivel tudok "jó" képet is csinálni nem kamera hiba ill. már bizonytalan vagyok.(#13403) Xaels igen ez lehet a megoldás
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Medence topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest