- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABal
őstag
válasz
Kisbatyu75 #7757 üzenetére
-
ABal
őstag
Öt év után elbúcsúztam ettől a készüléktől. Szépen kiszolgált, egy panaszom sincs rá.
Minden jót a tovább kitartóknak! -
Kisbatyu75
tag
Bevallom, ilyen szempontból nem néztem, hogy mennyi helyet foglal a ROM. Mivel eddig zárva volt a bootloader-em, és a nyitás amúgy is mindent töröl, ezért a fájl rendszer formázás nem volt gond nekem. viszont ahogy olvasom XDA-n, az akku kezelését a 14-es androidos verziónak jobbnak mondják.
-
Acélfarkas
őstag
válasz
Kisbatyu75 #7750 üzenetére
Meglestem a 14-est, hogy ha letölteném, akkor még mi kell hozzá. Akkor látom hogy maga a fileszerkezet is megváltozik a a 14es rendszertől, tehát nem csak annyi hogy majd recoveryből frissítem a rendszert azt jól van. Lényegében full reset a telefonnak. De amin leginkább meglepődtem az a ROM mérete: 3,17GB.
Már a 13-as EvoX 2 GB-s méretével is nehezen barátkoztam meg, de aztán elég sok fölös dolgot ki tudtam gyomlálni belőle. Át fogok térni a crDroidra, ha frissítem majd a rendszert 14-esre vagy 15-re/ha lesz majd/ valamikor, az 2GB még így 14es alapon is. -
válasz
Kisbatyu75 #7750 üzenetére
Meglepő, hogy még ennyi év után is van rá friss ROM
-
Kisbatyu75
tag
Felraktam én is az EvolutionX-et, de egyből az android 14-est. Még egyenlőre a belakás fázisában vagyok.
-
Acélfarkas
őstag
válasz
Kisbatyu75 #7748 üzenetére
EvolutionX /android 13ast/
Kéne időt szánnom a frissítésre, de mivel kiválóan működik ezzel is, nem érzek rá késztetést. -
Kisbatyu75
tag
Rendeltem új hátlapot, ezt üvegnek ígérték, majd meglátom mi lesz az NFC-vel.
Ki milyen egyedi ROM-al használja a telóját most? Melyik ajánlható napi használatra? -
Acélfarkas
őstag
válasz
Kisbatyu75 #7746 üzenetére
Elég kicsi az esélye hogy a hátlap csere közben megsérült az NFC chip, max akkor ha leszedése közben mélyebben alányomtál valamit, és nem csak a peremnél feszegetted. A hátlap anyagát meg kérdés milyen műanyagból fröccsöntötték ennyi pénzért.
-
Kisbatyu75
tag
Sziasztok!
Hátlapot cseréltem a telóban, mert elepedt az eredeti.
Ezt rendeltem:
https://www.aliexpress.com/item/4001071799622.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.94.4fc91802DTYGjd
A csere óta szinte alig tudom a telefon paypass fizetéshez használni, csak nagyon ritkán olvassa be. Ez a hátlap anyagától lehet, vagy az NFC antennát ronthattam el? -
Cane
őstag
válasz
rigoberto #7743 üzenetére
Üdv!
Nekem is offolta magát a telefon, igaz egy nagy ütés következtében. Fekete lett a kijelző, bár érdekes, hogy be-kikapcsolásra rezeg, illetve az ébreszt is a telefon, PC-n usb port is tudja hogy rácsatlakoztattam de nem érhető el a telefon könyvtárszerkezete. Van valamilyen trükk, hogy legalább a fényképeket átmásoljam, mert mint írtam is simán usb kábellel látom a telefont usb menüben de a mappákat már nem.
-
coxy01
tag
válasz
Viktor0610 #7741 üzenetére
Off.
Na most meg kapcsolgattam és egyszer csak MIUI-n színes lett!Nekem csak: "Értesítések és irányítóközpont / Értesítési panel / MIUI vagy Android" van.
De bármelyiket választom nincs változás.Amúgy nem történt mostanában semminemű frissítés.
A rendszer: MIUI Global 12.5.2Stabil / 11 RKQ1.200826.002 stock verzió.
-
-
coxy01
tag
Üdv.
Az értesítési sávon az ikonok egységesen fehér színűek lettek, tudtok megoldást a színesre való visszaállítására?
[kép] -
Hawk02
aktív tag
válasz
Viktor0610 #7738 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
válasz
Viktor0610 #7736 üzenetére
Kiegészítés.
Persze, ez arra értendő, ha gyári a rendszer, nem nyitottál bootloadert, stb. -
-
Hawk02
aktív tag
Sziaztok!
Szeretném kérdezni,hogy a banki alkalmazások és nfc fizetés működik a telefonon. -
Lejart az ideje a Mi 9T Pro-nak, tegnap en is elengedtem a kezet kozel 5 ev utan. Szerettem nagyon, eddig az egyik ha nem a legjobb telefonom volt. A gyari akku mar nem volt tul acelos, a szoftveres tamogatas hianyzott nagyon, a kameraval nem voltam kibekulve, na meg kellett valami ujdonsag is ennyi ido utan
-
válasz
jonnyjoker01 #7729 üzenetére
iPhone 15-ben is 2.0 usb-c van (csak a 15 pro-ban van 3-as), de az is tud usb-n képet adni. Szerintem ez nem csak az usb 3 kiváltsága.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Viktor0610 #7728 üzenetére
Tudtommal a 13 Ultrába került először USB-C 3.2 csatlakozó, azon kívül a 14-es széria és a Mi Fold 3 kapott csak. Összes többi modelljük 2.0, eléggé le vannak maradva ezen a téren.
-
-
válasz
Armagedown #7725 üzenetére
USB-C - HDMI kábellel ad ki képet magából az eszköz? Dual boottal úgy azért egy elég komoly masina lehet az ember zsebében
Bár azt nem tudom, mennyire elég a hardver win alá.
-
Lajmund
őstag
válasz
Armagedown #7723 üzenetére
Lehet tipus hiba. Nekem jobb volt a hatótàvja 12.5.1 alatt a wifi mint a jelenlegi fold5. Ja és ezzel a frissitéssel adtam el 2 éve.
De jó làtni hogy hasznàljátok mèg ezt a telot nagyon szerettem.
-
Armagedown
őstag
A gyenge wifi a Miui 12.5.1 hibája, vagy hardveres?
Sokkal kisebb a hatótávja, mint a Redmi Note 4nek.
Megjavulna-e valamelyik custom romal?
Jelenleg melyik ajánlott amúgy? -
Acélfarkas
őstag
válasz
Armagedown #7721 üzenetére
Én pár hónapja cseréltem benne aksit. Aliexpressről rendeltem NOHON aksit hozzá. Arra figyelj, hogy a 9Tpro-hoz BP40-es típust rendelj.
-
Armagedown
őstag
válasz
Armagedown #7716 üzenetére
Meg is érkezett, át is költöztettem a régit az új keretbe, már csak várnom kell a hátlapra és az új vibramotorra, mert annak a szalagkábelét sikerült elszakítanom.
Ti vennétek-e bele új akkut?A mostani 2019 augusztusi gyártású.
Az Accubattery diagnosztikája mennyire pontos? -
köszi
-
Pl. Xiaomiszerviz.hu.
Mi náluk cseréltettünk akkut bátyó 9T-jében. -
Na b.sszameg. 5 év után elengedett a Mi 9T Pro hátlapjának ragasztása, alul. Lifeg a hátlapom. Pest megye / Bp hol / ki tud ezzel foglalkozni? Vissza kéne ragasztani.
Ps. megharagudott rám, kb 1 hónapot kellett volna még kibírnia, már intézem az utódját...
-
Armagedown
őstag
Jelenleg melyik Alis eladó árul olyan kijelző-keret kombót, aminek elfogadható a minősége?
Ezt néztem ki magamnak. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
hamizoli #7707 üzenetére
Nekem is kijelző baleset miatt lett váltás
Poco F3 lett az utód és mai napig ezt használom. Teljesen meg vagyok elégedve vele még mindig. Mostanában fog jönni az F6, ha tartja a Xiaomi a szokást a széria árfekvésével, akkor kb 160-180 ezer forintra lehet majd számítani. Az F5 most 130 ezerről indul újonnan.
-
citkar
addikt
válasz
Acélfarkas #7710 üzenetére
Megvan nekem is még, bár csak tartaléknak, elég sok pénzügyi alkalmazásom van (legalábbis néhány), a többség telepíthető több eszközre és megnyugtató, hogy azonnal hozzáférhetek. Néha bekapcsolom, töltök rajta és frissítem, amúgy minden eredeti benne, különösebb okom nem is volt lecserélni, inkább a kíváncsiság (szívesen próbálok ki kevésbé ismert telefonokat, Oppo-m még nem volt és jó árban hozzájutottam Magyarországon) és a jobb kamera miatt, amit különösebben nem is használok ki. Amúgy szögletesebb készüléket vennék, lehetőség szerint kamerasziget nélkül, mint pl a Nubia Z60 Ultra (volt Nubiam, összességében szerettem), de sokallom érte az árát.
-
Mezcal
addikt
Én nem váltottam, mert mindegyiknél zavar a lyuk a kijelzőn. Néztem a S24 Ultrát a Samu boltban szép, de játék közben is zavart a lyuk a kijelzőn.
Nekem eredeti rajta minden, akku is jó. -
-
Lajmund
őstag
válasz
hamizoli #7707 üzenetére
Én majdnem 4 èvig hasznàltam a mi 9t prot. Igazából semmi baja nem volt csak màr kellett az ujdonsàg és egy samsung 23 ultràra cserèltem azt meg durvàn fél év utàn fold 5-re. Ennél több nem kell szerintem.
Amúgy ami van alin az màr utángyàrtott kijelző nem olyan mint a gyàri. Igazából ràd van bízva mennyit szánsz új telora vagy hasznàltra és mik az igények. Ha elég bőven a mi 9t pro tudása akkor hasznàltam 100 alatt rengeteg a lehetőség. Én megnèznèm a helyedben a pocokat vagy readmiket ha nem akarsz sok pénzt telefonra áldozni. Vagy ha több a eret a samsung s23 széria egész jót ment és màr mivel kint a 24 a 23 màr egész jó àrban van hasznàltan garival. És mèg lesz jopár évig frissités is rá. Nagyon jól testre lehet szabni a samungot minden utolsó dolgot magadra tudsz állitani goodlock segítségével. Én nagyon megszerettem. Ja és az új telora tegyél rendes védő üveget. Én a xiaomin 3 reccsentettem el. A dolog pikantériája hogy ettől függetlenül a kijezőm 40 fokban 4k 60 fps videozàskor valószínűleg a meleg betett neki és cserélni kellett 😆
-
hamizoli
tag
Sziasztok! Ma sikeresen összetörtem a kijelzőt
Működik-érzékkel még, Alin 20-25 ért van kerettel de úgy gondoltam egyenlőre hagyom, úgysincs se biztonsági se hivatalos frissítése már egy jó ideje és így megérett a lecserélésre. Kérdésem az ki mire váltott anno vagy most mit használtok?
-
DarkChild
senior tag
válasz
razorka777 #7700 üzenetére
-
válasz
razorka777 #7700 üzenetére
A gyari tok az nekem fekete kemény műanyag volt, nem ilyen rugalmas átlátszó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre terebélyesedik a Mi 9-es széria, aminek kedvező árazású csúcsán nyilván a Mi 9T Pro áll. Jelenleg egy Snapdragon 855-tel és a legfrissebb Androiddal tud többet a Mi 9T-nél.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vírusirtó topic
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest