- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bluetooth-headsetekről általában
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.soma
senior tag
válasz
NandorHUN #8285 üzenetére
70-80°C ?
Az nem lehetséges.. szerintem max. 50-60 körül újra kéne indulnia a telefonnak.
Én húztam a GPU órajelén (400-ról 450-re) mivel azt írták, hogy az S4 is azon az órajelen van gyárilag.. akkor már nekem miért ne?CPU órajel húzásnak értelmét nem látom viszont, nem hiszem, hogy a szintetikus teszteken kívül máshol meglátszódna.
Szerk.: Szerintem csak nagyon melegnek érzed.. de nem olyan meleg az papíron.. szerintem nincs 40°C sem.
Ha nem adsz neki feszt, nem nagyon fog jobban merülni. Nekem is most ugyan ez az összeállítás van a telefonomon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest