- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
-
Szpisti
addikt
-
dani3l
őstag
válasz
Juliuska #26498 üzenetére
2013 aprilisi, kiszöni jol van..
Sense 6 temat lehet szerkeszteni Sense 6 Toolbox (meg xposed) telepitese utan. Alkalmazasonkent lehet elvileg valasztani a szineket.
(#26493) zaibatsu: "...Telefonálás során az felel a zajszűrésért..." Ez valakinek müködik is? Csak mert nekem konkretan szarabb a hangminöseg az en oldalamrol telefonalas soran, mint a Desirenel volt..
Sokszor megkapom, hogy nem hallanak semmit, amikor egy kicsit fuj a szel, vagy valami zaj van. Romtol függetlenül jelen van a dolog. Szervizmenüben teszteltem a mikrofonokat, latszolag mindkettö rendben van.
-
toeki
senior tag
válasz
Juliuska #24749 üzenetére
Közben találtam egy másik magyarázatot is
Ma feltettem egy másik romot amin már "csak" H betűt kapok viszont a sebességem megmaradt.
Lehet az előző rom nem értelmezett jól valamit és 4G-nek hitte azt is ami nem az
Mindettől függetlenül a voda erősen emelt a sávszélen, de a 4G-s akkufogyásom már nem valós -
válasz
Juliuska #24749 üzenetére
pont azt írtam, hogy a vodánál 42-es h+ van, lte nincs.
markyy18; 3g módozatokban is több szint adott (3g < h < h+), és 4g alatt is eltérő sebességek adottak, hiába kapcsolódik fel valaki az lte hálóra, attól még díjcsomag, aktuális cella ...stb függvénye is az elérhető maximum tempó. nem attól lte az lte, hogy mindenhol adja a maximális sebességet, hanem mert jobb a válaszideje, több tartalék van a hálóban, és jobb az azon lógó készülék akkumulátoros üzemideje.
kdennis; közben, hogy pontosat is írjak a A T-mob meg 3000-ér ad 1 GB-ot? felvetésedre; 3090 ft ellenében 5 gigabyte 60 megabit/sec sebességű lte net adott, akár olcsó mobilos előfizetés mellé is; link
-
kdennis
aktív tag
válasz
Juliuska #24744 üzenetére
Szóval akkor ha jol értem Vodafonos vagy.. ezt kifelejtetted kihangsúlyozni!
Az úgy már érdekes tényleg...
szerk: most látom korábban már irtad... na majd én is utánna nézek. Egy ideig idegesitett engem is miért nincs LTE a Vodának, de beletörődtem amikor 2500 Ft-ot fizetek 2 GB-ért. A T-mob meg 3000-ér ad 1 GB-ot?
-
toeki
senior tag
válasz
Juliuska #24690 üzenetére
2011 - 2012 ben frissitették utoljára a lefedettségi térképet.
Az én kis vidéki városomban kb másfél hónapja aktiválták, 17 mb download -> ez tuti nem 3g vagy hsdpabár a fene sem tudja, soha semmiben nem lehet biztos az ember...
az tuti, hogy eddig "H" betűt irt ki és 4 mega download speed volt most meg "4G"-t ir és 17 mega -
s3nsitivity
addikt
válasz
Juliuska #24376 üzenetére
Már aki használja a mentést, én pl nem.
HOX-on még elég béna volt és mindig kikapcsolom alapból.Meg az a bajom vele, hogy megint egy kismillió appot leszedek belépek stb. (nem szeretek heliumozni, összkeveredik a cuccom gyakran). Aztán 2 nap múlva kiderül, hogy kaki az egész és mehet vissza a backup vagy húzhatom újra valami másik rommal ahol megint elkövethetem az előbbi procedúrát.
Majd ha kiadja végre a 60-as ARHD-t mike akkor azt felrakom.
-
Badboys
őstag
válasz
Juliuska #23269 üzenetére
Beállítási státuszban folyamatosan jeletveszít . Navigáláskor meg nem. Már kipróbáltam jó párat , ami ment 4.3 alatt hibátlanul az is ezt csinálja. Aztán valahol olvastam,hogy ez a 4.4 hibája. Megvan a HTC Magyarország oldalon. Ott panaszkodtak sokan erre a jelenségre. Az volt a furcsa,hogy frissítés után nem volt ilyen gond telepítettem és ment. Gondoltam ki próbálok egy frissebb verziót na azóta van ez a gond. Bármit próbálok bobálja a jelet. Telepítés után volt egy gyári vissza állítás. Tiszta telepítéssel. Gondolkodom,hogy be kellene próbálni megint egyet hátha,de akkor lehet,hogy előjön ez a random kihangosítás.
-
-
BenHans
addikt
válasz
Juliuska #22876 üzenetére
A jó hír igazából nem a várakozás, mert azt utálom(pláne ha alaptalan), hanem hogy foglalkoznak a visszajelzésekkel és nem próbálják kendőzni, inkább igyekeznek odafigyelni a felhasználókra és javítani.
Lehet hogy észrevették azt is hogy félrekalibrálták picit és veszített egy keveset a minőségéből az egyik legnagyobb és legjobb dobásuk, a boomsound és azt is javítják. -
BenHans
addikt
válasz
Juliuska #22840 üzenetére
Ez fasza
Ez nem baj hogy most 4.3-on van, de ez akkor azt jelenti hogy a sense 6.0-t és a következő frissítéseket is késve fogja kapni vagy egyáltalán nem... Mert a 4.4.2 elvileg már jó rég kint van elvileg csak a nagyon jelentéktelen régiók nem kapták csak meg.
Most csináltam egy FR-t és azután sem talál.
-
hurrikan
addikt
válasz
Juliuska #22692 üzenetére
Nagyon kevés a külömbség az S800 (AB) és 801 (AC)között.
Minden ugyan az, csak fentebb skálázva. Ráadásul csupán egy hajszálnyival.+140mHz a CPU-ban
és +28mHz a GPU-ban.Még a Benchmarkokban sincs különbség, nemhogy a mindennapi használat során:
De még ha többet futa sem aggódnék.
S4 is többet futott mint a One. A +200mHz miatt, mégsem ért a One közelébe az S4 soha. -
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Juliuska #22493 üzenetére
4.4 -> Sok apró negatívumot, olvastam az ART és a jelenlegi apk-k inkompatibilitásáról
Ami a htc one-t egyáltalán nem érinti, de ha lenne is választható az art, akkor is csak opciónális, de mint megjelenés óta artot használó, még csak nem is találkoztam ilyen inkompatibilitással, ha volt is az elején, az azóta már rég orvosolva lett a népszerű appoknál.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Juliuska #22420 üzenetére
Hát még várok azzal a cserével, ez csak egy halvány gondolat ami lehet elvész a homályban.
Volt már olyan is a kapcsolatunkban míg lehetett, de a garancia miatt inkább visszatértünk a régi állapotba az a biztos.Így most S-ON, locked meg minden, amúgy is 4.4-en vagyok ezt már nem is lehet babrálni ha jól tudom. Ha nálam maradna és lejár a garancia első dolgom lesz kinyitni az biztos.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest