- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Igen ezt már én is megemlített nemrégen, hogy sajnos a One sem tudta kihúzni őket a szarból még ha június körül úgy is tűnt egy kis időre... Az egyik fő gond ott volt, hogy még ha úgy is akarták, hogy a S4 elött kerüljön a boltokba ez nem jött össze ugye a gyártási gondok miatt, ami mit ad isten pont azután oldódott meg, hogy kijött a samu konkurens borzadmánya... Itt most mindenki gondol amit akar, meg összeesküvés elméletek, de én simán kinézem a koreaikból, hogy bizonyos ellenszolgáltatásokat tettek a beszálltóknak, hogy "véletlen" bajon legyenek... Nem azt mondom, hogy erről csak a Samsung tehet, de azért na.. nyílván még így se volt megfelelő a marketing, igaz szarból nem lehet várat csinálni tartja a mondás és ezt most az anyagi háttérre értem, ami már ördögi kör méretű szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- BMW topik
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Nikon DSLR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest