Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kdennis
aktív tag
Most lehet hülyesék lesz amit kérdek, de vagy én vagyok a hüyle vagy a telefonos aki engem felvilágositott.
Szoval olyan lehet hogy ROOT-olás miatt egy korábban függő készülék vissza záródik? Szoval ROOT-olás miatt függő lesz mert szarul sütötték ki. Igazából nem is függő lett hanem semmilyen kártyát nem fogad el. Telefon szervizes rögtön azzal kezdte hogy szét barmoltam rootolással meg kókányoltam, azér lett ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest