Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ferob

    őstag

    válasz jeni #34854 üzenetére

    A gyártói garancia nem ahhoz szól, akitől vetted a készüléket, hanem a gyártóhoz.

    A legtöbb szürkeimportos készülék problémája, hogy valódi gyártói garanciával nem rendelkeznek ebben a régióban, így a GSM boltok által adott szoftver garancia semmit nem ér, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy inkább hivatkoznak bármire, mint hogy önköltségen kelljen nekik javítani valamit, mert az veszteség.

    Ott a másik kategória is, aki a hozzáértés hiányából fakadóan GSM szervizesként szétbarmolja a készüléket és utána magyarázkodik, mert próbálta olcsón megoldani azt, amit nem lehet.

    Ha adott esetben egy cég megszűnik jogutód nélkül, akkor ugyanúgy nem tudsz mit tenni, ha hozzájuk szólt bármilyen névvel illetett "garancia", de úgyse lehetett volna vele sokra menni, mert ők maguk úgyse tudták volna megcsinálni a szükséges eszközök, technika és hozzáértés hiányában.

    Nem akarom kizárni annak a lehetőséget, hogy van ebben a kategóriában olyan bolt, ahol előfordulna, hogy lenyelik a javítás költségét, amivel a hivatalos szervizt bízzák meg, de ez olyan ritka, hogy talán nincs is, mert manapság ilyen módon nyereségesen fenntartani valamit nem lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák