-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loboda
senior tag
válasz
kdennis #24380 üzenetére
De az nem menti az alkalmazásokhoz tartozó adatokat, beállításokat!
Titaniummal a helyreállító módba kiválasztom a menteni kívánt alkalmazásokat, készít róla egy recoveryből telepíthető zip fájlt!
Rom csere után csak telepíteni kell ezt a zip fájlt, és már vissza is kaptam az alkalmazásokat!De természetesen mindenki azt használ, ami neki megfelel!
-
Nuada herceg
őstag
válasz
kdennis #24324 üzenetére
Ja ez a tok nagyon vagány, nekem is tetszett.
Csak nem tudtam, milyen elven működik, kajak azt hittem,
tele van apró ledekkel, de mondom hogy nyeri az áramot, biztos a micro usb-n keresztül,
meg ilyenek. Így látva működés közben már elég egyértelmű.Nekem a szensz 6 jobban kell, mint ez a tok. Mondjuk azt biztos is hogy megkapjuk.
-
Gulyopapa
addikt
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kdennis #23861 üzenetére
én nem tudom, nekem az volt a tapasztalatom amit írtam az előbb.
még van egy játék, ami a one-on szintén gyengébb volt: valami vonatokon (vagy metrón?) kellett ugrálni, aztán ha nem jól csináltam egy dagadt biztonsági őr elkapott.
nem tudom mi a neve, egy graffiti-s "jelenettel" indult ha jól emlékszem. -
Valkűr
addikt
válasz
kdennis #23407 üzenetére
Hát nem tudom , h felvételről milyen alternatíva lesz, de csinálok egy videót hamarosan, csak töltöm a fényképező akkumulátorát...
kdennis :
Kellett ennek is, mint minden műszaki cikknek egy kis bejáratás, elég jó mélyei lettek, jó dolog a passzív membrán az aljába építve.
-
Valkűr
addikt
válasz
kdennis #23405 üzenetére
Annyiért tényleg jó vétel volt...A külső aksi jó dolog. Tesztet én sem találtam, mármint ilyen összehasonlitós dolgot, csak ezt a videót. Érdekes a hangerő végállásban manipulálja kicsit a hangszint, ha egy két kattintással lejjebb veszed akkor jobban dominál a mély, ha kicsit feljebb akkor a magasból kap picit többet, a kettő közt meg egységes. Ez a videon is látszik, hallatszik.
-
Valkűr
addikt
válasz
kdennis #23395 üzenetére
Nem rossz, de én drágállom ezeket a márkajelzéses cuccokat a tudásukhoz képest, elég sokat meghallgattam a Mediában. Végül ezt vettem meg 11 ezer ft-ban, és elégedett vagyok vele.
Voltak a drágábbak közt is jó hangúak, de azok méretben már vállalhatatlanok voltak számomra, nem egy hordozhatós cuccok, ez meg kicsi is azokhoz képest és hangban is rendben van.
-
NandorHUN
addikt
válasz
kdennis #23048 üzenetére
Telo poziciót évekig el kell tárolnia a szolgáltatónak, bírósági végzéssel ki is szolgáltathatja pl. hatóságok felé. Telefonbeszélgetéseket ha jól tudom nem veszik fel, hallgatják le... bár fene tudja. Pl. Obama BlackBerry - ét is sokáig lehallgatták, igaz az nem Mo. és nem HTC
-
BenHans
addikt
válasz
kdennis #23048 üzenetére
Ez nem hülyeség sajnos. Van ismerős, nem fogom kiadni hogy hol, de nem véletlen az hogy nem tárgyal bizonyos dolgokról mobillal egy helyiségben... (de van olyan is aki hangszigetelt páncéldobozba rakja a szolgálatiját vagy akár a magántelefonját, persze szétszedve) De ezzel régebben én is sokat foglalkoztam kérdezősködtem olvasgattam.
1) Háromszögeléssel a SIM-en keresztül (adókörzet,adótornyok közelsége, jelerősség) bárhol megállapítható a mozgásod a világon. (pontosság 10-150m) A google maps szintén jó erre is de az csak a készüléket tudja, értelem szerűen, nem feltétlen a használóját.
2)Törvény írja elő hogy a cellainfót 3évig kötelező a szolgáltatónak tárolni.(pozíció, hívás, üzenet)
3)A nemzetbiztonság belehallgathat a hívásokba bármilyen hálózaton, ennek kiépítése anno a szolgáltatók feladata volt. Legális keretek között ehhez bírósági végzés kell, de ismerve pár szituációt olykor mégsem kell
4)Van 64bites GSM titkosítás(A5.1), de egyes programok lazán beférkőznek, akár állami akár egyéb célra lopnak adatot... Ez egy mobil adótorony amihez kapcsolódik a készülék, és a szolgáltatóit imitálva nyitja meg a hívásokat, üzeneteket (GSM alapon) stb a nem kívánatos személyek felé. Ennek hátránya hogy feltétlen ehhez kell kapcsolódnia a lehallgatandó készüléknek és nem minden esetben működik de monitorozni lehet a jelátvitelt.
5)Létezik moddolt sim is amit ha odaadnak neked, nem veszel észre semmit, csak lesz egy állandó +1 hallgató.
6)Angliában, Svédországban, US-ben, Németországban, Svájcban létezik egy szolgáltatói push hálózat ami találomra hallgat bele beszélgetésekbe és a beszélgetésben elhangzottak alapján rendszerezi egy nemzetbiztonsági listán. pl ha elhangzik egy olyan mondat vagy szó amit veszélyesnek talál akkor még egy hónapig rádkapcsolódik és rögzíti a forgalmat, és nem érdekli hogy a klozettbombát csak havernak mondtad hülyeségből.És a végére, hogy minek kell kivenni az aksit: "vándorbogár" keress utána. Szolgáltató és hatóságok tudják távolból is telepíteni a kis bogarat és bekapcsolja a telefon mikrofonját számodra teljesen észrevehetetlenül, KIKAPCSOLT ÁLLAPOTBAN IS! egy ellenszer van az akku kivétele.
Ez nem bizonyíték semmire amit írtam csak el kell gondolkodni rajta. Én ezt még akkor gyűjtöttem össze külföldi és hazi és egyébb cikkek + személyek forrásaiból amikor még csak 1-2 embernek volt PDA-ja, csak nagyon érdekelt a téma. Persze ez csak így pontba van szedve mert nagyon hosszú lenne és azt hiszem a padláson van eldobozolva az a füzetem amibe még a vonatkozó jogszabályokat is lejegyeztem.
Bocs hogy hosszúra sikeredett és off.
-
toeki
senior tag
válasz
kdennis #23048 üzenetére
ez, ebben a formában valószinű nettó baromság, csak az ismerős fel akart vágni. Teljesen kikapcsolt állapotban nincs toronyra csatlakozva, tehát bármilyen kommunikáció a mobillal lehetetlen...
DE. még mindig azt mondom, engem nyugodtan lehallgathat bármilyen titkosszolga, olvashatja a mailjeimet, nézheti a webkamerámat, mivel nem mozgok olyan körökben, nem foglalkozom olyan ügyekkel ami miatt félnem kellene...
Ha valakinek félnivalója van, az meg parázzon... -
MerLinh
senior tag
válasz
kdennis #23048 üzenetére
már bocs, de ezt mos komolyan kérdezed?=) kb minden adatod megvan google fiok/facebookon, nem kell hogy lehalgassanak és tudják mikor mit és hol csinálsz kb ha nagyon akarják =)
főleg hogy nagyon eröltetik ezt a mobilos alkamazásban hogy oszd meg hol vagy mikor írsz üzit, nem győzőm "elrejteni" hogy legalább a másik fél ne lássa =) merhogy egyszer rányomok hogy nem kell köszi, de következőleg kb automatikusan bekapcsolja, ha nem figyelek akkor..... -
Szpisti
addikt
válasz
kdennis #22865 üzenetére
Abszolút nincs túlhisztizve, az én telómmal vaku nélkül már a villanyfényes lakásban nem lehetett épkézláb képet csinálni, de videózni sem lehetett a csúnya lilulás nélkül...
Múlt hét csütörtökön adtam be emiatt gariba a Duna Plázában lévő T-be... Ősz óta lilul, még megvártam a frissítést, hátha, de nem...
Ez még istenes... -
Ununqatrium
aktív tag
válasz
kdennis #22865 üzenetére
Van benne valami, de onnantól már kissé zavaró a dolog, ha lámpafénynél készült fotókon lila sarkak vagy szélek köszönnek vissza
Ez még egy gyors indítás utáni fotózással többnyire megelőzhető, de a videó erős fényen vagy napfényen kívüli helyeken használhatatlan.
Mivel az UltraPixel lényege pont a soványabb fényviszonyok közötti teljesítmény, kicsit kiábrándító egy maréknyi pénzért.
-
Steve1207
veterán
válasz
kdennis #21992 üzenetére
Jelezted nekik, hogy javítsák a hibát?
Szerk.: egyébként így felsorolás alapján a "hűségidő vége" lenne értelemszerű, úgy kijönne a dátum, hisz az aznap még esedékes. Biztos valamelyik fejes átjavíttatta, mert ugye, mint "készülékváltás" sokkal vonzóbb fogás, csak nem gondolt a plusz egy napra. -
Nuada herceg
őstag
-
mumk1
addikt
válasz
kdennis #20744 üzenetére
Elsősorban a hangzás és az üzemidő, illetve a mérete. A 6000-es akku meg elég meggyőző, még papíron is, illetve a mérete miatt még könnyen lehet hurcolni is, bár a súlya nem kicsi.
A kialakítása pedig tényleg olyan, mint egy kis szubcső és kellemes mélyeket nyom a méretéhez képest.@MerLinh
A HTC cuccát nem tudtam hol kipróbálni, de kétlem hogy jobban szólna.Az NFC támogatás viszont tény hogy hasznos benne.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kdennis #19958 üzenetére
a forumok, topicok kozott van szakmai (itt-ott az alapelvek, szabalyzatok kozott is igy szerepel) mint pl. a hazimozikrol, vagy videokartyakrol szolo, vagy eppen ez.
vannak - ilyen megkozelitesbol - egyeb, pl. kozossegi, kibeszelos, arazos, altalanos kerdes-felelet, vagy eppen allasajanlatrol szolok.de nem ez a lenyeg, hanem az, hogy lassan azoknak kell off-ba tenniuk irasaikat, akik elomozditasi cellal forumoznak....
-
nikilauda
senior tag
válasz
kdennis #13687 üzenetére
Nyugodtan hagyhatod 100%-ig. Nem lesz gondja. Sőt a lemerítés sem teljes ha kikapcsol, mert az elektronikája nem engedi és leállítja előbb. Az sem gond neki ha egész éjjel rajta van. Gondold végig, hogy kb 0,1%-ot veszít havonta a kapacitásából. Sajnos mobilt hosszú ideig nem tart meg az ember, de néhány évig nem lesz semmi észrevehető gondja az akksinak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Mass Effect
- Crohn betegség
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 4
- Formula-1
- FOTÓS beárazás
- Háztartási gépek
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest